clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.729
- Πόντοι
- 5.946
Αν προσέξεις φαίνεται η καπότα, παππούλη βάλε γυαλιάΒρε παιδιά, κανένας δε σχολίασε ότι στο βίντεο η κοπέλα πηδιέται ακάποτα; Εκτός κι αν δεν βλέπω καλά.
Αν προσέξεις φαίνεται η καπότα, παππούλη βάλε γυαλιάΒρε παιδιά, κανένας δε σχολίασε ότι στο βίντεο η κοπέλα πηδιέται ακάποτα; Εκτός κι αν δεν βλέπω καλά.
Απλά μπορεί να το είπανε για να με κράξουν,επίτηδεςΑν προσέξεις φαίνεται η καπότα, παππούλη βάλε γυαλιά
Μπινελικια σηκωνει το κοριτσι;Ραντεβού με Αγγελικούλα σε Bill. Ήρθε στην ώρα της, ντουζάκι και κατευθείαν κρεβάτι για έναρξη. Ελάχιστα μείναμε στα προκαταρκτικά, μιας και το βρώμικο μυαλό μου είχε έναν και μόνο σκοπό. Στήσιμο πρώτα στα τέσσερα για ζέσταμα. Γύρισμα σε ιεραποστολικό και ξανά γύρισμα στα τέσσερα για πρωκτικό. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ στενή πίσω τρυπούλα, θέλει υπομονή για την είσοδο, αλλά άπαξ και μπεις δε μασάει το κορίτσι. Παίξαμε σε υψηλές στροφές μέχρι το πρώτο τελείωμα. Ντουζάκι και οι δύο, λίγη κουβέντα και έναρξη δεύτερου γύρου. Ξανά αρχή με μουνάκι στα τέσσερα και συνέχεια με πρωκτικό και την Αγγελική ξαπλωμένη μπρούμυτα με εμένα από πάνω να απολαμβάνω τα βαθιά μπασίματα. Αλλαγή προφυλακτικού, στήσιμό της στα πλάγια τού κρεβατιού. Σφυροκόπημα στη μουνάρα της και στη συνέχεια στην κωλάρα της. Απολαυστικό κωλογαμήσι διαρκείας. Τίμιο το κορίτσι, γουστάρει αυτό που κάνει. Τελείωμα στο στοματάκι της. Κάναμε τα μπανάκια μας και αράξαμε κουβεντιάζοντας λίγη ώρα, μιας και είχε άνεση χρόνου. Μια συνεύρεση που θεωρώ πως την απολαύσαμε εξίσου και οι δύο.
Καλημέρα,και σε ευχαριστώ,πέρασα τέλεια. Ξεσκιστήκαμε για τα καλά,μας μπήκε καλα ...το τριήμεροΡαντεβού με Αγγελικούλα σε Bill. Ήρθε στην ώρα της, ντουζάκι και κατευθείαν κρεβάτι για έναρξη. Ελάχιστα μείναμε στα προκαταρκτικά, μιας και το βρώμικο μυαλό μου είχε έναν και μόνο σκοπό. Στήσιμο πρώτα στα τέσσερα για ζέσταμα. Γύρισμα σε ιεραποστολικό και ξανά γύρισμα στα τέσσερα για πρωκτικό. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ στενή πίσω τρυπούλα, θέλει υπομονή για την είσοδο, αλλά άπαξ και μπεις δε μασάει το κορίτσι. Παίξαμε σε υψηλές στροφές μέχρι το πρώτο τελείωμα. Ντουζάκι και οι δύο, λίγη κουβέντα και έναρξη δεύτερου γύρου. Ξανά αρχή με μουνάκι στα τέσσερα και συνέχεια με πρωκτικό και την Αγγελική ξαπλωμένη μπρούμυτα με εμένα από πάνω να απολαμβάνω τα βαθιά μπασίματα. Αλλαγή προφυλακτικού, στήσιμό της στα πλάγια τού κρεβατιού. Σφυροκόπημα στη μουνάρα της και στη συνέχεια στην κωλάρα της. Απολαυστικό κωλογαμήσι διαρκείας. Τίμιο το κορίτσι, γουστάρει αυτό που κάνει. Τελείωμα στο στοματάκι της. Κάναμε τα μπανάκια μας και αράξαμε κουβεντιάζοντας λίγη ώρα, μιας και είχε άνεση χρόνου. Μια συνεύρεση που θεωρώ πως την απολαύσαμε εξίσου και οι δύο.
Νομίζω πως πάνω στην ένταση της στιγμής, ίσως και να τα απολαμβάνει. Αλλά καλύτερα να σου απαντήσει και η ίδια.Μπινελικια σηκωνει το κοριτσι;
Ηταν καλα τα τσιμπουκια;εμενα στο ραντεβου μου με το που μπηκε λεμε ενα γεια και λιγα βασικα, και κατευθειαν γραπωσε την πουτσα και την επεζε πανω απο το εσωρουχο με ταυτοχρονο γλωσσοφιλημα.
το αστειο ειναι πως της ειχαν τελειωσει οι καποτες απο τα προηγουμενα ραντεβου, μου λεει μην ανησυχεις , θα μας φερει η ρεσεψιον . Αλλα μεχρι να μας τα φερει ,στο ενδιαμεσο, ελα να σου παρω μερικα τσιμπουκια .
Πολυ ευχαριστο και δροσερο κοριτσι , και γω περασα καλα
Πολυ μου αρέσουν και τα μπινελικιαΝομίζω πως πάνω στην ένταση της στιγμής, ίσως και να τα απολαμβάνει. Αλλά καλύτερα να σου απαντήσει και η ίδια.
το περνε οσο πιο βαθεια μπορουσε , αλλα αυτο που με τρελαινε , ηταν οτι στο τσιμπουκι ηθελε να βλεπει τον ευαυτο της στον καθρεφτη και να παιζει το μουνακι της .Ηταν καλα τα τσιμπουκια;
Τωρα μαλισταΠολυ μου αρέσουν και τα μπινελικια
Και εγω πέρασα καλά μαζί σου και θυμάμαι και ποιος είσαι κιολας! Είχαμε και καλο σοσιαλ πέρα απο γαμήσιεμενα στο ραντεβου μου με το που μπηκε λεμε ενα γεια και λιγα βασικα, και κατευθειαν γραπωσε την πουτσα και την επεζε πανω απο το εσωρουχο με ταυτοχρονο γλωσσοφιλημα.
το αστειο ειναι πως της ειχαν τελειωσει οι καποτες απο τα προηγουμενα ραντεβου, μου λεει μην ανησυχεις , θα μας φερει η ρεσεψιον . Αλλα μεχρι να μας τα φερει ,στο ενδιαμεσο, ελα να σου παρω μερικα τσιμπουκια .
Πολυ ευχαριστο και δροσερο κοριτσι , και γω περασα καλα
Αμα με καυλωνετε,θα το παιξω και εγώτο περνε οσο πιο βαθεια μπορουσε , αλλα αυτο που με τρελαινε , ηταν οτι στο τσιμπουκι ηθελε να βλεπει τον ευαυτο της στον καθρεφτη και να παιζει το μουνακι της .
εγω το ευχαριστηθηκα , αρκετα υγρο και δυνατο !
Και πως θελεις να σε καυλωνουμε;Και εγω πέρασα καλά μαζί σου και θυμάμαι και ποιος είσαι κιολας! Είχαμε και καλο σοσιαλ πέρα απο γαμήσι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αμα με καυλωνετε,θα το παιξω και εγώ
Κοιτα,απο κοντά αλλιώς ειναι πιστευω να τα συζητας αυτά,γτ δεν ξέρεις πώς θα σου βγειΚαι πως θελεις να σε καυλωνουμε;
Ναι ρε παιδι μου απλα κατι που σε φτιαχνειΚοιτα,απο κοντά αλλιώς ειναι πιστευω να τα συζητας αυτά,γτ δεν ξέρεις πώς θα σου βγει
Στα 4 και με χαστουκια στον κωλο πολύΝαι ρε παιδι μου απλα κατι που σε φτιαχνει
Στα 4 κωλαρινο και φαπες στα κωλομεριαΣτα 4 και με χαστουκια στον κωλο πολύ
Κακώς που δεν τον μπινελίκωσες. Να άρπαζες κάνα παράσημο να έτρεχες και να μην έφτανες. Έπρεπε να μιμηθείς τον Ιωαννίδη τον προπονητή και να τον άρχιζες στα σταυροκάντηλαΔυστυχώς ναι,και σημερα το πρωί ελαβα τέτοιο μήνυμα,και έφαγε μπλοκ
Αυτη τη φορά είπα απλά να ριξω ενα μπλοκΚακώς που δεν τον μπινελίκωσες. Να άρπαζες κάνα παράσημο να έτρεχες και να μην έφτανες. Έπρεπε να μιμηθείς τον Ιωαννίδη τον προπονητή και να τον άρχιζες στα σταυροκάντηλα
Και καλά του ξηγήθηκες. Ώρες ώρες απορώ ρε γαμώτο με τι μυαλό (λέμε τώρα ) ξεστομίζουν τέτοιες κουβέντεςΑυτη τη φορά είπα απλά να ριξω ενα μπλοκ