Manost
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 858
- Πόντοι
- 361
Κούκλα, σκέτη καύλα!!! Θέλω πολύ να βρεθούμε ΑγγελικούλαΤώρα πριν λίγο..
Κούκλα, σκέτη καύλα!!! Θέλω πολύ να βρεθούμε ΑγγελικούλαΤώρα πριν λίγο..
Αυτή η φυσικότητα μας φτιάχνει περισσότεροΜία ακόμα απο το μπιλ(ξέρω,πρέπει να χάσω στα μπούτια,προσπαθώ ομως,αλλά δεν χάνω)
Αν πραγματικά το θες προσπάθησέ το, αν και οι καμπύλες σου πάνε πολύ. Φαίνεσαι υπέροχη στην φωτογραφία. Η πίσω σου όψη είναι πειρασμός... Για πολλά γούσταΜία ακόμα απο το μπιλ(ξέρω,πρέπει να χάσω στα μπούτια,προσπαθώ ομως,αλλά δεν χάνω)
Τέλεια είσαι κουκλίτσα, γιατί να χάσεις καλέ!!! Απίστευτα ωραία είσαι!!!!Μία ακόμα απο το μπιλ(ξέρω,πρέπει να χάσω στα μπούτια,προσπαθώ ομως,αλλά δεν χάνω)
Εμένα πάντως δεν μου αρέσω στη συγκεκριμενη φωτο,απλά λεω σε ολο και κάποιον θα αρεσωΑυτή η φυσικότητα μας φτιάχνει περισσότερο
Ευκαιρια να την πιάσεις τοτε κάποια στιγμηΑν πραγματικά το θες προσπάθησέ το, αν και οι καμπύλες σου πάνε πολύ. Φαίνεσαι υπέροχη στην φωτογραφία. Η πίσω σου όψη είναι πειρασμός... Για πολλά γούστα
Μας κούφανες... Δεν μπορώ να σταματήσω να την κυττάω! Σκέτη ηδονήΕμένα πάντως δεν μου αρέσω στη συγκεκριμενη φωτο,απλά λεω σε ολο και κάποιον θα αρεσω
Κοιτάω*,μας έβγαλες τα μάτια πρωί πρωίΜας κούφανες... Δεν μπορώ να σταματήσω να την κυττάω! Σκέτη ηδονή
Μια χαρά σου πάνε αυτά τα κιλά! Νέα είσαι ακόμα!Μία ακόμα απο το μπιλ(ξέρω,πρέπει να χάσω στα μπούτια,προσπαθώ ομως,αλλά δεν χάνω)
...προσπαθησε ο μαγκας αλλα με λαθος τροποΚοιτάω*,μας έβγαλες τα μάτια πρωί πρωί
Εγω θέλω ομως τον αλλον τροπο οπως ξέρετε ολοι...προσπαθησε ο μαγκας αλλα με λαθος τροπο
...λυσσαρα γυναικαΕγω θέλω ομως τον αλλον τροπο οπως ξέρετε ολοι
Η φώτο φταίει... μου πήρε το μυαλόΚοιτάω*,μας έβγαλες τα μάτια πρωί πρωί
Μία ακόμα απο το μπιλ(ξέρω,πρέπει να χάσω στα μπούτια,προσπαθώ ομως,αλλά δεν χάνω)
Πόσο καυλα μπορεί να προκαλέσει μια φώτο!Μία ακόμα απο το μπιλ(ξέρω,πρέπει να χάσω στα μπούτια,προσπαθώ ομως,αλλά δεν χάνω)
Ναι και σημερα καποιες ωρεςΔουλεύεις σήμερα; Μπορείς να στείλεις και τηλ;
Ναι και σημερα καποιες ωρες
Δεν είμαι ομως της θρησκείας εγωΝτροπή.
Σήμερα η ημέρα είναι αφιερωμένη στο Θεό!
.....μα, "αυξανεσθε και πληθυνεσθε" προσταζουν οι γραφες?!?!Ντροπή.
Σήμερα η ημέρα είναι αφιερωμένη στο Θεό!