Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 20.039
Ναι,του έδωσα μερικάΚ γαμω την αμβλεια γωνία !
Το βλέπω επίσης κόκκινο , έφαγε σκαμπίλια ;
Ναι,του έδωσα μερικάΚ γαμω την αμβλεια γωνία !
Το βλέπω επίσης κόκκινο , έφαγε σκαμπίλια ;
Έλα σε κάνε ξενοδοχείο βόρεια... Τι χάνουμε εμείς εδώ με αυτά που βλέπω....Επιστροφή στους γαμιστρώνες του μπιλ ( δεκτά όλα τα σχόλια ,και θετικά και αρνητικά). Είμαι αυτό που βλέπετε,και σε οποιον δεν αρέσανε οι φωτο,απλά να προσπεράσει
Καλημερα Αγγελικη! Νεο μελος εδω, ειδικα για κατι τετοια που βλεπω αυτες τις μερες...ελπιζω να καταφερουμε να βρεθουμε καποια στιγμη να δωσω κι εγω μερικα σκαμπιλια σε αυτο το ομορφο κωλαρακι και να ρουφηξω ολα τα υγρα σου με τρελαΤώρα πριν λίγο..
Βορεια εννοείς ας πουμε Πρίαμο Μεταμόρφωση;Έλα σε κάνε ξενοδοχείο βόρεια... Τι χάνουμε εμείς εδώ με αυτά που βλέπω....
Έχει κρύο σήμερα Αγγελική , μας έχει κρυφτείΚαλημέρα σας,σας περιμένω και σήμερα καυλωμένη
Θα σας ζεστάνω εγώ .Έχει κρύο σήμερα Αγγελική , μας έχει κρυφτεί
Πήρες ξύλα για του τζακ στου χουριό;;;;; Αει τι περμένς;;; χειμώνιασ...Θα σας ζεστάνω εγώ .
Σε περιμένωΚαλημερα Αγγελικη! Νεο μελος εδω, ειδικα για κατι τετοια που βλεπω αυτες τις μερες...ελπιζω να καταφερουμε να βρεθουμε καποια στιγμη να δωσω κι εγω μερικα σκαμπιλια σε αυτο το ομορφο κωλαρακι και να ρουφηξω ολα τα υγρα σου με τρελα
Μπράβο,και στην αντίστοιχη ντοπιολαλιάΑαααααα ρααααα να παμ στ'Αγρίνιο, να φουντώσουμ τη στόφα, να ρίξμε μέσα κούτσουρα να πυρώσ και να βαλ' με ένα τσικάλ με γίδα να βράζ να πλακώσ'με τα τσίπουρα και η Αγγέλω να μας καν' στριπτήζια και πιπσ ναούμε!!!
Όχι τσίπουρα αλλά τσίπρα. Για να βγει πιο ολοκληρωμένο αυτό που έγραψες!Ααααααα ρααααα να παμ στ'Αγρίνιο, να φουντώσουμ τη στόφα, να ρίξμε μέσα κούτσουρα να πυρώσ και να βαλ' με ένα τσικάλ με γίδα να βράζ να πλακώσ'με τα τσίπουρα και η Αγγέλω να μας καν' στριπτήζια και πιπσ ναούμε!!!
Για να μην μπερδευτούμε με τον πρώην επειδή λίγο πιο πάνω από εκεί έλκει την καταγωγή τουΌχι τσίπουρα αλλά τσίπρα. Για να βγει πιο ολοκληρωμένο αυτό που έγραψες!
Ωχ τι τον μελέτησες αυτόν τον άχρηστο; Άντε τώρα να πάει καλά η μέρα μου. Αυτόν όποτε τον βλέπω ή τον ακούω όλο κάτι μου συμβαίνει. Χειρότερος απ'τον Μητσοτάκη στη γρουσουζιά έχει καταντήσειΓια να μην μπερδευτούμε με τον πρώην επειδή λίγο πιο πάνω από εκεί έλκει την καταγωγή του
Φτανεις μεχρι εκει;Βορεια εννοείς ας πουμε Πρίαμο Μεταμόρφωση;
Οχι,δυσκολο.και δεν με συμφέρει άμα δεν θέλει αλλος εκει ραντεβου,γτ μετά ποσοι λένε "ειναι μακριά,με βολεύει κεντρο",οπως και εμένα το ιδιοΦτανεις μεχρι εκει;
Αν κατσουν ομως 2-3 ραντεβου σημερα το απογευμα θα πεις οχι;Οχι,δυσκολο.και δεν με συμφέρει άμα δεν θέλει αλλος εκει ραντεβου,γτ μετά ποσοι λένε "ειναι μακριά,με βολεύει κεντρο",οπως και εμένα το ιδιο
Εχω ήδη ενα στο μπιλ,πρεπει να υπαρχει το αναλογο κενο γ να πάω βορειαΑν κατσουν ομως 2-3 ραντεβου σημερα το απογευμα θα πεις οχι;
Δε μιλαω για σημερα αλλα γενικα.Εχω ήδη ενα στο μπιλ,πρεπει να υπαρχει το αναλογο κενο γ να πάω βορεια
Εχει και ετσι χρωματιστά δωματια,παρδαλαΔε μιλαω για σημερα αλλα γενικα.
Θα μπορουσες αν ηθελες να βαλεις 2-3 στο πριαμο για να εξυπηρετηθουν ολοι
Οτι θες εχειΕχει και ετσι χρωματιστά δωματια,παρδαλα