Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 20.185
Πηγαινε κ σελιδα 456,ειναι ψεύτικη απο πανω μέχρι κατωεχει κανεις να μας πει σε περιληψη τι έγινε ; γιατι ειναι πολλες οι σελίδες
Πηγαινε κ σελιδα 456,ειναι ψεύτικη απο πανω μέχρι κατωεχει κανεις να μας πει σε περιληψη τι έγινε ; γιατι ειναι πολλες οι σελίδες
οχιαργησες
Απ αυτο και μόνο φαινεται οτι λεω αληθεια,γιατι αμα δεν με συνέφερε,δεν θα μίλαγα γ αυτο το θέμα,και θα κοίταγα να κάνω την πάπιαΚαλα αναπαραγεις τη κριτικη που λες οτι σε δυσφημει???
γραφτηκε κριτικη οτι η Αγγελικη βρωμαει,θα χωριστουμε σε ομαδες,εγω ειμαι με τους αλλους και οι αλλοι ειμαστε 'μειςεχει κανεις να μας πει σε περιληψη τι έγινε ; γιατι ειναι πολλες οι σελίδες
Εσυ το άρχισες,θα ακουσεις και θα διαβάσεις και τα αναλογαΡε αγγελικη δεν θελω να σε τελειώσω επαγγελματικα μη το τραβας αλλο το σχοινί...
Δεν θελω να το εχω βαρος στη συνειδηση μου αλλα καπου οπα το εχεις παρατραβηξει.
Μπορει να έχεις αναγκη και να κανεις τη δουλειά αυτη οκ,αλλα αλλαξε λιγο τροπαριο.
Δεν γινοταν να το αφήσω ετσι αυτόΑρχικά εσύ που έγραψες αυτή την κατατροπωτική κριτική γιατί απ'τη στιγμή που είδες όλα αυτά τα στραβά που ανέφερες δεν της έδωσες πόδι; Μιας και αναφέρεσαι στο κομμάτι της υγιεινής που τυγχάνει το πιο σημαντικό βεβαίως. Άρα φαίνεται ξεκάθαρα ότι είσαι ψεύτης και δεν ισχύει τίποτε απ'όσα είπες. Και 2ον όσο για σένα κοπελιά σου συνιστώ να ηρεμήσεις. Καταλαβαίνω ότι σε πνίγει το δίκιο αλλά με το να βρίζεις όμως το χάνεις. Είσαι αυτή που είσαι και δε θα λογοδοτήσεις σε κανέναν. Όπως έχεις ξαναπεί δεν υποχρεώνεις κανέναν με το ζόρι να σου έρθει
Αν ητανε θα το είχανε γράψει πολλοιγραφτηκε κριτικη οτι η Αγγελικη βρωμαει,θα χωριστουμε σε ομαδες,εγω ειμαι με τους αλλους και οι αλλοι ειμαστε 'μεις
Σου χαλασαν οι δουλειες παικτη;;Τίποτα εχεις ξεφυγει...
Βρισκεσαι σε σύγχυση...
Κοιτα η συμβουλη μου ειναι να σταματησεις το αθλημα απο εδώ δεν κανεις και δεν το πηγες σωστα.
Οι δικες σου οι κοπελες κανουν καλυτερα τη δουλεια κλωνε;Η αγγελικη βριζει δημόσια μελη επειδη δεν τις χαιδεψαν τα αυτιά.
Η ντροπή σε ολο της το μεγαλείο.
Λυπάμαι πολύ για τη συμπεριφορά της αλλα και για το επαγγελμα που κανει,γιατι αυτο το επαγγελμα θελει κοτσια και επαγγελματισμο.
Λιγες κανουν για ιεροδουλες τελικα.
Αγγελικη ντροπη σου με τη συμπεριφορά σου
καλά όλοι οι αλλοι , εσυ τί κανεις εδώ ;;;αργησες
Χαιρομαι που μερικοί δεν φαγατε αμάσητο οτι σας σέρβιρεΣου χαλασαν οι δουλειες παικτη;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οι δικες σου οι κοπελες κανουν καλυτερα τη δουλεια κλωνε;
ενημερωνομαικαλά όλοι οι αλλοι , εσυ τί κανεις εδώ ;;;
οργανωμένη επιθεση δυσφήμισης δηλαδη δεχεσαιΠηγαινε κ σελιδα 456,ειναι ψεύτικη απο πανω μέχρι κατω
Και αυτό το νημα πλήρως ενημερωτικό,εγκυκλοπαίδεια ολόκληρηενημερωνομαι
Δεν έγινε τίποτα μία παρατήρηση μόνοεχει κανεις να μας πει σε περιληψη τι έγινε ; γιατι ειναι πολλες οι σελίδες
Ναι και ξυπνάω το πρωι και τι να δω..έπαθα σοκοργανωμένη επιθεση δυσφήμισης δηλαδη δεχεσαι
Τι παρατηρηση,της πουτάνας εγινεΔεν έγινε τίποτα μία παρατήρηση μόνο
ενημερωνομαι
εννοειταιείναι θέμα που σε ενδιαφέρει δηλαδη ;
Στη μουνιλα δε χωραν οπαδικα,πεφτει καρακεραυνωμα. Σιγα μην τη γλιτωνες,θα ειχε γραφτει οντως.Αν ητανε θα το είχανε γράψει πολλοι
Ναι ,θα το είχαν γραψει ολοι οσοι με ειδανε,δεν θα μου χαριζοντανΣτη μουνιλα δε χωραν οπαδικα,πεφτει καρακεραυνωμα. Σιγα μην τη γλιτωνες,θα ειχε γραφτει οντως.