kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.581
- Πόντοι
- 456
δωσε 1 λεπτο απο το χρονο σου και διαβασε το .και μετα , αν θες να πεις κατι , απαντησε . μην εκτιθεσαι χωρις λογο.
Χαχα βαριέμαιδωσε 1 λεπτο απο το χρονο σου και διαβασε το .και μετα , αν θες να πεις κατι , απαντησε . μην εκτιθεσαι χωρις λογο.
Δεν είχαμε χρόνο.πετραν πατατουλες τηγανητες ???
Χόρτα ραδίκια, κεφτέδες,φέτα χωριάτικη,ψωμί με προζύμι,κρασί κόκκινο και αργότερα θα φάω γλυκάκι.
Ωχ λάθος νήμα.
Μου ανοίξατε την όρεξη ρε κερατάδεςπετραν πατατουλες τηγανητες ???
Μμ ωραιες οι πατατες,μου αρέσουν και εμεναπετραν πατατουλες τηγανητες ???
Κάνα προφιτερόλ ή καμιά πάστα να υποθέσω;και αργότερα θα φάω γλυκάκι.
ΠροφιτερόλΚάνα προφιτερόλ ή καμιά πάστα να υποθέσω;
Αυτή είσαι. Τώρα με αυτό που είπες θα σε συναντήσω σίγουρα δεν το συζητώΠροφιτερόλ
Σε περιμενω να σε κάνω να μην μπορείς να σηκωθεις απ το κρεβατιΑυτή είσαι. Τώρα με αυτό που είπες θα σε συναντήσω σίγουρα δεν το συζητώ
Άτσα και βαρύγδουπες δηλώσεις. Κοίτα μη δε μπορείς εσύ μετά να πάρεις τα πόδια σουΣε περιμενω να σε κάνω να μην μπορείς να σηκωθεις απ το κρεβατι
Δεν φοβαμαι εγώ,δεν παθαίνω τίποταΆτσα και βαρύγδουπες δηλώσεις. Κοίτα μη δε μπορείς εσύ μετά να πάρεις τα πόδια σου
Επιτελους,διάβασα ενα ολοσωστο σχόλιο μετά απο ώρες. Α καλα,και ξυλο μην ριχνανε και μπουνιέςΕρωτηση (ρητορικη) προς τους υπολοιπους
Εστω οτι εμφανιζεται καποιος στη δουλεια σας και σας κανει ρομπα λεγοντας μαλακιες που δεν στεκουν.
Θα ησασταν, σε κατασταση οκ να το λυσουμε πολιτισμενα ή θα του κατεβαζετε τα Ευαγγελια του Μπαρτζωκα;
Θα τα ακουγε και ο οποιος αλλος καλοθελητης ισαποστακιας ηταν ναι μεν αλλα, και αν ισχυει...;
Καλα εκανε και τα εχωσε και αν αυτο αποτελει θεμα για καποιους υπαρχουν παρα πολλες αλλες για ραντεβου.
Να'σαι σίγουρη ότι έχεις πέσει σε γερή κράση. Άνετα βγάζω 3ωρο άμα κάτσειΔεν φοβαμαι εγώ,δεν παθαίνω τίποτα
Καλα αμα τα λέγανε γ αλλους αυτα ,εκει να δεις τι καντήλια θα κατεβαζαν,κανενας στη θεση μου δεν θα έμενε ψύχραιμοςΕίναι προφανές πως τύπος που μπαίνει στο σαιτ 6 Οκτώβρη και 12 γράφει όχι απλά κακή αλλά εξευτελιστική (βρωμάει το μουνί της και τα πόδια της) κριτική και ενώ προκαλείται δεν έχει μηνύματα να αποδείξει πως πράγματι συναντήθηκε με την Αγγελική, είναι βαλτός.
Από εκεί και πέρα Αγγελική, πρέπει να συνηθίσεις σε τέτοιου είδους επιθέσεις και να μην απαντάς κι εσύ βρίζοντας. Κατανοητό ότι σου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι, αλλά δεν χρειάζεται να βρίζεις. Μείνε ψύχραιμη και αντίμετώπισέ τον με επιχειρήματα, όπως και έκανες. Φιλικά στα λέω.
εαν ειναι ψευτικες οι κατηγοριες τον γραφεις ΣΤΑ @@ σου. δεν το κανεις χειροτερο ειδικα εαν δεν εισαι ετοιμος να το αντιμετωπισεις. οπως θα ειδες και μονο η απαιτηση να ανρτηθουν τα μνμτα που κλειστηκε το ραντεβου ηταν αρκετη να σιωπησουν οι επικριτες.Ερωτηση (ρητορικη) προς τους υπολοιπους
Εστω οτι εμφανιζεται καποιος στη δουλεια σας και σας κανει ρομπα λεγοντας μαλακιες που δεν στεκουν.
Θα ησασταν, σε κατασταση οκ να το λυσουμε πολιτισμενα ή θα του κατεβαζετε τα Ευαγγελια του Μπαρτζωκα;
Θα τα ακουγε και ο οποιος αλλος καλοθελητης ισαποστακιας ηταν ναι μεν αλλα, και αν ισχυει...;
Καλα εκανε και τα εχωσε και αν αυτο αποτελει θεμα για καποιους υπαρχουν παρα πολλες αλλες για ραντεβου.
Να φερω ποπ κορν περιμενεΛοιπον θα το ανεβάσω