Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.368
- Πόντοι
- 12.756
πω ρε πουστη θα κανουμε νεο συκωτι απο τα γελια σε λιγο
μηπως εχεις στειλει και εσυ κανα πμ για ραντεβου και θα γίνουμε τσιρκουλο ;;
πω ρε πουστη θα κανουμε νεο συκωτι απο τα γελια σε λιγο
επεστρεψε ρε μαλακαμηπως εχεις στειλει και εσυ κανα πμ για ραντεβου και θα γίνουμε τσιρκουλο ;;
ρε μουνι ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ;;;;πω ρε πουστη θα κανουμε νεο συκωτι απο τα γελια σε λιγο
Οχι δεν ηταν ψευτικες,τους συναντησα αυτους π τις εγραψαν. Δικαιωμα σου να μην πέρασες καλα στη συναντηση,αλλα επειδη καποιος εχει διαφορετικη γνωμη απο εσένα,δεν σημαινει οτι γραφει ψεματα. Δεν γινεται να συμφωνειτε ολοι στα γουστα,και δεν εχεις κανένα δικαιωμα να βγαζεις φαρμακι, δεν πέρασες καλά με καποια,απλά δεν ξαναπάς. Και δεν καταλαβαίνω πού βρισκετε μερικοι το κακο το να μην ταιριάζουμε ολοι με ολους;Έχουν γραφτεί παραπάνω από μια ψεύτικες θετικές με κλώνους.. όποιος έχει iq ενώ του 70 τις καταλαβαίνει αμέσως.
επεστρεψε ρε μαλακα
Μην το συνεχίζεις... Έχει φανεί πως είσαι βαλτός. Αστο να πάει στο διάολο...Που εισαι εσυ ρε ξέρεις ποιος ειμαι...ρηξε βλεφαρο στο πάρελθον
Γαμιαδες με προλαβενετε δεν προλαβαινετε
Μετραω αντιστροφα για μπαν
προτεινε αφρόλουτροΚριτικη ειναι αληθινη η αγγελικη πρέπει να πλενεται.
Δεν ζηταω ποτέ τα λεφτα μπροστα επισης εγω,ψευτικο μηνυμα,θα το εγραφα στην υπογραφη μου αν τα εγραφα μπροστα,και δεν τα κανω ολαΑυτο δεν αποδεικνύει ότι βρεθήκατε; Τα μηνύματα πριν από αυτό κι μετά από αυτο
Γαμιαδες με προλαβενετε δεν προλαβαινετε
Μετραω αντιστροφα για μπαν
Καλά σου έκανε τελικά και σε έβρισε πατόκορφα...Κριτικη ειναι αληθινη η αγγελικη πρέπει να πλενεται.
Ψευτικο το μήνυμά μου,φαινεται απ τα γράμματαΚαλά σου έκανε τελικά και σε έβρισε πατόκορφα...
Κανονικά πρέπει να μπαναριστείς.
Έβγαλες κάτι που ΔΕΝ αποδεικνύει ότι μιλάς μαζί της. Απλά μια συνομιλία της Αγγελικής έστειλες, δε μας λέει κανένας ότι είναι με σένα! Απόδειξε ότι μίλησες μαζί της, βγάλε στον αέρα όλες τις συνομιλίες σαςΤην ειδατε??
Την εβγαλα γιατι θελω να τη στιγμάτισω
να σου προτεινω ενα αντρικο γαματοπροτεινε αφρόλουτρο
Χαχαχαχαχαχα εκτος οτι ειναι απο τον Αυγουστο αυτα και τα ηθελε και ο κωλος σου με τις χαζομαρες που ελεγες για ολοκληρη πολη για 3 αποτυχημενα ραντεβου που εκανες αν τα εκανες κιολας ειναι πολυ light σε σχεση με τα καντηλια που εχεις ριξει εσυ σημερα γενικα οχι μονο σε μενα και επισης δε νομιζω οτι ασχοληκα μαζι σου η απαντησα σε καποιο μηνυμα σου το νημα ασχετα αν λεει το ονομα σου ειναι δημοσιο μπορει να το διαβαζει ο καθενας και να απανταει στον καθενα ειτε σ αρεσουν αυτα που γραφει ειτε οχιΝαι καλά και αυτα τα σκρινσοτ που εδειξα τι είναι;
Ψευτικο ειναιΡε τύπε, ή μας περνάς για μαλάκες, ή είσαι εντελώς βλάκας...
ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ;
Αυτό που δημοσίετσες, μπορεί να είναι από οποιονδήποτε μέλος του μπου....
Και λαθος ακομα να έκανα,δεν ειχες δικαίωμα να με προσβαλλεις ετσι. Και αν θες να ξερεις απο την αρχη δεν μου γεμιζες το ματι,δικαιωμα μου να μην σε συμπαθησαΧαχαχαχαχαχα εκτος οτι ειναι απο τον Αυγουστο αυτα και τα ηθελε και ο κωλος σου με τις χαζομαρες που ελεγες για ολοκληρη πολη για 3 αποτυχημενα ραντεβου που εκανες αν τα εκανες κιολας ειναι πολυ light σε σχεση με τα καντηλια που εχεις ριξει εσυ σημερα γενικα οχι μονο σε μενα και επισης δε νομιζω οτι ασχοληκα μαζι σου η απαντησα σε καποιο μηνυμα σου το νημα ασχετα αν λεει το ονομα σου ειναι δημοσιο μπορει να το διαβαζει ο καθενας και να απανταει στον καθενα ειτε σ αρεσουν αυτα που γραφει ειτε οχι
για πεςνα σου προτεινω ενα αντρικο γαματο
biotherm homme aqua fitness θα χυσεις απο το αρωμα σαν κολωνια αντρικη εκπληκτικογια πες
Α πώς και σιγουρεύτηκες τωρα εντελως;Καλά σου έκανε τελικά και σε έβρισε πατόκορφα...
Κανονικά πρέπει να μπαναριστείς.
Τι λες ρε μαλακα,εγω δεν κλεινω ποτέ ραντεβου ετσι τελευταια στιγμη και μιση ωρα πρινΚαλα λεγε οτι θες.
Το μηνυμα της ηταν σε μισή ωρα στο μπιλ.
Τι αλλο θες για να πειστεις και βίντεο?