Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.368
- Πόντοι
- 12.756
πηρες εσυ αφρόλουτρο που κάνει 25 ευρω ;biotherm homme aqua fitness θα χυσεις απο το αρωμα σαν κολωνια αντρικη εκπληκτικο
Και δεν πηρες ενα μπουκάλι Βουλγάρικο ουίσκι ;
πηρες εσυ αφρόλουτρο που κάνει 25 ευρω ;biotherm homme aqua fitness θα χυσεις απο το αρωμα σαν κολωνια αντρικη εκπληκτικο
Ρε, πας καλά???Καλα λεγε οτι θες.
Το μηνυμα της ηταν σε μισή ωρα στο μπιλ.
Τι αλλο θες για να πειστεις και βίντεο?
δινω και παραπανω και για τα ξυδια μου και για την προσωπικη μου φροντιδα αξεστε βραχιολακιαπηρες εσυ αφρόλουτρο που κάνει 25 ευρω ;
Και δεν πηρες ενα μπουκάλι Βουλγάρικο ουίσκι ;
Και ομως ΔΕΝ τα κανω ολα,απ αυτο φαινεται οτι λεει ψεματα. Ας πουμε δεν δεχομαι δαχτυλο,δεν δεχομαι χυσιμο στο προσωποΡε, πας καλά???
Το μήνυμα σου ότι της ζηταγες ραντεβού κι τι ζήτησες να ανεβάσεις.
Εδώ η κοπέλα ισχυρίζεσαι ότι λέει ότι τα κάνει όλα. Ποια, τι κάνει δλδ; Κάτι πρέπει να ζήτησες για να το πει αυτό. Αυτό σου λέω να ανεβασεις
Για αυτό είπα να τα ανεβάσει όλα, να δούμε τι σου ζήτησε κι είπες αυτό που ανέβασε!Και ομως ΔΕΝ τα κανω ολα,απ αυτο φαινεται οτι λεει ψεματα. Ας πουμε δεν δεχομαι δαχτυλο,δεν δεχομαι χυσιμο στο προσωπο
τι κανεις εσυ εδω;ρε μουνι ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ;;;;
ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΝΗΜΑ
@poutsesmple1447 @celebre @Manimal
@RETRO μόνο εσυ μπορεις να ξέρεις την αλήθεια
δινω και παραπανω και για τα ξυδια μου και για την προσωπικη μου φροντιδα αξεστε βραχιολακια
παρτο και θα με θυμηθεις ειναι φοβερο
καταλαβα.......με τρυλετ πλενεσαιδεν χρησιμοποιω αφρολουτρα του λαου
Οχι κανεναν τετοιον δεν θυμαμαιΛοιπον θες να σου θυμισω ποιος ειμαι...
Το τατου στο μπρατσο σου λεει τίποτα?
Ο γυμνασμένος ειμαι που σου ειπα οτι κανω πολεμικες τεχνες?
Δήθεν ειπα να συμπληρώσω εγώ καλυτερα χαχαχαΓια αυτό είπα να τα ανεβάσει όλα, να δούμε τι σου ζήτησε κι είπες αυτό που ανέβασε!
Σωστά!Δήθεν ειπα να συμπληρώσω εγώ καλυτερα χαχαχα
Ημαρτον ρε φίλε. Ή δείνεις οτι έχεις ή σταμάτα...καλα εσενα μη σου πουμε τιποτα για την αγγελικη αμεσως να μας φας...
καταλαβα.......με τρυλετ πλενεσαι
Καλα αστο τοτε...
Ποιος είναι επισης ο Μποδοσάκης;Καλά αν ο Μποδοσάκης είχε γιο έναν μαλάκα σαν εσένα θα τον είχε αποκληρώσει απ'τα γεννοφάσκια του. Ξεφτιλίζεις και το nickname
Όπως εγω ,που ανέβασα μονο αυτό που εχω,(ας το ξαναανεβάσω να το δουν κάποιοι)Ρε φίλε, είναι πολύ αολοπλό το θέμα! Ανέβασε όλες τις συνομιλίες που έχεις με τη κοπελα, πόσο πιο απλά να στο πω να το καταλάβεις;
Δηλαδή κατά τη γνώμη σου το να βγαίνεις και να λες σαχλαμάρες και να διαβάλλεις τον οποιονδήποτε άνθρωπο το θεωρείς σωστό θες να μας πειςκαλα εσενα μη σου πουμε τιποτα για την αγγελικη αμεσως να μας φας...
Αυτό σημαίνει ότι ο τύπος λέει ψέματα άλλη μια φορά! Αν στο προφίλ του λέει "Ξεκινά προσωπική συνομιλία" θα πει ότι δεν έχουν ανταλλάξει ποτέ μηνύματα.Όπως εγω ,που ανέβασα μονο αυτό που εχω,(ας το ξαναανεβάσω να το δουν κάποιοι)
τι κανεις εσυ εδω;