poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.474
- Πόντοι
- 216
ναι γτ το ταξι λιζινγκ το εχει και ξερειασχολειται με λιζινγκ τωρα δεν προλαβαινει![]()
ναι γτ το ταξι λιζινγκ το εχει και ξερειασχολειται με λιζινγκ τωρα δεν προλαβαινει![]()
αλλο που δεν θες και συ... αν ειναι φωναξε και το σαουλ ολο και καποια αποψη θα εχει επι του θεματος...![]()
Ο καθένας έχει τον χαρακτήρα τουκι εσεις εχετε δεχτει κακες κριτικες αλλά ουδεποτε αντιδρασατε με αυτον τον τροπο προς τιμην σας. εδω σε ΑΛΛΑ νηματα εχουν αναφερθει ΣΜΝ που ειναι ο,τι χειροτερο και σοβαροτερο ως κατηγορια και δεν υπηρχαν τετοιες απαντησεις . το θεμα πρεπει να τελειωσει συντομα. κανεναν δεν οφελει η συνεχεια του.
Φυσικά αφού δεν έχει τι να ανεβάσει!!!Και αγνοηση να πατήσω,παλι θα μπορει να γραψει,δεν ξέρω πώς γινεται να μην μπορει να δημοσιευσει,και ειδες,δεν δημοσιευει ολη τη δηθεν συνομιλια
Πω ρε Πούστη![]()
μιλαμε δινεις τον παργαλατσο σου για πιπα και μυριζει εκπληκτικαΠω ρε Πούστη![]()
μιλαμε δινεις τον παργαλατσο σου για πιπα και μυριζει εκπληκτικα
ποιοτητα ρε μουνοπανο και καθαριοτητα![]()
Τύπε εγώ τον βουτάω σε φιλτραρισμένο καφέ από γανόδερμα και ξεπλένω με fanta μπλε .μιλαμε δινεις τον παργαλατσο σου για πιπα και μυριζει εκπληκτικα
ποιοτητα ρε μουνοπανο και καθαριοτητα![]()
μονοποικιλιακό ;Τύπε εγώ τον βουτάω σε φιλτραρισμένο καφέ από γανόδερμα και ξεπλένω με fanta μπλε .
![]()
Tι έχει δηλαδη ο χρόνος αναρτησης ; Εννοεις που δεν κανω ραντεβού τωρα; Συγγνωμη σε εχασαΑκόμη και ο χρόνος ανάρτησης της ψευτοκριτικής είναι μελετημένο.
Στην περίοδο της, ναχει χρόνο άπλετο για μαδομούνι.
Να σου δώσω μια συμβουλή μεγάλε?Πρωην ζαν κλωντ αγγελικη
Και ειδες,εκει δεν δημοσιεύει τιποτα,κανει τον Κινεζο οταν λεμε να δημοσιεύσει ολη τη συνομιλία. Και σε μισή ωρα πώς να κλεισεις ραντεβου,τι να κανω,να πετάξω; ΧαχαχαχαΝα σου δώσω μια συμβουλή μεγάλε?
Αν λέω αν 1/1000 ισχύουν όσα αναφέρεις, που δε το πιστεύω, τότε δεν έχεις παρά να αποδείξεις όλα όσα λες με το να αναρτήσεις όλες σας τις συνομιλίες. Η κοπέλα απέδειξε με τον πιο τρανό τρόπο ότι είσαι ένας χυδαίος ψεύτης! Με μοναδικό σκοπό να της κάνεις κακό.
Να πω εδώ ότι δεν έχω συναντήσει τη κοπέλα ποτέ, αλλά παρακολουθώ το νήμα της κι έχω καταλάβει με τη μία ότι όλα όσα είπες είναι ψέματα.
Να σου πω κι το άλλο. Αν δεις το νήμα της από τη 1η σελίδα θα δεις ότι ποτέ μα ποτέ δε κανονίζει ραντεβού σε μισή ώρα, άρα άλλο ένα ψέμα!
Ούτε προμοτορας είμαι, ούτε την έχω συναντήσει, ούτε έχω κάποια σχέση με τη κοπέλα αλλά οι αλήθειες να λέγονται!
Να μιλάς τόσο χυδαία για ένα άτομο που ούτε καν το ξέρεις κάτι λέει αυτό!
μελετησε λιγο προηγουμενες σελιδες,παρε θεση με αποψη και επιχειρηματί γίνεται εδώ![]()
Επιμορφωτικο νημα,οχι αστείακαλησπεριζω το ανοιχτο πανεπιστιμιο...![]()