Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.292
- Πόντοι
- 4.546
ΠιπέριΑφου είσαι αρχιδας και γαμιέσαι γαμώ το ξεσταυρι σου πούστη,για αυτό,και να το βαλεις στον κωλο σου αυτό εκει το μηχανημα
ΠιπέριΑφου είσαι αρχιδας και γαμιέσαι γαμώ το ξεσταυρι σου πούστη,για αυτό,και να το βαλεις στον κωλο σου αυτό εκει το μηχανημα
Ναι σε εμένα θα κολλήσετε,λες και δεν είδατε τι εχει γραφτείΠιπέρι
αυτο που ξερω απο την εμπεειρια μου ειναι οτι γυναικα με περιοδο κανει τα καλυτερα τσιμπουκια.....Θα ξαναεχει φωτο συντομα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν ήθελα και πολύ παντως οπως είδατε,να αρχίσω τα μπινελικια,εχω και περίοδο,και ξέρετε τα κλισέ π λέγονται για τη γυναίκα με περίοδο
Άλλο ένα εποικοδομητικό πρωινό Κυριακής στο bou
Ε ομως δεν εχει νοημα να κανεις μονο πιπα,ολο το πακετο,γαμησι κ απ τις δύο τρυπες με βογγητάαυτο που ξερω απο την εμπεειρια μου ειναι οτι γυναικα με περιοδο κανει τα καλυτερα τσιμπουκια.....
Μαζευτηκανε ολα τα ναυάγια παλι,αυτά που είναι χειροτερα κ απ του ΤιτανικουΆλλο ένα εποικοδομητικό πρωινό Κυριακής στο bou
Πάντως δεν είναι ευγενικό εκ μέρους σου να βρίζεις χριστούς και παναγίεςΝαι σε εμένα θα κολλήσετε,λες και δεν είδατε τι εχει γραφτεί
Ωπ,σωστοοοο. Εκλεψε τη μπαλα η Αγγελω και παει για γκολακι.Για να δουμε...Επίσηε αφου οπως ισχυρίζεσαι βρεθηκαμε ,για δειξε τα μηνυματα που εχουμε ανταλλαξει ,εκεί ,που κανονίζουμε για τη δήθεν συναντηση.χαχαχα εδώ σε θέλω
Αααα εγώ θέλω και τις τρεις τρυπουλες σου Αγγελικούλα!!!!!Ε ομως δεν εχει νοημα να κανεις μονο πιπα,ολο το πακετο,γαμησι κ απ τις δύο τρυπες με βογγητά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μαζευτηκανε ολα τα ναυάγια παλι,αυτά που είναι χειροτερα κ απ του Τιτανικου
Ναι εγω σε πειραξα,για διάβασε οι αλλοι τι γράψανε,αλλά βεβαια,κουβεντα γ τους αντρεςΠάντως δεν είναι ευγενικό εκ μέρους σου να βρίζεις χριστούς και παναγίες
Βεβαια,θα σου ρουφηξω τον πουτσο,εσας που εχετε ανυπομονησια να με παρετε,σας αγαπαω λίγο περισσότεροΑααα εγώ θέλω και τις τρεις τρυπουλες σου Αγγελικούλα!!!!!
Να δεις που δεν θα δημοσιεύσει τίποτα,εκτος και αν δημοσιευσει άλλα μηνύματα,που δεν είναι δικά μουΩπ,σωστοοοο. Εκλεψε τη μπαλα η Αγγελω και παει για γκολακι.Για να δουμε...
Απο τη στιγμη που είμαι αθωα,δεν εχω να φοβηθω τίποτα.Καθαρος ουρανος ,αστραπες δεν φοβάται. Θα ζήταγα να δημοσιεύσει μηνυματα άμα ήξερα οτι υπηρχαν και που δεν θα με συνέφεραν κιολας να δημοσιευτούν;Αν δημοσιεύσει όμως?
Τι γίνεται τότε?
Εγώ απλά ρωτάω αν?Απο τη στιγμη που είμαι αθωα,δεν εχω να φοβηθω τίποτα.Καθαρος ουρανος ,αστραπες δεν φοβάται
Δεν θα είναι δικά μου,και φαινεται οτι λέω αληθεια,γιατι με το να ζηταω να αποδειξει οτι με έχει συναντήσει,και να το δημοσιεύσει και εδω ,δειχνει οτι δεν έχω να κρυψω τιποταΕγώ απλά ρωτάω αν?
Που δεν νομίζω αλλά ΑΝ?
Οκ μέχρι στιγμής φαίνετε ότι δεν έχει αποδείξεις και ότι είναι μια μουφα ΟΜΩΣ στην δική μας συνάντηση ουτε σε εμένα μπήκες για ντους όταν ήρθες. Στο ενδιάμεσο μπήκες μαζί μου αλλά καλό είναι να το κάνεις και στην αρχή όσο καθαρή και να είσαι μόνο και μόνο για να είναι σίγουρος ο πελάτης ότι δεν θα γλύφει σάλια του προηγούμενου.Δεν θα είναι δικά μου,και φαινεται οτι λέω αληθεια,γιατι με το να ζηταω να αποδειξει οτι με έχει συναντήσει ,δειχνει οτι δεν έχω να κρυψω τιποτα
Εμένα πάλι γιατι μου λεει οτι μέσα σου θέλεις να βγει αληθινή αυτη η κριτική,για να ενισχύσεις μετά παραπάνω τα λογια του και να με θάψετε μετα ομαδικως ; Στη συναντησή μας δεν πέρασες καλά ; Σεβαστο και να μην ξαναπας,ακομα και να με συναντησε ομως και να μην περασε καλα,δεν ειναι τροπος αυτος που γραφει,και εγω δεν θα συναντουσα ποτέ καποιον τοσο κακότροπο. Και πού ειναι το κακο ακομα και να μην ταιριάξαμε; Δεν ταιριάζουμε ολοι με ολους. Και το οτι με καποια μπορεί να μην περάσατε καλα,δεν σημαινει οτι και σε αλλους δεν θα τους αρέσει η συγκεκριμενη κοπέλα.Και εδω και τώρα να αποδειξει οτι με συνάντησε.Οκ μέχρι στιγμής φαίνετε ότι δεν έχει αποδείξεις και ότι είναι μια μουφα ΟΜΩΣ στην δική μας συνάντηση ουτε σε εμένα μπήκες για ντους όταν ήρθες. Στο ενδιάμεσο μπήκες μαζί μου αλλά καλό είναι να το κάνεις και στην αρχή όσο καθαρή και να είσαι μόνο και μόνο για να είναι σίγουρος ο πελάτης ότι δεν θα γλύφει σάλια του προηγούμενου.
Και τι κέρδος θα έχω αν βγει αληθινή ή όχι. Κριτική για εσένα έχω γράψει. Τι παραπάνω να ενισχύσω? Ότι ήταν να γράψω το έγραψα. Από εκεί και πέρα ότι βρωμιαρα σε είπα ουτε τίποτα. Απλά σου είπα ότι καλό είναι όπως εσείς θέλετε πριν την επαφή να έχει κάνει μπάνιο ο πελάτης, το ίδιο απαιτεί και ο πελάτης από την κοπελαΕμένα πάλι γιατι μου λεει οτι μέσα σου θέλεις να βγει αληθινή αυτη η κριτική,για να ενισχύσεις μετά παραπάνω τα λογια του και να με θάψετε μετα ομαδικως. Στη συναντηση δεν πέρασες καλά ; Σεβαστο και να μην ξαναπας,ακομα και να με συναντησε ομως και να μην περασε καλα,δεν ειναι τροπος αυτος που γραφει,και εγω δεν θα συναντουσα ποτέ καποιον τοσο κακότροπο. Και πού ειναι το κακο ακομα και να μην ταιριάξαμε; Δεν ταιριάζουμε ολοι με ολους. Και εδω και τώρα να αποδειξει οτι με συνάντησε.
Ε σκεφτηκα μηπως να με κακολογησετε μετά ομαδικως γ να ικανοποιηθειτε. και σαν να λετε στους αλλους ,να ,μην πατε.Καλα βρωμιαρα αυτο ελειπε να με ελεγες κιολας χαχα,κανενας που με ειδε απο κοντά δεν το ειπε αυτό το πραγμα.Να γράφονται όμως πράγματα που συνέβησαν,και οποιος δεν πέρασε καλά,να γραψει κόσμια την κριτικη του ,και με γεγονοτα αληθη.επισης φυσικά και δεν εχω απαίτηση να αρεσω σε ολους εμφανισιακα,και δεν είναι και κακο να μην σου βγει με καποιον. Ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ μεσα στα εκατοντάδες ατομα να τα βρω με ολουςΚαι τι κέρδος θα έχω αν βγει αληθινή ή όχι. Κριτική για εσένα έχω γράψει. Τι παραπάνω να ενισχύσω? Ότι ήταν να γράψω το έγραψα. Από εκεί και πέρα ότι βρωμιαρα σε είπα ουτε τίποτα. Απλά σου είπα ότι καλό είναι όπως εσείς θέλετε πριν την επαφή να έχει κάνει μπάνιο ο πελάτης, το ίδιο απαιτεί και ο πελάτης από την κοπελα