Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 23.894
E οταν σας τα λέω εγω,μόκο τωρα. Και τι ζήτησα,τα μηνύματα που δειχνουν οτι όντως με συνάντησεΤι εγινε τελικα με αυτο που ρωτησες,ησυχια βλεπω.
E οταν σας τα λέω εγω,μόκο τωρα. Και τι ζήτησα,τα μηνύματα που δειχνουν οτι όντως με συνάντησεΤι εγινε τελικα με αυτο που ρωτησες,ησυχια βλεπω.
Για μενα ξερεις να γράφεις ,για τους αλλους που γράψανε πράγματα ψευδή και ενας που έγραψε κριτικη χωρις να με έχει συναντήσει κουβέντα ε; δικαίωμά μου επίσης εκεινη την περίοδο να αισθανόμουν ασχημα ψυχολογικά. Είμαι ανθρωπος με συναισθήματα,δεν ειμαι ρομποτ,και δεν ανήκω σε κανέναν.Και δεν τους στόλισα ετσι χωρίς λογο,τι να έκανα; Να τους έλεγα και ευχαριστω;Την μανδαμ δεν την έχω συναντήσει και ούτε πρόκειται…Η αλήθεια είναι πως της πρότεινα ραντεβού όταν ανέβηκε πάνω αλλά μαύρισε μια ολόκληρη πόλη χωρίς λόγο λέγοντας αερολογίες…Από κει και μόνον καταλαβαίνεις ότι δεν κάνει για την δουλειά και πρέπει να κρεμάσει τα στρινγκακια της…Συν το γεγονός με τον φρόνιμιτη και με αποκορύφωμα σήμερα που στόλισε τους παντες με χυδαίο λεξιλόγιο…Βέβαια αφού έχει ακόμα υπνοσακουλα που την παρακαλάνε για ραντεβού η επιστήμη σηκώνει τα χέρια …
Για να σε δω τώραΟποιος θέλει το μυνημα θα του το στειλω σε π.μ υης συνάντησης
Ναι καλα τωρα,θα δουν και τα σχολια των αλλων και θα δουν ποιος έχει δίκιο. Δεν εχω καει καθολου,παλι πανζουρλισμός θα γινεται απο μηνύματα οτι και αν συμβεί.Αγγελική μια συμβουλή θα σου δώσω,έχεις ήδη καεί επαγγελματικά,και έχασες το οποίο δίκαιο είχες.
Καλό θα ειτανε να μην έρχεσαι σε αντιπαράθεση με το πελατολόγιο γενικά χωρίς αυτούς η δουλειά σου δεν έχει αντικείμενο.Ναι καλα τωρα,θα δουν και τα σχολια των αλλων και θα δουν ποιος έχει δίκιο
Μα αυτοι δεν θα είναι πελάτες μου αυτοι π γράψανε όλες αυτες τις μαλακίες ,για αυτο και ας ερχομαι σε αντιπαράθεση με αυτουςΚαλό θα ειτανε να μην έρχεσαι σε αντιπαράθεση με το πελατολόγιο γενικά χωρίς αυτούς η δουλειά σου δεν έχει αντικείμενο.
Ενας πουστης εδω εγραψε ψευτικη κριτικη,τωρα στην παραθετωεχει κανεις να μας πει σε περιληψη τι έγινε ; γιατι ειναι πολλες οι σελίδες![]()
Και πάλι θα ελεγα οτι δεν εχω συναντηθει μαζι του,θελω να γραφουν οσοι οντως με είδανεΡε Αγγελική εάν κάποιος έγραφε μια ψεύτικη κριτική αλλά ήταν θετική για εσένα τι θα έκανες ;
Πηγαινε κ σελιδα 456,ειναι ψεύτικη απο πανω μέχρι κατωεχει κανεις να μας πει σε περιληψη τι έγινε ; γιατι ειναι πολλες οι σελίδες![]()
οχιαργησες
Απ αυτο και μόνο φαινεται οτι λεω αληθεια,γιατι αμα δεν με συνέφερε,δεν θα μίλαγα γ αυτο το θέμα,και θα κοίταγα να κάνω την πάπιαΚαλα αναπαραγεις τη κριτικη που λες οτι σε δυσφημει???
γραφτηκε κριτικη οτι η Αγγελικη βρωμαει,θα χωριστουμε σε ομαδες,εγω ειμαι με τους αλλους και οι αλλοι ειμαστε 'μειςεχει κανεις να μας πει σε περιληψη τι έγινε ; γιατι ειναι πολλες οι σελίδες![]()
Εσυ το άρχισες,θα ακουσεις και θα διαβάσεις και τα αναλογαΡε αγγελικη δεν θελω να σε τελειώσω επαγγελματικα μη το τραβας αλλο το σχοινί...
Δεν θελω να το εχω βαρος στη συνειδηση μου αλλα καπου οπα το εχεις παρατραβηξει.
Μπορει να έχεις αναγκη και να κανεις τη δουλειά αυτη οκ,αλλα αλλαξε λιγο τροπαριο.
Δεν γινοταν να το αφήσω ετσι αυτόΑρχικά εσύ που έγραψες αυτή την κατατροπωτική κριτική γιατί απ'τη στιγμή που είδες όλα αυτά τα στραβά που ανέφερες δεν της έδωσες πόδι; Μιας και αναφέρεσαι στο κομμάτι της υγιεινής που τυγχάνει το πιο σημαντικό βεβαίως. Άρα φαίνεται ξεκάθαρα ότι είσαι ψεύτης και δεν ισχύει τίποτε απ'όσα είπες. Και 2ον όσο για σένα κοπελιά σου συνιστώ να ηρεμήσεις. Καταλαβαίνω ότι σε πνίγει το δίκιο αλλά με το να βρίζεις όμως το χάνεις. Είσαι αυτή που είσαι και δε θα λογοδοτήσεις σε κανέναν. Όπως έχεις ξαναπεί δεν υποχρεώνεις κανέναν με το ζόρι να σου έρθει
Αν ητανε θα το είχανε γράψει πολλοιγραφτηκε κριτικη οτι η Αγγελικη βρωμαει,θα χωριστουμε σε ομαδες,εγω ειμαι με τους αλλους και οι αλλοι ειμαστε 'μεις