professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 28.342
- Πόντοι
- 11.096
Τυπε την Αγγελική ρωτά όχι εμέναΜπορείς να μου στείλεις ένα τηλέφωνο για ραντεβού απόψε το βράδυ ή αύριο βράδυ ;
Τυπε την Αγγελική ρωτά όχι εμέναΜπορείς να μου στείλεις ένα τηλέφωνο για ραντεβού απόψε το βράδυ ή αύριο βράδυ ;
Μου τρέξανε τα σάλια...να το,και ενα μεγάλο άνοιγμα
Αυτούς δε ξέρω αν θα βοηθήσει …η εμπειρια σας και των δυο σας θα μας βοηθησει ολους μας στο μπου.
αναμενουμε με αγωνια να σας διαβασουμε.
Καλησπέρα μπορώ να έχω ένα τηλέφωνο επικοινωνίας?Ευχαριστω,εχει να γινει σιγουρα πανηγυρι
Mπερδεύτηκε μαλλον και σε έκανε παράθεσηΤυπε την Αγγελική ρωτά όχι εμένα
Θόλωσε πιθανών, προτείνω άμεση ανακούφιση τού, νά μπει σέ προτεραιότητα παρακαλώMπερδεύτηκε μαλλον και σε έκανε παράθεση
Αμα βρουμε ώρα ,θα βολευτεί και αυτόςΘόλωσε πιθανών, προτείνω άμεση ανακούφιση τού, νά μπει σέ προτεραιότητα παρακαλώ
αλλα αν παμε και δεν αξιζει θα πανε χαμενα τα φραγκα μας αδερφεΣτο μεταξύ είδα ότι αναφέρθηκε το όνομα μου και δεν μπήκε κάνεις να μου στείλει ένα μύνημα εάν όντως είμαι τρολλ,αλλά Κλάιν..
Να πάτε να κάνετε ραντεβού να δείτε μόνη σας τι αξίζει η Αγγελική και τι όχι
Εγώ δεν είπα ποτέ να μην πάνε ίσα ίσα είπα ότι είναι καλή στης επιδώσεις της απλά πρέπει η κοπέλα να προσέξει κάποια πράγματα και να αλλάξει από εκεί και πέρα ο καθένας έχει άποψη !!αλλα αν παμε και δεν αξιζει θα πανε χαμενα τα φραγκα μας αδερφε
μαλλον λαθος με καταλαβες αλλα οκ νασαι καλαΕγώ δεν είπα ποτέ να μην πάνε ίσα ίσα είπα ότι είναι καλή στης επιδώσεις της απλά πρέπει η κοπέλα να προσέξει κάποια πράγματα και να αλλάξει από εκεί και πέρα ο καθένας έχει άποψη !!
Ναι όντως,αλλά δεν μπορώ να πω σε κάποιον να μην πάει η όχι.μαλλον λαθος με καταλαβες αλλα οκ νασαι καλα
εχεις δικιο ! ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι του λεει το εστικτο του ! εγω ας πουμε μετα οσα πικροχολα διαβασα μπηκα σε αμφιβολιες αρα δεν θα ρισκαρω να συναντησω την συγκεκριμενη αλλα αλλοι ισως την συναντησουν παραβλεποντας οσα της καταμαρτυρουνΝαι όντως,αλλά δεν μπορώ να πω σε κάποιον να μην πάει η όχι.
Εγώ πήγα,είδα την φάση,εκρινα,είπα την άποψη μου ,και κάποιοι έβγαλαν χολή.
Εξάλλου έχω γράψει ότι άμα δεν αλλάξει κάποια πράγματα δεν θα ξανά πάω μαζί της!!εχεις δικιο ! ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι του λεει το εστικτο του ! εγω ας πουμε μετα οσα πικροχολα διαβασα μπηκα σε αμφιβολιες αρα δεν θα ρισκαρω να συναντησω την συγκεκριμενη αλλα αλλοι ισως την συναντησουν παραβλεποντας οσα της καταμαρτυρου
εξαρταται πως το βλεπει ο καθενας αγαπητε φιλε !Εξάλλου έχω γράψει ότι άμα δεν αλλάξει κάποια πράγματα δεν θα ξανά πάω μαζί της!!
Κάνει καλό γαμησι της αρέσει και το βλέπεις αλλά κάποια πράγματα θέλει προσοχή!!