Mikrotsoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 455
- Πόντοι
- 301
Θέμα γούστου είναι νομίζω η φάσηεξαρταται πως το βλεπει ο καθενας αγαπητε φιλε !
Θέμα γούστου είναι νομίζω η φάσηεξαρταται πως το βλεπει ο καθενας αγαπητε φιλε !
Και καλά εκανες και είπες την άποψή σου,κανένας δεν μπορει να μας απαγορέψει να λεμε τη γνωμη μαςΝαι όντως,αλλά δεν μπορώ να πω σε κάποιον να μην πάει η όχι.
Εγώ πήγα,είδα την φάση,εκρινα,είπα την άποψη μου ,και κάποιοι έβγαλαν χολή.
ρε μηπως θελει εσενα και ντρεπεται να το πει στα ισια?Θόλωσε πιθανών, προτείνω άμεση ανακούφιση τού, νά μπει σέ προτεραιότητα παρακαλώ
Γράφτηκαν και κάποιες κριτικεςαλλα αν παμε και δεν αξιζει θα πανε χαμενα τα φραγκα μας αδερφε
Και ξέρει και τι παίρνει ο καθένας,γιατι και φώτο έχω και βίντεο εχωΘέμα γούστου είναι νομίζω η φάση
Καλησπέρα μπορώ να έχω ένα τηλέφωνο επικοινωνίας?
Ένα τηλ επικοινωνίας Αγγελική
Τίποτα αλλο δεν ξερετε να ρωτήσετε; Πόσες ερωτησεις μαζεμενες είδα σχετικα με αυτο,και απλά δεν τις βρισκω τωρα να τις κανω παραθεσηΚαλημερα , τηλεφωνο της κοπέλας πως βρίσκουμε;
Μου θυμίζει, κόσμο που ακούει αθλητική εκπομπή στο ραδιόφωνο με τηλεφωνικές γραμμές, και μετά από δύο ώρες, ενώ τα έχουν πει όλα παίρνει τηλέφωνο και ρωτάει "πως το είδατε το ματς";;;Τίποτα αλλο δεν ξερετε να ρωτήσετε; Πόσες ερωτησεις μαζεμενες είδα σχετικα με αυτο,και απλά δεν τις βρισκω τωρα να τις κανω παραθεση
Ε μα,ποσες φορες πια λεω θα διαβάσω την ιδια ερωτηση,ακομα και στις κριτικες μου,αντι να σχολιασουν την κριτικη,λενε κάτω στα σχόλια οι στοκοι "ενα τηλεφωνο". Τι κάνεις Γιαννη,κουκιά σπέρνωΜου θυμίζει, κόσμο που ακούει αθλητική εκπομπή στο ραδιόφωνο με τηλεφωνικές γραμμές, και μετά από δύο ώρες, ενώ τα έχουν πει όλα παίρνει τηλέφωνο και ρωτάει "πως το είδατε το ματς";;;
Πες τους κι εσύ να σε γυρέψουν στον τηλεφωνικό κατάλογοΕ μα,ποσες φορες πια λεω θα διαβάσω την ιδια ερωτηση,ακομα και στις κριτικες μου,αντι να σχολιασουν την κριτικη,λενε κάτω στα σχόλια οι στοκοι "ενα τηλεφωνο". Τι κάνεις Γιαννη,κουκιά σπέρνω
Αηδία εχουν καταντήσει πάντωςΠες τους κι εσύ να σε γυρέψουν στον τηλεφωνικό κατάλογο
Ή να παρουν το 11880Πες τους κι εσύ να σε γυρέψουν στον τηλεφωνικό κατάλογο
Μην μπερδευτούν και πάρουν το 141 γιατί δεν ισχύει πλέονΉ να παρουν το 11880
Αυτο για την ώρα ηταν,μάλλον το 131 θες να πειςΜην μπερδευτούν και πάρουν το 141 γιατί δεν ισχύει πλέον
Ναι μπερδεύτηκα έχεις δίκιο. Το άλλο ήταν για την ώραΑυτο για την ώρα ηταν,μάλλον το 131 θες να πεις
Κυκλοφορώ και οπλοφορώ οπως λέει και η ΠρωτοψάλτηΩχ ωχ η Αγγέλω πήρε το όπλο της