Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 20.603
Θα ερθει η στιγμή που θα με φωτογραφησεις και εσυ,μπορουμε να κανονισουμεΑστέρι είσαι, ζηλεύω τον φωτογράφο
Θα ερθει η στιγμή που θα με φωτογραφησεις και εσυ,μπορουμε να κανονισουμεΑστέρι είσαι, ζηλεύω τον φωτογράφο
Μόλις επιστρέψω Αθήνα θα είσαι η πρώτη μου επιλογήΘα ερθει η στιγμή που θα με φωτογραφησεις και εσυ,μπορουμε να κανονισουμε
Για αυτό και εγω θα σε ανταμείψω ανάλογαΜόλις επιστρέψω Αθήνα θα είσαι η πρώτη μου επιλογή
εκλεισα,τωρα σε καμια ωρα θα φυγωΣήμερα έχεις διαθεσιμότητα;
Το "έκλεισα" σημαίνει ότι κατέβασες ρολά ?εκλεισα,τωρα σε καμια ωρα θα φυγω
Εννοω οτι δεν υπάρχει διαθεσιμη ωρα γ σημεραΤο "έκλεισα" σημαίνει ότι κατέβασες ρολά ?
Το "έκλεισα" σημαίνει ότι κατέβασες ρολά ?
Χαχα οχι ,δεν απεργουμε,εδω και κάποιες μερες μες στις γιορτες θα ειμαι διαθεσιμη,ας πουμε 24 ή 26 Δεκεμβρίου
Στις 24 ,Χαχα οχι ,δεν απεργουμε,εδω και κάποιες μερες μες στις γιορτες θα ειμαι διαθεσιμη,ας πουμε 24 ή 26 Δεκεμβρίου
den pisteyω re σκρουτζ να την βγαλεις παλι με κουραμπιεδες γιατι αυτα εκανες περσι που στα λεγανεΣτις 24 ,
να έρθεις να μου πείς τακάλανταΑγγελική
Κι εγώ το ίδιο και είναι πολύ καύλα φάση. Με πρώην μου αρκετές φορές αλλά με call girl μόνο μία και συγκεκριμένα στο δωμάτιο 33 του μπιλάρα. Πάντως όταν συναντηθούμε αν γουστάρεις το κάνουμε και μαζί...Εχει τύχει,και μάλιστα θυμάμαι οτι ηταν στο δωματιο 1 του μπιλ
Ναι,να ερθωΣτις 24 ,
να έρθεις να μου πείς τακάλανταΑγγελική
Και θα ακολουθήσει και κριτικη και στην καρτέλα μου λογικα,τωρα που μου άνοιξανΚι εγώ το ίδιο και είναι πολύ καύλα φάση. Με πρώην μου αρκετές φορές αλλά με call girl μόνο μία και συγκεκριμένα στο δωμάτιο 33 του μπιλάρα. Πάντως όταν συναντηθούμε αν γουστάρεις το κάνουμε και μαζί...
Όχι μόνο σκέτη κριτική αλλά και με υλικό που φαντάζομαι θα θες να βγάλουμε!!!Και θα ακολουθήσει και κριτικη και στην καρτέλα μου λογικα,τωρα που μου άνοιξαν
Η θεά Αφροδίτη θα ζήλευε τις φωτό σου....Κάτι διαφορετικό σήμερα σας έχω,δεν έχω βάλει φωτο σε ντους
Χαχα λες;Η θεά Αφροδίτη θα ζήλευε τις φωτό σου....
εννοείται ...βγάζεις μια extra καύλα όταν είσαι βρεγμένη....Χαχα λες;
Kαι καθαρή βγαινω επισης αφου έχω πλυθει και σαπουνιστει,εκει να δεις καύλαεννοείται ...βγάζεις μια extra καύλα όταν είσαι βρεγμένη....
Τραβάει τα βυζγια της....Χαχα λες;