Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.470
Ναι τις τελευταιες μερες είχα μεγάλη ρεντα στα ραντεβουΜπραβο στους ψωλαραδες που σε εχουν σκισει τοσο οσο σε λιγο μουνι και κολος θα ειναι 1...μιλαμε για ξεσκισμα!!!
Ναι τις τελευταιες μερες είχα μεγάλη ρεντα στα ραντεβουΜπραβο στους ψωλαραδες που σε εχουν σκισει τοσο οσο σε λιγο μουνι και κολος θα ειναι 1...μιλαμε για ξεσκισμα!!!
Μπράβο κούκλα σε λιγο θα έχεις μεγαλύτερη αναμονή και από την Ιωάννα34.Αν δίνουν λεει... Και πόσοι ακόμα ειναι σε αναμονή
πολυ σπερμα ιπειες ε?...μπραβο σου!!!!Ναι τις τελευταιες μερες είχα μεγάλη ρεντα στα ραντεβου
Αυτό για να συμβεί πιστεύω είναι λίγο δύσκολο. Και κατά την γνώμη μου χωρίς να την ξέρω την κοπέλα δύσκολα θα φτάσει ούτε στο ελάχιστο την Ιωάννα34.Μπράβο κούκλα σε λιγο θα έχεις μεγαλύτερη αναμονή και από την Ιωάννα34.
Ανοιξε καλα η@κωλαρα σουΝαι τις τελευταιες μερες είχα μεγάλη ρεντα στα ραντεβου
Ο καλός ο μύλος όλα τα αλεθει. Υπάρχουν πολύ χειρότερες και επίσης έχουν πέραση. Απλά η κοπέλα κερδίζει κόσμο από την αμεσότητα που έχει κανείς μαζί της εδώ. Είναι μια ανάσα απέναντι στην αποπνικτική ατμόσφαιρα της μοναξιάς.Ασύμμετρο σωμα , κανένα ενδιαφέρον δε βρίσκω .
Από όπου κ αν το δεις παντού ατέλειες .
*Ήπιεςπολυ σπερμα ιπειες ε?...μπραβο σου!!!!
Πιστευω οτι όλες θα έχουν και τις θετικες τους και τις αρνητικές τους κριτικεςΟ καλός ο μύλος όλα τα αλεθει. Υπάρχουν πολύ χειρότερες και επίσης έχουν πέραση. Απλά η κοπέλα κερδίζει κόσμο από την αμεσότητα που έχει κανείς μαζί της εδώ. Είναι μια ανάσα απέναντι στην αποπνικτική ατμόσφαιρα της μοναξιάς.
Το σώμα της κοπέλας έχει τη δική του σεξουαλικοτητα.
Δεν πειράζει,καθεμία είναι ξεχωριστή με το κοινό τηςΑυτό για να συμβεί πιστεύω είναι λίγο δύσκολο. Και κατά την γνώμη μου χωρίς να την ξέρω την κοπέλα δύσκολα θα φτάσει ούτε στο ελάχιστο την Ιωάννα34.
Ναι,ανοίξαμε και σας περιμένουμε.....ωπ τι εχουμε εδω, ανοιξαν παλι οι δουλειες?!?!?
Εχει πρόσφατες,χθεσινές κιολαςΒάλε μια φωτο σου να κανω ενα fuck drive κ εγω μαζι σου
Με καβλωνεις με όσα γραφεις
Για κάρφωμα από πίσω ότι πρέπειΣτο prive
Δεν με βολεύειΈλα βόρεια προς Κηφισιά
Νομίζω οτι αν κανονίσεις και ανακοινώσεις οτι μια μέρα θα είσαι κάπου βόρεια συνέχεια , θα σε τιμήσουν. Το ίδιο και για νότια. Αυτό , με το μόνο στο κέντρο είναι δύσκολο για κάποιους.Δεν με βολεύει
Πολλοι όμως θέλουν βλεπω το κεντροΝομίζω οτι αν κανονίσεις και ανακοινώσεις οτι μια μέρα θα είσαι κάπου βόρεια συνέχεια , θα σε τιμήσουν. Το ίδιο και για νότια. Αυτό , με το μόνο στο κέντρο είναι δύσκολο για κάποιους.
OK, μια πρόταση έκανα...Πολλοι όμως θέλουν βλεπω το κεντρο
Συμφωνώ αν εμένα Αθήνα αλλά όταν ήδη πληρώνω hotel σε κέντρο να πληρώσω και άλλο? Εκεί έχω μόνο ένσταση.....Ρε παιδιά αυτό το θέμα της απόστασης έχει συζητηθεί και στο νήμα της @Anastasia41. Τα πράγματα είναι πολύ απλά και δεν υπάρχει λόγος να αναφέρεται. Όσοι έχουν θέμα με τις κοπέλες που βγαίνουν σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία και δεν εξυπηρετούνται απλώς δεν τις συναντούν. Όσο και να το λέτε πιστεύετε ότι θα τις αλλάξετε τις αποφάσεις τους; Κι εγώ συμφωνώ ότι πρέπει να παίζουν και λίγο πιο πέρα σε hotels αλλά τι να κάνουμε. Στο κάτω κάτω δεν υποχρέωσαν με το ζόρι κανέναν και δόξα τω Θεώ υπάρχουν άπειρα call girls να κάνουμε παιχνίδι και όπου θέλουμε. Αν και είναι λίγο μαλακία να κουβεντιάζεται αυτό. Στο κάτω κάτω παίρνεις το αμάξι σου πας κάνεις τη δουλειά σου και τέλειωσες δεν είναι και τόσο ζήτημα ζωής και θανάτου
Iδίως με μηχανάκι φτάσανε στο αψε σβησεΡε παιδιά αυτό το θέμα της απόστασης έχει συζητηθεί και στο νήμα της @Anastasia41. Τα πράγματα είναι πολύ απλά και δεν υπάρχει λόγος να αναφέρεται. Όσοι έχουν θέμα με τις κοπέλες που βγαίνουν σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία και δεν εξυπηρετούνται απλώς δεν τις συναντούν. Όσο και να το λέτε πιστεύετε ότι θα τις αλλάξετε τις αποφάσεις τους; Κι εγώ συμφωνώ ότι πρέπει να παίζουν και λίγο πιο πέρα σε hotels αλλά τι να κάνουμε. Στο κάτω κάτω δεν υποχρέωσαν με το ζόρι κανέναν και δόξα τω Θεώ υπάρχουν άπειρα call girls να κάνουμε παιχνίδι και όπου θέλουμε. Αν και είναι λίγο μαλακία να κουβεντιάζεται αυτό. Στο κάτω κάτω παίρνεις το αμάξι σου πας κάνεις τη δουλειά σου και τέλειωσες δεν είναι και τόσο ζήτημα ζωής και θανάτου