nostradamosg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.570
- Πόντοι
- 456
Κανα βιντεο απο το καρφωμα παιζει;Στο prive
Κανα βιντεο απο το καρφωμα παιζει;Στο prive
Ιδιως ο κώλος μου τιμηθηκεΔεν γίνεται σε τέτοιο θέαμα να μην μπεις δυνατά.
Α δεν το σκεφτήκαμε να βγαλουμεΚανα βιντεο απο το καρφωμα παιζει;
Δεν μας δείχνεις και το κάρφωμα....!!!!Και μία ακομα για καληνύχτα
Δεν μας δείχνεις και το κάρφωμα....!!!!Και μία ακομα για καληνύχτα
Έτσι πρέπειΙδιως ο κώλος μου τιμηθηκε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Α δεν το σκεφτήκαμε να βγαλουμε
Δεν πειράζει,θα βρουν άλλοι ενδιαφερον για σέναΑσύμμετρο σωμα , κανένα ενδιαφέρον δε βρίσκω .
Από όπου κ αν το δεις παντού ατέλειες .
Για πολύ κάρφωμα και ξέσκισμα !Και μία ακομα για καληνύχτα
Με το ρετούς θα σε έδιωχναν επιτόπου .Βάζω φώτο χωρίς κανένα φιλτρο,οτι βλέπετε,αυτό ειναι απο κοντά. Χειρότερα θα ηταν να εβαζα ρετούς,και τελείως αλλο πράγμα να βλέπατε ξαφνικα μπροστά σας
Πάντως από τά σχόλια που βλέπω πρέπει να είναι πολύ καλή κ ή Αγγελική κ να την υδρωνη την φανέλα κ ίσως με τόν καιρό να φτάσει κ το επίπεδο της Ιωάννας 34 κ τής Αντριαννας που είναι Top είναι νέα στον χώρο όπως κατάλαβα κ τά πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής οπότε θα το τιμήσω σίγουρα κάποια στιγμή τό κορίτσι.Σίγουρα πιο εύκολα κλείνεις ραντεβού με την Αγγελική και δε θα το μετανιώσεις. Θα έχεις μια συνάντηση με τα όλα της φιλιά, πίπα, διάφορες στάσεις και πρωκτικό και θα περάσεις καλά.
Αλλά η Ιωάννα 34 είναι εμπειρία άλλου επιπέδου από ένα αστέρι που ξέρει πολύ καλά αυτό που κάνει (είναι και πολύ περισσότερα χρόνια στπ χωρο). Πολύ γυμνασμένο κορμί και (για μενα) πολύ όμορφο πρόσωπο. Δεν είναι τυχαίο οτι είναι στην κορυφή με απόσταση απο τις υπόλοιπες κοπέλες σε σχετικό διαγωνισμό μεταξτ των μελών.
Μπράβο που ανεβαζεις τίμιες φωτογραφίες!Κατι από σήμερα
Ασύμμετρο σωμα , κανένα ενδιαφέρον δε βρίσκω .
Κ όμως κάποιοι δίνουν χρήματα, γι αυτό το σώμα που λες.. !!Ασύμμετρο σωμα , κανένα ενδιαφέρον δε βρίσκω .
Τι γούστο πια ε !!Δεν πειράζει,θα βρουν άλλοι ενδιαφερον για σένα
Κατάντια !!Λεφτά, για πέταμα? χρόνο υπερπολύτιμος, που δεν εξαγοράζεται και όρεξη για γαμησι να έχεις αν φθάνουν μέχρι εκεί οι ικανότητές σου !
Ουτε λεφτα εχει ουτε χρονο ισως...τωρα για ορεξη κτλπ αστο δεν το πιανω.Believe it or not, η κάθε μία έχει το κοινό της.
Αυτή εδώ και με δεδομένο ότι δίνει κώλο μέχρι τελικής πτώσεως, συν καταπίνει τα ΠΆΝΤΑ, όχι απλά δεν έχει θέμα να κλείσει ραντεβού, αλλά ούτε καν να εξυπηρετήσει, όλους όσους την ζητάνε.
Δεν έχω πάει μαζί της, αλλά αρκετοί μύστες έχουν (κάποιους τους ξέρω και προσωπικά, ή μιλάμε πολύ συχνά εδώ μέσα) και μου τα έχουν μεταφέρει.
Από κει και πέρα, τόσα κορίτσια έχει, ανεξάρτητες και μη, δεν σου αρέσει, απλά πας παρακάτω.
Λεφτά, χρόνο και όρεξη για γαμησι να έχεις.
Ναι κάνεις λαθος,γιατι δεν μου ακυρωνουν τα ραντεβου,αλλα με κωλογαμουνΜε το ρετούς θα σε έδιωχναν επιτόπου .
Χωρίς ρετούς σου ακυρώνουν τα ραντεβού .
Η κάνω λάθος ???
Βέβαια ,σας λεω αυτή είμαι,και οποιος θέλει με συναντάειΜπράβο που ανεβαζεις τίμιες φωτογραφίες!
Αν δίνουν λεει... Και πόσοι ακόμα ειναι σε αναμονήΚ όμως κάποιοι δίνουν χρήματα, γι αυτό το σώμα που λες.. !!
Τι γούστο πια ε !!
Κατάντια !!
Μπραβο στους ψωλαραδες που σε εχουν σκισει τοσο οσο σε λιγο μουνι και κολος θα ειναι 1...μιλαμε για ξεσκισμα!!!Και μία ακομα για καληνύχτα