Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.470
E ,δεν μπορώ να είμαι με ένα κινητό στο χέρι ολη μερα και να κανω σκρολ μηνυματα κ να απαντάωΝα προσλάβετε γραμματέα. Τόση ανεργία υπάρχει. Θα κάνετε και μια καλή πράξη.
E ,δεν μπορώ να είμαι με ένα κινητό στο χέρι ολη μερα και να κανω σκρολ μηνυματα κ να απαντάωΝα προσλάβετε γραμματέα. Τόση ανεργία υπάρχει. Θα κάνετε και μια καλή πράξη.
Μπορείς να δημιουργήσεις έναν va ( virtual assistant )E ,δεν μπορώ να είμαι με ένα κινητό στο χέρι ολη μερα και να κανω σκρολ μηνυματα κ να απαντάω
Θες και τον ΙΚΑ όπως ο μπακαλόγατος;Παραιτουμαι και ερχομαι να σου κανονιζω τα ραντεβου.
Για αμοιβη θελω 2 φρεντο την ημερα και 2 γαμησια την ημερα.(και απο τις δυο τρυπες).
Ειμαι οργανωτικος.εχω ορεξη για δουλεια.ειμαι συνεργασιμος.και δε θελω ικα.
Προβλέπω δράματα …Και αμα γινει λάθος με τα ραντεβου μην αναρωτηθειτε το γιατι. Με τοσα μηνυματα πού να θυμαμαι ποιος εχει στειλει τι; Δεν σας φταιω εγω,να μου ερχοντουσαν λιγοτερα μηνυματα,οπως τωρα π ημουν Μεσολογγι
Τι να τους κανω,ανθρωπος ειμαι,ενα μυαλο εχω κ εγω,μην μου ζητησουν μετα το λογο αμα μπερδεψω κανα ραντεβουΠροβλέπω δράματα …
Και Κυριακη που είμαι διαθεσιμη απο 2-3 το μεσημερι μεχρι τις 9,μην αρχισετε να μου στέλνετε για νυχτερινα ραντεβου,9 η ωρα τελος,σαν τα σουπερμαρκετ ,εχω κανονισει να βγω με παρεα μετά .τοτε να πάτε να πειτε στους υπαλληλους τους σουπερμαρκετ να μεινουν ανοιχτοι μεχρι τις 12 γ να πάτε να ψωνισε
Εεεετσι....στην πουτσα από τώρα τα καρντάσια...Και αμα γινει λάθος με τα ραντεβου μην αναρωτηθειτε το γιατι. Με τοσα μηνυματα πού να θυμαμαι ποιος εχει στειλει τι; Δεν σας φταιω εγω,να μου ερχοντουσαν λιγοτερα μηνυματα,οπως τωρα π ημουν Μεσολογγι
Δεν γινεται να γαμησει ολη η Θεσσαλονικη μεσα σε 4 μερεςΕεεετσι....στην πουτσα από τώρα τα καρντάσια...
Και χάρη τους κάνεις αν θες να ξέρεις...Δεν γινεται να γαμησει ολη η Θεσσαλονικη μεσα σε 4 μερες
Ε, καλά, δεν φταίνε κι αυτοί: βλέπουν το υλικό που ανεβάζεις και τους γίνεται κάγκελο! Συν"υπεύθυνη" είσαι κι εσύ! Ήθελες τα και παθές τα, ένα πράγμα.Και αμα γινει λάθος με τα ραντεβου μην αναρωτηθειτε το γιατι. Με τοσα μηνυματα πού να θυμαμαι ποιος εχει στειλει τι; Δεν σας φταιω εγω,να μου ερχοντουσαν λιγοτερα μηνυματα,οπως τωρα π ημουν Μεσολογγι
Δεν γινεται να γαμησει ολη η Θεσσαλονικη μεσα σε 4 μερες
Ε αμα γινει ομως μπερδεμα,μην ερθουν εδω να παραπονεθουν,τωρα ας πουμε θα βγω εξω,ε δεν γινεται να απανταω σε μηνυματαΕ, καλά, δεν φταίνε κι αυτοί: βλέπουν το υλικό που ανεβάζεις και τους γίνεται κάγκελο! Συν"υπεύθυνη" είσαι κι εσύ! Ήθελες τα και παθές τα, ένα πράγμα.
Εχω και αλλες δουλειες ομως κ πρέπει να επιστρεψω ΑθηναΚάντο επέκταση 14, κι κάτι θα γίνει πιστεύω...
Στείλε μας κ καμιά φωτογραφία με ρούχα! Να περάσεις όμορφα,τωρα ας πουμε θα βγω εξω
Το μόνο σίγουροΠροβλέπω δράματα …
Και κατα τη διαρκεια του ταξιδιου απο νομο σε νομο θα πεφτει και γαμησι στο τουρ μπας οπως κανουν και τα ροκ συγκροτηματα στις περιοδειεςΜεσα σε 3-4 μερες πόσοι να εξυπηρετηθουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ηδη το σκεφτομαι στις επομενες διακοπες να ξανακανω τουρ,να μαστε καλα μεχρι τοτε