Tekilass
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.763
- Πόντοι
- 486
@Panos 1978 πεθ και θει θιθη!!!!!
Τι γλεντησε ο άρχοντας ρε συνάδελφοι;;;Και εδώ τρυπούλες που είχα καιρο,αποτέλεσμα κάποιου συναγωνιστή απ την Πάτρα
Και εδώ τρυπούλες που είχα καιρο,αποτέλεσμα κάποιου συναγωνιστή απ την φωτιά ει
Αγγελικούλα φωτιά είσαι καυλιτσα μας τελικά θα πας σε στουντιοΚαι εδώ τρυπούλες που είχα καιρο,αποτέλεσμα κάποιου συναγωνιστή απ την Πάτρα
Πατρινη διανοιξη?Και εδώ τρυπούλες που είχα καιρο,αποτέλεσμα κάποιου συναγωνιστή απ την Πάτρα
....εεεε ναι, εχει δικο του κεφαλι αφου!!!!A ο πούτσος σου δηλαδή κανει τα δικά του;
Αγγελικούλα φωτιά είσαι καυλιτσα μας τελικά θα πας σε στουντιο
δεν πήρα απαντηση τελικά,και ειχαν πει πολλες οι ωρες,μια ευκαιρία και να ξεκουραστω μες στον ΑυγουστοΑγγελικούλα φωτιά είσαι καυλιτσα μας τελικά θα πας σε στουντιο
Εσυ διακοπες εισαι αλλα μπουτι δε κλεινειςΑλλη μια ανακοίνωση που θα αρέσει σε κάποιους,πιθανόν 25-28 του μηνός ,θα είμαι Θεσσαλονίκη,να με χαρεί λιγο και η συμπρωτεύουσα. Θα ξαναυπάρξει ενημέρωση ,τόσο να αλλάξει κάτι. Δεν θα κάνω ομως και ολη την ημέρα ραντεβού,παράδειγμα αν κάνω πρωι και μεσημέρι,το βράδυ όχι,για να κάνω βολτα και με παρέα
Τωρα εντάξει,χαλαρα είμαιΕσυ διακοπες εισαι αλλα μπουτι δε κλεινεις
Ναι αλλα οταν λεμε διακοπες εννοουμε ξεκουραση.Μπερδεψες τη ξεκουραση με το ξεκωλιασμαΤωρα εντάξει,χαλαρα είμαι
Αλλη μια ανακοίνωση που θα αρέσει σε κάποιους,πιθανόν 25-28 του μηνός ,θα είμαι Θεσσαλονίκη,να με χαρεί λιγο και η συμπρωτεύουσα. Θα ξαναυπάρξει ενημέρωση ,τόσο να αλλάξει κάτι. Δεν θα κάνω ομως και ολη την ημέρα ραντεβού,παράδειγμα αν κάνω πρωι και μεσημέρι,το βράδυ όχι,θα θελω να κάνω και τις βόλτες μου,να βγω με παρέα.Αξίζει ένα τριήμερο
Έχει βρει τρόπο να χρηματοδοτεί τις διακοπές … κορόιδο είναι ? Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία ;-)Εσυ διακοπες εισαι αλλα μπουτι δε κλεινεις
Τα συνδυάζω και τα 2Ναι αλλα οταν λεμε διακοπες εννοουμε ξεκουραση.Μπερδεψες τη ξεκουραση με το ξεκωλιασμα
χαχαχα
Ναι,αμα θέλει ο αλλος τα κάνει ολαΕ ναι, το πρωί τα μποτε μας, μεσημέρι απόγευμα Πίπα Κώλο Εμπλοκή, κι βραδάκι παρεούλα, ποτάκι και κάνα σπέσιαλ μεζεδάκι.
Έχεις πρόγραμμα, από μένα respect!
Μια χαρά πάντως θα τη βολεψω που μπορώ να πάω διακοπες μακρια απο την Αθηνα,χωρίς να εχω εστω γ καποιες μερες την οικογένεια πάνω απ το κεφάλι μουΈχει βρει τρόπο να χρηματοδοτεί τις διακοπές … κορόιδο είναι ? Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία ;-)
Έχει βρει τρόπο να χρηματοδοτεί τις διακοπές … κορόιδο είναι ? Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία ;-)
Ε σιγουρα γ 2-3 μερες μπορει να μην μπω κ καθολου εδω,δικαιούμαι να πάω και μια εκδρομη με παρέα και να χαλαρωσω,δεν γινεται και μήνα διακοπων να εχω στο μυαλο μου τα ραντεβου συνέχειαΕσυ διακοπες εισαι αλλα μπουτι δε κλεινεις
Μια χαρα περνας.διακοπες και ξεκωλιασμαΝαι,αμα θέλει ο αλλος τα κάνει ολα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μια χαρά πάντως θα τη βολεψω που μπορώ να πάω διακοπες μακρια απο την Αθηνα,χωρίς να εχω εστω γ καποιες μερες την οικογένεια πάνω απ το κεφάλι μου