Διαγραμμένο μέλος 210018
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 701
- Πόντοι
- 361
Στείλε μηνυμα στην κοπέλα. Εγώ δεν ενδιαφέρομαι και δεν έχω έρθει σε επικοινωνία μαζί της.Ένα τηλ της Αγγελικής ρε παιδιά..
Στείλε μηνυμα στην κοπέλα. Εγώ δεν ενδιαφέρομαι και δεν έχω έρθει σε επικοινωνία μαζί της.Ένα τηλ της Αγγελικής ρε παιδιά..
Καλέ μου φίλε fysarmonika αυτα δεν τα ρωτάνε ...Αγγελική με τι ασχολείσαι κυρίως ? Εννοώ η πρωινή κανονική εργασία . Αν θες απαντάς
Γιατί ? Δεν ζήτησα λεπτομέρειες , μπορεί μα πει δημόσιος υπάλληλος , εκπαιδευτικός , εστίαση, υπάλληλος γραφείου , λογιστής , δικηγόρος, γραμματέας , νοσηλεύτριαΚαλέ μου φίλε fysarmonika αυτα δεν τα ρωτάνε ...
Είμαστε τόσα άτομα εδώ ..Εγώ προσωπικά θα σου θα σου απαντούσα σε προσωπικό pm..Γιατί ? Δεν ζήτησα λεπτομέρειες , μπορεί μα πει δημόσιος υπάλληλος , εκπαιδευτικός , εστίαση, υπάλληλος γραφείου , λογιστής , δικηγόρος, γραμματέας , νοσηλεύτρια
Είπα αν Θέλει λέει.Είμαστε τόσα άτομα εδώ ..Εγώ προσωπικά θα σου θα σου απαντούσα σε προσωπικό pm..
Όλοι μια οικογένεια εε???? Χα χα χα χα χα χαΕίπα αν Θέλει λέει.
Μεταξύ μας είμαστε εδώ,
Μια ευχάριστη ατμόσφαιρα
Σε καταλαβαίνω απόλυτα πως το λες... Αλλά δεν είναι ακριβώς το ίδιο... Αν νομίζεις ότι πρέπει να μην ξαναστείλεις προφανώς είναι δικιά σου απόφαση!!εχω μαγαζι και ξερω πως αν ενας πελατης σε ψαξει μια φορα και δεν σε βρει,ειναι θαυμα να επιμεινει να σε ψαξει και δευτερη. σιγουρα δεν θα σε ψαξει τριτη φορα! ειναι αντιεπαγγελματικο να μην απαντας σε πελατη!
Εσυ θα ξαναπάς ?Σε καταλαβαίνω απόλυτα πως το λες... Αλλά δεν είναι ακριβώς το ίδιο... Αν νομίζεις ότι πρέπει να μην ξαναστείλεις προφανώς είναι δικιά σου απόφαση!!
Στον ιδιωτικό τομέαΓιατί ? Δεν ζήτησα λεπτομέρειες , μπορεί μα πει δημόσιος υπάλληλος , εκπαιδευτικός , εστίαση, υπάλληλος γραφείου , λογιστής , δικηγόρος, γραμματέας , νοσηλεύτρια
Παπαδιά καφε της χαρας ,π έλεγε μια οικογενεια ειμαστε χαχαΌλοι μια οικογένεια εε???? Χα χα χα χα χα χα
Που ???Εσυ θα ξαναπάς ?
Μπράβο σου πάντως που συνδυάζεις ερωτικές υπηρεσίες με εργασία κανονική να έχεις ένσημα.Στον ιδιωτικό τομέα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παπαδιά καφε της χαρας ,π έλεγε μια οικογενεια ειμαστε χαχα
Ναι,να φαίνεται κ στο κράτος κ οτι εχω κ ενα εισοδημαΜπράβο σου πάντως που συνδυάζεις ερωτικές υπηρεσίες με εργασία κανονική να έχεις ένσημα.
Μαλλον εννοεί στην ΙωανναΠου ???
E ναι, τόσο μαύρο χρήμα μαζεύεις, πρέπει να το δικαιολόγησεις κάπως, τι να τα κάνεις, κάτω από το στρώμα να τα βάλεις; οπότε τράπεζα κάπως θα πρέπει να φανούν.Ναι,να φαίνεται κ στο κράτος κ οτι εχω κ ενα εισοδημα
Μαλλον εννοεί στην Ιωαννα
Στην τράπεζα μεχρι ένα ποσο θα βαλεις,δεν θα ασχοληθεί κανείς παντωςE ναι, τόσο μαύρο χρήμα μαζεύεις, πρέπει να το δικαιολόγησεις κάπως, τι να τα κάνεις, κάτω από το στρώμα να τα βάλεις; οπότε τράπεζα κάπως θα πρέπει να φανούν.
Τι στήσιμο είναι αυτό όμορφη!!!γεια σας παιδιά,τι προτιμάτε; η ερώτησή μου είναι στον τίτλο,εγώ παράδειγμα έχω ύψος 1.72,και κιλά 57-58,βάζω και φώτο να έχετε μια εικόνα,σεβαστές και οι αρνητικές γνώμες.
Προς το παρόν είμαι στο νησί για δουλειά... Μετά θα κάνω 2εβδο διακοπές και από τέλος Αυγούστου πόλι Αθήνα.... Ήταν να έρθω για 2-3 μέρες αλλά μάλλον χλωμό!!!!Ναι,να φαίνεται κ στο κράτος κ οτι εχω κ ενα εισοδημα
Μαλλον εννοεί στην Ιωαννα
Τελος Αυγούστου κ εσύ βλεπω Αθηνα όπως οι περισσότεροιΠρος το παρόν είμαι στο νησί για δουλειά... Μετά θα κάνω 2εβδο διακοπές και από τέλος Αυγούστου πόλι Αθήνα.... Ήταν να έρθω για 2-3 μέρες αλλά μάλλον χλωμό!!!!
Να κάνουμε κάνα μπάνιο να μαυρισουμε λίγο!!!Τελος Αυγούστου κ εσύ βλεπω Αθηνα όπως οι περισσότεροι
Αν και από την μέση και κάτω μαύρος είμαι!!!!! (μην κράξει κανένας αστείο είναι)!!!!Να κάνουμε κάνα μπάνιο να μαυρισουμε λίγο!!!
Αν δεν στειλεις τηλ, πως θα ασχοληθούμε; εξ αποστάσεως; δύσκολο.Ολα δικά σας ,ασχοληθείτε ελευθερα μαζί τους,