Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 1.817
- Πόντοι
- 206
σατανικό μυαλόΧαχαχαχαχα ακου τι σκέφτηκε
σατανικό μυαλόΧαχαχαχαχα ακου τι σκέφτηκε
οι εποχές των μεγάλων σφαγών στα νήματα ανεξάρτητων πέρασαν ανεπιστρεπτί...που ειναι οι παλιες εποχες που βλεπαμε 20-30 σελιδες σε ενα βραδυ.
παρακμη τελος.
υποβαθμιση
Καλά λες,να βάλουν φορτιστή πριν μου έρθουν χαχαχαΤο κανει το επιβεβαιωνω απλα αν προλαβετε να κλεισετε οι υποψηφιοι προτεινω να φορτισετε το κομπρεσερ και να ευχαριστηθειτε τρυπουλες.. Θα σας επιβραβευσει..
....νομιζω οτι ο σεβασμος στο νημα/νηματοθετρια καθως και στις αποψεις των υπολοιπων μελων δεν ειναι "πολιτικη ορθοτητα" αλλα ευγενεια!οι εποχές των μεγάλων σφαγών στα νήματα ανεξάρτητων πέρασαν ανεπιστρεπτί...
τώρα έχουμε πολιτική ορθότητα - και στο bou.
το νήμα κάνει ότι μπορεί παντως
Λυσε μου την απορια τυπε, πως επιβεβαιωνεις οτι οντως κανει τα ιδια σε ολους; Μη μου πεις οτι καταφερες να εισαι ο πρωτος που, οπως εχουμε γεμισει κλωνους εδω, καταφερες να κανεις δευτερο ραντεβου σαν πελατης/κλωνος.Το κανει το επιβεβαιωνω απλα αν προλαβετε να κλεισετε οι υποψηφιοι προτεινω να φορτισετε το κομπρεσερ και να ευχαριστηθειτε τρυπουλες.. Θα σας επιβραβευσει..
Μισο ρε Αγγελικη, ελεγες κατι και για Θσσαλονικη, μη μας αφησεις ετσιΓ αυτο και ίσως καλύτερα θα ειναι αν σταματησω
Άγκελα (όχι Μέρκελ) πετάξου σε ένα γαμημένο μαγαζί και πάρε μια γαμημένη κάρτα έλεος, βάλε τηλέφωνο/πρόγραμμα στο προφίλ, βάλε μια σύντομη περίληψη στην υπογραφή και τέλος...να δω και τι μπορώ να βελτιώσω απ τα αρνητικα
θα σου ανοίξουν καρτέλα του Αγίου, στο είπαμε 1000 φορές, τι διάολο αρβανίτικο κεφάλι είσαι και δεν καταλαβαίνεις;Έχω περιέργεια να δω τις κριτικές μου οταν και αν μου ανοίξει καρτέλα κριτικών.
Κλωνος δεν ειμαι.. Εχω βρεθει μια φορα μαζι της. Οτι γραφω ειναι προς υποβοηθηση των οποιων θελουν να την δουν για το θεμα ψυχολογιας που αναφερθηκε και η ιδια προσφατα. Δεν την εξυμνω σα θεα απλα προτεινω. Σεβαστη η αμφιβολια σου παντως νεο μελος ειμαι σχετικα αλλα δεν εχω κατι να κερδισω ουτε θα εκανα τον προμοτορα-αγαπουληΛυσε μου την απορια τυπε, πως επιβεβαιωνεις οτι οντως κανει τα ιδια σε ολους; Μη μου πεις οτι καταφερες να εισαι ο πρωτος που, οπως εχουμε γεμισει κλωνους εδω, καταφερες να κανεις δευτερο ραντεβου σαν πελατης/κλωνος.
Πάντως ακόμα δεν σταματάωΜισο ρε Αγγελικη, ελεγες κατι και για Θσσαλονικη, μη μας αφησεις ετσι
Ετσι,να ενημερώνεται ο κόσμοςΚλωνος δεν ειμαι.. Εχω βρεθει μια φορα μαζι της. Οτι γραφω ειναι προς υποβοηθηση των οποιων θελουν να την δουν για το θεμα ψυχολογιας που αναφερθηκε και η ιδια προσφατα. Δεν την εξυμνω σα θεα απλα προτεινω. Σεβαστη η αμφιβολια σου παντως νεο μελος ειμαι σχετικα αλλα δεν εχω κατι να κερδισω ουτε θα εκανα τον προμοτορα-αγαπουλη
Δε σε ειπα κλωνο ρε παικτη, πελατης/κλωνος ειπα που πηγες τη δευτερη φορα με δευτερη φατσα (προφιλ) και επιβεβαιωσες οτι «κανει τα ιδια σε ολους»Κλωνος δεν ειμαι.. Εχω βρεθει μια φορα μαζι της. Οτι γραφω ειναι προς υποβοηθηση των οποιων θελουν να την δουν για το θεμα ψυχολογιας που αναφερθηκε και η ιδια προσφατα. Δεν την εξυμνω σα θεα απλα προτεινω. Σεβαστη η αμφιβολια σου παντως νεο μελος ειμαι σχετικα αλλα δεν εχω κατι να κερδισω ουτε θα εκανα τον προμοτορα-αγαπουλη
δε διαφωνώ γενικότερα και κάποτε είχα δώσει μάχες.......νομιζω οτι ο σεβασμος στο νημα/νηματοθετρια καθως και στις αποψεις των υπολοιπων μελων δεν ειναι "πολιτικη ορθοτητα" αλλα ευγενεια!
Και το δικο μου νήμα απο κίνηση ουουου σφύζειΆγκελα (όχι Μέρκελ) πετάξου σε ένα γαμημένο μαγαζί και πάρε μια γαμημένη κάρτα έλεος, βάλε τηλέφωνο/πρόγραμμα στο προφίλ, βάλε μια σύντομη περίληψη στην υπογραφή και τέλος...
Όσο δεν παίζει αυτό
θα σου ανοίξουν καρτέλα του Αγίου, στο είπαμε 1000 φορές, τι διάολο αρβανίτικο κεφάλι είσαι και δεν καταλαβαίνεις;
Νομίζεις ότι η Διαχείρηση θα σκοτιστεί; Εσύ πρέπει να ενδιαφερθείς και να τρέξεις...
Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να υπάρχει κίνηση στα νήματα ώστε να παίρνει πόντους από τα κλικ που μεταφράζεται στο προφαν€ς...
Χαχα φιλικα απανταω καμια παρεξηγηση. Ερχεται ευδιαθετη απο την αρχη η Αγγελικη οποτε αν θες πιπα οπως το βιντεο θα την εχεις. Αλλα απλα λεω βαρατε καλα να το ευχαριστηθειτε χαχαχα..Δε σε ειπα κλωνο ρε παικτη, πελατης/κλωνος ειπα που πηγες τη δευτερη φορα με δευτερη φατσα (προφιλ) και επιβεβαιωσες οτι «κανει τα ιδια σε ολους»
Κατα τα λοιπα, συμφωνουμε!
Ναι βεβαίως,αφου και εσύ είχες προσεξει τι χαμόγελο είχα,και το είχες σχολιασει κιολας,τοσο χαρούμενηΧαχα φιλικα απανταω καμια παρεξηγηση. Ερχεται ευδιαθετη απο την αρχη η Αγγελικη οποτε αν θες πιπα οπως το βιντεο θα την εχεις. Αλλα απλα λεω βαρατε καλα να το ευχαριστηθειτε χαχαχα..
Δεν ξερω ρε τυπε, οι μυστες εδω μεσα μ εχουν βαλει σε σκεψεις αν ειναι στα σιγουρα γυναικα.Χαχα φιλικα απανταω καμια παρεξηγηση. Ερχεται ευδιαθετη απο την αρχη η Αγγελικη οποτε αν θες πιπα οπως το βιντεο θα την εχεις. Αλλα απλα λεω βαρατε καλα να το ευχαριστηθειτε χαχαχα..
Θα ξαναερθει και τέτοιακαμια φρεσκια φωτο με τρυπουλες υπαρχει ετσι να φτιαχτουμε λιγο;
και live να τις δουμε ακομη καλυτερα....Θα ξαναερθει και τέτοια
Θα τις δείτε,θα εχω περισσοτερο χρονο την αλλη εβδομάδα,ιδιως τον Αυγουστο π είναι μηνας διακοπων κ θα ειμαι Αθηνα μεχρι 6-7 του μηνόςκαι live να τις δουμε ακομη καλυτερα....
Χαχα θα προκόψεις αν ακούς τους μύστες εδωΔεν ξερω ρε τυπε, οι μυστες εδω μεσα μ εχουν βαλει σε σκεψεις αν ειναι στα σιγουρα γυναικα.
Αγγελική με τι ασχολείσαι κυρίως ? Εννοώ η πρωινή κανονική εργασία . Αν θες απαντάςΘα τις δείτε,θα εχω περισσοτερο χρονο την αλλη εβδομάδα,ιδιως τον Αυγουστο π είναι μηνας διακοπων κ θα ειμαι Αθηνα μεχρι 6-7 του μηνός
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαχα θα προκόψεις αν ακούς τους μύστες εδω