Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.470
Το παιζω,χυνω για το κωλο σου και πεφτω για ονειρα γλυκατα πρόστυχα τα μαύρα τα α εσώρουχά μου,καληνύχτα και όνειρα γλυκά να έχετε
Εγώ που έχω ένα κόλλημα με τις κάλτσες και τις γόβες που να απευθυνθώ?τα πρόστυχα τα μαύρα τα α εσώρουχά μου,καληνύχτα και όνειρα γλυκά να έχετε
Δουλεμένη κωλάρα!τα πρόστυχα τα μαύρα τα α εσώρουχά μου,καληνύχτα και όνειρα γλυκά να έχετε
καλτσες μες στο κατακαλοκαιρο δεν παίζειΕγώ που έχω ένα κόλλημα με τις κάλτσες και τις γόβες που να απευθυνθώ?
την τιμησε ο συναγωνιστήςΔουλεμένη κωλάρα!
Γεια σου μικρη.... ειδες οταν κατεβασες το κυλοτακι και εβγαλες τις φοτος...καλτσες μες στο κατακαλοκαιρο δεν παίζει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
την τιμησε ο συναγωνιστής
Έχεις και εσύ τα δίκια σου....καλτσες μες στο κατακαλοκαιρο δεν παίζει
Γουστάρει το κορίτσι, καλά κάνει'καλτσες μες στο κατακαλοκαιρο δεν παίζει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
την τιμησε ο συναγωνιστής
Τα μουνόχειλα πετάχτηκαν έξω...το ίδιο και το κολαντερο σε λίγο... ποιός σε έφτιαξε έτσι ήθελα να ήξερα!!!τα πρόστυχα τα μαύρα τα α εσώρουχά μου,καληνύχτα και όνειρα γλυκά να έχετε
κάποιος απο εδω μέσαΤα μουνόχειλα πετάχτηκαν έξω...το ίδιο και το κολαντερο σε λίγο... ποιός σε έφτιαξε έτσι ήθελα να ήξερα!!!
Θα σου γαμήσω οτι σου έχει μείνει αγάμητο ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ!!!Ακροατη μπινε παλιοπουτανας γιε!
Σου τα έκανε τσουρέκια ο τύπος;τι ήθελες ,να σου έλεγα και ευχαριστώ ; όποιος δεν εχει τροπους ή γίνεται πειστικός ,και με πρηζει λες και ούτε ο γκομενος μου να ηταν,δεν τον δέχομαι καν για ραντεβού
οπως θα κατάλαβες και πολύ κιολαςΣου τα έκανε τσουρέκια ο τύπος;
.....ωνσγ πρωι-πρωι!!!! Μπηκα ηδητα πρόστυχα τα μαύρα τα α εσώρουχά μου,καληνύχτα και όνειρα γλυκά να έχετε
Θέλει πολλή φαντασίακαλημέρα και καλή εβδομάδα ,για να σας πάει καλά η εβδομάδα είναι η φωτο
Δοκίμασες και από κοντά?Τρομερό κωλοβαλβιδο!! Τρελάθηκα!!! Αστέρι η κοπέλα
καλε ???..τι κανετε πρωι πρωι????????? πηγατε και για ψαρεμα???????????????????...καλη εβδομαδα στους κυνηγους της Αγγελικουλας....και στην ιδια !!!!!!!!!!!! διψουσε ο κοριτσαρος !!!!!καλημέρα και καλή εβδομάδα ,για να σας πάει καλά η εβδομάδα είναι η φωτο