Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.470
ξεχασα αν στη συγκεκριμένη συνάντηση τα καταπια χαχατα καταπιες που λενε οτι το κανεις??
ξεχασα αν στη συγκεκριμένη συνάντηση τα καταπια χαχατα καταπιες που λενε οτι το κανεις??
Κοστίζει..Επειδή είσαι αματούρι όπως λες, κάνε και μια διευκρίνιση για τους όποιους κακόπιστους.
Εξετάσεις κάθε πότε κάνεις???
Όχι αδερφέ, λάθος έχεις!!! Από τότε που εφευρέθηκαν τα προφυλακτικά οι κοπέλες, μπουρδέλα, studio, μασάζ, οπουδήποτε προσφέρεται σεξ επί πληρωμή υπάρχουν προφυλακτικά εκεί!!! Αν ο άλλος είναι παντρεμένος γιατί να κουβαλάει δικά του;;; Και τι εμπιστοσύνη μπορεί να έχει η κάθε κοπέλα στις καπότες που έχω εγώ στη τσέπη πιθανόν από το 1990;;;;Ιωαννη καπου φταις κ εσυ... Ηξερες που πας.... Παρε μαζι 2-3... Ειναι αυτο που λεμε ,,, ποτε δεν ξερεις... Αλλα ηξερες που πας...
Ιωαννη?? εσυ θυμασαι??ξεχασα αν στη συγκεκριμένη συνάντηση τα καταπια χαχα
ποσώς με νοιαζει η αρνητική κριτικη ,και οποιον τον επηρέασε και πιστευει οτι δεν θα περάσει καλα,απλα να μην μου ερθειΜικρ
Για το μετάΚαι τα προφυλακτικά τι θα θέλατε ???
Τα εφτυσες. Είχα φάει κιμαδοπιτα πρινξεχασα αν στη συγκεκριμένη συνάντηση τα καταπια χαχα
Οποιος μας πριν φτασει στο χοτελ περναει απο πολλα περιπτερα... Σταματαει κ παιρνει,,, Παντρεμενος η οχιΌχι αδερφέ, λάθος έχεις!!! Από τότε που εφευρέθηκαν τα προφυλακτικά οι κοπέλες, μπουρδέλα, studio, μασάζ, οπουδήποτε προσφέρεται σεξ επί πληρωμή υπάρχουν προφυλακτικά εκεί!!! Αν ο άλλος είναι παντρεμένος γιατί να κουβαλάει δικά του;;; Και τι εμπιστοσύνη μπορεί να έχει η κάθε κοπέλα στις καπότες που έχω εγώ στη τσέπη πιθανόν από το 1990;;;;
Από το 1985, πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο!!!Οποιος μας πριν φτασει στο χοτελ περναει απο πολλα περιπτερα... Σταματαει κ παιρνει,,, Παντρεμενος η οχι
Δεν νομίζω ότι το κάνουν πολλοί αυτό. Σε όσα έχω πάει δεν μου έχει τύχει να μην έχουν μαζί τους προφυλακτικάΟποιος μας πριν φτασει στο χοτελ περναει απο πολλα περιπτερα... Σταματαει κ παιρνει,,, Παντρεμενος η οχι
Κ αν δεν εχει η κοπελλα η το χοτελ βολεψου με πιπα τι να πω η τρεχα οπως ο Ιωαννης να βρεις περιπτεροΑπό το 1985, πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο!!!
Και γιατί να έχει εμπιστοσύνη στις δικές μας καπότες;;;
Βασικά ντράπηκα να βγω έξω μήπως γελαγε ο κόσμος με το μικρό πουλί μουΚ αν δεν εχει η κοπελλα η το χοτελ βολεψου με πιπα τι να πω η τρεχα οπως ο Ιωαννης να βρεις περιπτερο
Αδερφέ δεν έχεις καταλάβει ότι τόση ώρα συζητάμε το γεγονός ότι κακώς δεν είχε η κοπέλα;;;Κ αν δεν εχει η κοπελλα η το χοτελ βολεψου με πιπα τι να πω η τρεχα οπως ο Ιωαννης να βρεις περιπτερο
εισαι τελειως λάθος....Οποιος μας πριν φτασει στο χοτελ περναει απο πολλα περιπτερα... Σταματαει κ παιρνει,,, Παντρεμενος η οχι
Έλα μωρέ τώρα κι εσύ!!! Ποιος θα το έβλεπε;;;;Βασικά ντράπηκα να βγω έξω μήπως γελαγε ο κόσμος με το μικρό πουλί μου
Εσύ δηλαδή πας με τα δικά σου;;; Και τα δέχεται!!!Ρε πατε καλα?? Πατε σε ραντεβου με οποια κοπελα κ πατε χωρις προφυλακτικα??
Άνοιξε νήμα με ψηφοφορία πάτε σε ραντεβού με δικές σας καποτες; Ο λαός θα αποφασίσει και θα έχουμε πλήρη απάντησηΡε πατε καλα?? Πατε σε ραντεβου με οποια κοπελα κ πατε χωρις προφυλακτικα??
Σε οσα ραντεβου εχω κανει, παντα ειχα πανω μου και ολες το δεχοντουσαν.Εσύ δηλαδή πας με τα δικά σου;;; Και τα δέχεται!!!
Θέλω να το ακούσω αυτό!!
Άσε τύπε!!! Θα μπουν οι μπαχαλάκηδες και θα ψηφίσουν "τα βυζιά της Μπακοδήμου"Άνοιξε νήμα με ψηφοφορία πάτε σε ραντεβού με δικές σας καποτες; Ο λαός θα αποφασίσει και θα έχουμε πλήρη απάντηση