master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
Ας ανοίξει κάποιος ψηφοφορία. Εδώ πρέπει να απαντήσουν όλα τα μέλη του σαι
O ασκός του Αιόλου μόλις άνοιξε.Άνοιξε νήμα με ψηφοφορία πάτε σε ραντεβού με δικές σας καποτες; Ο λαός θα αποφασίσει και θα έχουμε πλήρη απάντηση
ααα περίεργο ,εμένα μου αρεσει πολύ η κιμαδοπιτα χαχαχαΓια το μετά
Τα εφτυσες. Είχα φάει κιμαδοπιτα πριν
Να σκαναρεις και την απόδειξη στο δικό τους app. Μπορεί να μην έχει διαβιβαστεί στο mydataΔειχνω την αποδειξη απο το περιπτερο οτι τα αγορασα μολις!!!
Κ τα καταπιες???ααα περίεργο ,εμένα μου αρεσει πολύ η κιμαδοπιτα χαχαχα
Ανέβασέ μας μια φωτογραφία με "μουνοχειλόπιτα" να ηρεμήσουν τα πνεύματα!!!ααα περίεργο ,εμένα μου αρεσει πολύ η κιμαδοπιτα χαχαχα
Είπαμε όχι τα έφτυσε. Είχε βάλει ο μαλακας και κομμάτια με κρεμμύδιαΚ τα καταπιες???
οχι ασε,μου αρέσει η συζήτηση που ανοιξε,παρακολουθώ με ευχαρίστηση τα σχολιαΑνέβασέ μας μια φωτογραφία με "μουνοχειλόπιτα" να ηρεμήσουν τα πνεύματα!!!
Ποιος καργιόλης;;;; Πες μου όνομα να τον βάλω black listκαι να συμπληρώσω και κατι ακομα,μην μπείτε στον κοπο να κλεισετε ραντεβού για σαββατοκύριακο ,εκλεισαν ολα 4-10 που είμαι διαθέσιμη Σάββατο και Κυριακή ,τα πρωινά αυτού του Σ-Κ σας το λέω οτι θέλω να κοιμηθώ και σκασιλα μου,ας με πειτε καποιοι κακοπροαιρετοι υπναρου
Κι εμείς με ευχαρίστηση βλέπουμε τα μουνόχειλά σουοχι ασε,μου αρέσει η συζήτηση που ανοιξε,παρακολουθώ με ευχαρίστηση τα σχολια
Και μην ξεχαστει κανεις ετσι??? Κανεις μας δεν παει σε ραντεβου με δικα του προφυλακτικα... αν εχει η κοπελα καλως... αν δεν εχει μπορει να εχει το χοτελ... Αν παλι δεν εχει αυτο Το πουλακι σας παραμασχαλα κ ψανετε για περιπτερο... Απλα ειναι τα πραγματακαι να συμπληρώσω και κατι ακομα,μην μπείτε στον κοπο να κλεισετε ραντεβού για σαββατοκύριακο ,εκλεισαν ολα 4-10 που είμαι διαθέσιμη Σάββατο και Κυριακή ,τα πρωινά αυτού του Σ-Κ σας το λέω οτι θέλω να κοιμηθώ και σκασιλα μου,ας με πειτε καποιοι κακοπροαιρετοι υπναρου
Και παίρνει η εργαζόμενη την απόδειξη να διαβάσει ημερομηνίες και ώρα και είδος προϊόντος; Πες μου ότι τη σκαναρει κιόλας να δει αν είναι νόμιμη;Δειχνω την αποδειξη απο το περιπτερο οτι τα αγορασα μολις!!!
Κάποτε η @Sexyjoanna είχε κάτι μαύρα!!! Πηδούσαμε και νομίζαμε ότι είμαστε από τη ΝιγηρίαΚαι μην ξεχαστει κανεις ετσι??? Κανεις μας δεν παει σε ραντεβου με δικα του προφυλακτικα... αν εχει η κοπελα καλως... αν δεν εχει μπορει να εχει το χοτελ... Αν παλι δεν εχει αυτο Το πουλακι σας παραμασχαλα κ ψανετε για περιπτερο... Απλα ειναι τα πραγματα
παιρνανε πάντως τηλ τη ρεσεψιον,ενας κιολας ετσι με το σωβρακο τους άνοιξεΚαι μην ξεχαστει κανεις ετσι??? Κανεις μας δεν παει σε ραντεβου με δικα του προφυλακτικα... αν εχει η κοπελα καλως... αν δεν εχει μπορει να εχει το χοτελ... Αν παλι δεν εχει αυτο Το πουλακι σας παραμασχαλα κ ψανετε για περιπτερο... Απλα ειναι τα πραγματα
Κρεμμύδι και μανιτάρια!!! Αυτή η πληγή!!!Είπαμε όχι τα έφτυσε. Είχε βάλει ο μαλακας και κομμάτια με κρεμμύδια
Όπως και να το δεις ένα ενδιαφέρον έχουν τά σχόλια.... Θά αραξω λίγο ....
Ότι πρέπει για καφέ μετά το φαγητό.
Το απόγευμα πάμε στης Αριανας
Πέρνα, πέρνα.
Είναι τα δύο πιο χοτ νήματα τώρα τελευταία
ΦτουΆρχισαν τά όργανα ή μου φαίνεται;
Πέτραν είσαι εδώ;
αααα πως ετσι,και το κρεμμυδι ακομα μου αρεσει πολύ χαχαχαΕίπαμε όχι τα έφτυσε. Είχε βάλει ο μαλακας και κομμάτια με κρεμμύδια
Δικό σαςΦτου
Δεν έτρωγα σκόρδα καλύτερα;
Χαχαχαχαχα
Άρα μια και μαγείρεψα μεσημεριάτικα μακαρόνια με λευκά κρεμμύδια για αύξηση του χυσιού (φυσικό ντοπάρισμα) η Αγγελική δεν πρόκειται να μου κάτσει ακόμη κι αν κατέβει Μεσσηνίακρεμμύδια