master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
Τώρα επειδή νομίζεις ότι θα με πεις μικροτσουτσουνο θα με θίξεις κανείς μεγάλο λάθος. Στην τελική κούκλα μου εγώ σε κάλεσα για να προσφέρεις υπηρεσίες σε μένα με μεγάλο ή μικρό πουλί. Αν πάλι πηγαίνεις μόνο με μπολικους θα με μπορούσες να τα μαζέψεις και να φύγεις και όχι να μου λες μετά Έλα μωρό μου να σου κάνω ένα ωραίο τσιμπούκιαυτο μέχρι στιγμής δεν αποτελεσε ποτέ πρόβλημα ,ρωτήστε και αλλους εδω μεσα που θα πουν οτι ειχα,αμα το παίρνουμε ετσι ουτε οι αλλοι εχουν ολοι μαζι τους,και πολυ απλα ρωταγαμε απο τη ρεσεψιον να μας φερουν,και παιδια μια κοπέλα πρέπει να κρίνεται απο το αν ηταν ευγενική ,αν εκανε καλο σεξ,και αντιεπαγγελματικο θα ηταν αν εκλεβα χρονο,αν ελεγα μη και μη,και οσον αφορα γ την πιπα μου,δεν κοιτανε το μέγεθος που εχουν καποιοι που καλα καλα φαίνεται το κεφαλακι,και μετά να μιλήσουν ,αλλα δεκτες ολες οι γνωμες,δεν μπορούμε να αρέσουμε σε ολους,εγω δεν κραταω κακία σε κανεναν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και γιατί δεν σήκωσες το τηλέφωνο να ζητήσεις εσύ;οσοι ημασταν ηδη σε δωματιο και τυχαινε να μην εχουμε και οι δύο ,ενα τηλεφωνακι τη ρεσεψιον και φερνανε,