petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
Πέρνα, πέρνα.Δεν έχω περάσει από εκεί!! Έχει ψωμί;;;;
Είναι τα δύο πιο χοτ νήματα τώρα τελευταία
Πέρνα, πέρνα.Δεν έχω περάσει από εκεί!! Έχει ψωμί;;;;
ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΕΙΠΑΜΕ...όχι δεν το έκοψα ,παίζει και αυτό
Συναντηθηκα με την κοπέλα, αλλά το αποτελεσ.μα ήταν τραγικό. Μεγάλο μείον ότι δεν έφερε προφυλακτικά μαζί της και μου ζήτησε να πάρω εγώ ενώ ειμασταν ήδη στο δωμάτιο. Σημειώνω ότι στο ξενοδοχείο που συναντηθήκαμε δεν υπάρχει αυτή η ευκολία. Οπότε θα έπρεπε να ντυθώ να βγω έξω και να ψάξω να βρω. Επίσης ήμουνα σε περιοχή ψιλοαγνωστη. Πάμε στο διαταυτα. Εμφάνιση που δεν ανταποκρίνεται για τα 80 ευρώ που ζητάει. Έχει αρκετά ψωμάκια στην κοιλιά και στην περιφέρεια. Βυζί μικρό. Σεξ δεν δοκίμασα μόνο πίπα αλλά και αυτή ήταν κάτω του μετρίου. Τώρα σε αυτούς που γράφουν ότι είναι ΜΟΥΝΑΡΑ τους συνιστώ να πάνε πρώτα σε οφθαλμίατρο και μετά σε ψυχολόγο.Έχει γαμησει κάνεις;η μόνο μυνήματα μύστες;
Αγγελικη.... Μεγαλο φαουλ... Πας να πηδηχτης με εναν αγνωστο κ δεν ειχες μαζι σου το ποιο απαραιτητο???Συναντηθηκα με την κοπέλα, αλλά το αποτελεσ.μα ήταν τραγικό. Μεγάλο μείον ότι δεν έφερε προφυλακτικά μαζί της και μου ζήτησε να πάρω εγώ ενώ ειμασταν ήδη στο δωμάτιο. Σημειώνω ότι στο ξενοδοχείο που συναντηθήκαμε δεν υπάρχει αυτή η ευκολία. Οπότε θα έπρεπε να ντυθώ να βγω έξω και να ψάξω να βρω. Επίσης ήμουνα σε περιοχή ψιλοαγνωστη. Πάμε στο διαταυτα. Εμφάνιση που δεν ανταποκρίνεται για τα 80 ευρώ που ζητάει. Έχει αρκετά ψωμάκια στην κοιλιά και στην περιφέρεια. Βυζί μικρό. Σεξ δεν δοκίμασα μόνο πίπα αλλά και αυτή ήταν κάτω του μετρίου. Τώρα σε αυτούς που γράφουν ότι είναι ΜΟΥΝΑΡΑ τους συνιστώ να πάνε πρώτα σε οφθαλμίατρο και μετά σε ψυχολόγο.
Αρματουρι με τελειο κορμι...
Μπά με τόσο κρέας που κλείνει μέσα της για .... Μ113.... μου φαίνεταιΜ48 Α1
Μπορει και Leopard
Κατσε να δουμε....Έχει γαμησει κάνεις;η μόνο μυνήματα μύστες;
Που να προλάβει ρε παιδιά ... ξεχάστηκε, για σκεφθήτε λίγο...Αγγελικη.... Μεγαλο φαουλ... Πας να πηδηχτης με εναν αγνωστο κ δεν ειχες μαζι σου το ποιο απαραιτητο???
Στο κινητο ολα αυτα η εχει καλα λαπτοπ μαζι???Που να προλάβει ρε παιδιά ... ξεχάστηκε, για σκεφθήτε λίγο...
Γλύφει...Πιπώνει... Επιβλέπει τον "έτσι" μην κάνει ορθογραφικά όταν απαντάει...
Ρουφάει...Γυρνάει στα 4.... Απαντάει εκείνη, όσο ο "μύστης" σφυροκοπάει... ο "έτσι" έχει αποκοιμηθεί από την κούραση...
τι να πρωτοκάνει το πλάσμα....πολυεργαλείο.... ελβετικός σουγιάς
Συναντηθηκα με την κοπέλα, αλλά το αποτελεσ.μα ήταν τραγικό. Μεγάλο μείον ότι δεν έφερε προφυλακτικά μαζί της και μου ζήτησε να πάρω εγώ ενώ ειμασταν ήδη στο δωμάτιο. Σημειώνω ότι στο ξενοδοχείο που συναντηθήκαμε δεν υπάρχει αυτή η ευκολία. Οπότε θα έπρεπε να ντυθώ να βγω έξω και να ψάξω να βρω. Επίσης ήμουνα σε περιοχή ψιλοαγνωστη. Πάμε στο διαταυτα. Εμφάνιση που δεν ανταποκρίνεται για τα 80 ευρώ που ζητάει. Έχει αρκετά ψωμάκια στην κοιλιά και στην περιφέρεια. Βυζί μικρό. Σεξ δεν δοκίμασα μόνο πίπα αλλά και αυτή ήταν κάτω του μετρίου. Τώρα σε αυτούς που γράφουν ότι είναι ΜΟΥΝΑΡΑ τους συνιστώ να πάνε πρώτα σε οφθαλμίατρο και μετά σε ψυχολόγο.
Ακόμα είναι στο "καλαφάτισμα" σεβάσμιε... θα στρώσει το πράγμαΆνθρακες ο Θησαυρός.
Φιλε, εαν μου επιτρεπης, μια εκτιμηση θα κανω...Συναντηθηκα με την κοπέλα, αλλά το αποτελεσ.μα ήταν τραγικό. Μεγάλο μείον ότι δεν έφερε προφυλακτικά μαζί της και μου ζήτησε να πάρω εγώ ενώ ειμασταν ήδη στο δωμάτιο. Σημειώνω ότι στο ξενοδοχείο που συναντηθήκαμε δεν υπάρχει αυτή η ευκολία. Οπότε θα έπρεπε να ντυθώ να βγω έξω και να ψάξω να βρω. Επίσης ήμουνα σε περιοχή ψιλοαγνωστη. Πάμε στο διαταυτα. Εμφάνιση που δεν ανταποκρίνεται για τα 80 ευρώ που ζητάει. Έχει αρκετά ψωμάκια στην κοιλιά και στην περιφέρεια. Βυζί μικρό. Σεξ δεν δοκίμασα μόνο πίπα αλλά και αυτή ήταν κάτω του μετρίου. Τώρα σε αυτούς που γράφουν ότι είναι ΜΟΥΝΑΡΑ τους συνιστώ να πάνε πρώτα σε οφθαλμίατρο και μετά σε ψυχολόγο.
Φιλε, εαν μου επιτρεπης, μια εκτιμηση θα κανω...
=Κατ αρχην,πιστεψε με, δεν γνωριζω την κοπελα,
θα σου οτι καταλαβαινω απο τα ποστ..
Η κοπελα δεν πρεπει να ασχολειται πολυ καιρο με το αθλημα και ισως καποια πραγματα
να μην τα προσεχει...--μαζι τα προφυλακτικα--
τωρα--δεν φαινεται ασχημη / ουτε δηλωνει μοντελο /
πρεπει να ειναι μια κοπελα που εχει κανει αυτην την επιλογη σε αυτο το σταδιο της ζωης της....
καλο-κακο αυτην διεξοδο βρηκε στην παρουσα φαση......
Τωρα.. στα του σεξ, για τον λογο οτι δεν πρεπει να ειναι ==Επαγγελματιας=Επαγγελματιας==
πιθανον να ειναι σε τι φαση μπορει να βρισκεται την καθε στιγμη
Η
της βγαζει ο τυπος και η συμπεριφορα του παρτενερ..
Εκτιμηση κανω..δεν θελω να υπαρξει παραξηγηση.....απο καμια πλευρα
Ακόμα είναι στο "καλαφάτισμα" σεβάσμιε... θα στρώσει το πράγμα
Φίλε δεν υπάρχει παρεξήγηση. Αλλά αν δεν της άρεσα ας πλήρωνε 20 ευρώ το ξενοδοχείο και ας με έδιωχνεΦιλε, εαν μου επιτρεπης, μια εκτιμηση θα κανω...
=Κατ αρχην,πιστεψε με, δεν γνωριζω την κοπελα,
θα σου οτι καταλαβαινω απο τα ποστ..
Η κοπελα δεν πρεπει να ασχολειται πολυ καιρο με το αθλημα και ισως καποια πραγματα
να μην τα προσεχει...--μαζι τα προφυλακτικα--
τωρα--δεν φαινεται ασχημη / ουτε δηλωνει μοντελο /
πρεπει να ειναι μια κοπελα που εχει κανει αυτην την επιλογη σε αυτο το σταδιο της ζωης της....
καλο-κακο αυτην διεξοδο βρηκε στην παρουσα φαση......
Τωρα.. στα του σεξ, για τον λογο οτι δεν πρεπει να ειναι ==Επαγγελματιας=Επαγγελματιας==
πιθανον να ειναι σε τι φαση μπορει να βρισκεται την καθε στιγμη
Η
της βγαζει ο τυπος και η συμπεριφορα του παρτενερ..
Εκτιμηση κανω..δεν θελω να υπαρξει παραξηγηση.....απο καμια πλευρα
ΜΙα ερώτηση έκανα και 2 συστάσεις. Τις συστάσεις αμα θέλεις τις ακολουθείς.
Την ερώτηση δικαίωμα σου να την απαντήσεις. Βέβαια συζάς σεβασμό και αυτός πρέπει να ισχύει εκατέ΄ρωθεν.
Εγώ ευγενικά, φιλικά σου μίλησα....
Νάσαι καλά και καλές δουλειές....
οχιΑγγελική για να μην σε ζαλίζουμε στα μηνύματα πες μας για σήμερα και αύριο διαθεσιμότητα αν υπαρχει
αυτο μέχρι στιγμής δεν αποτελεσε ποτέ πρόβλημα ,ρωτήστε και αλλους εδω μεσα που θα πουν οτι ειχα,αμα το παίρνουμε ετσι ουτε οι αλλοι εχουν ολοι μαζι τους,και πολυ απλα ρωταγαμε απο τη ρεσεψιον να μας φερουν,και παιδια μια κοπέλα πρέπει να κρίνεται απο το αν ηταν ευγενική ,αν εκανε καλο σεξ,και αντιεπαγγελματικο θα ηταν αν εκλεβα χρονο,αν ελεγα μη και μη,και οσον αφορα γ την πιπα μου,δεν κοιτανε το μέγεθος που εχουν καποιοι που καλα καλα φαίνεται το κεφαλακι,και μετά να μιλήσουν ,αλλα δεκτες ολες οι γνωμες,δεν μπορούμε να αρέσουμε σε ολους,εγω δεν κραταω κακία σε κανενανΑγγελικη.... Μεγαλο φαουλ... Πας να πηδηχτης με εναν αγνωστο κ δεν ειχες μαζι σου το ποιο απαραιτητο???
οσοι ημασταν ηδη σε δωματιο και τυχαινε να μην εχουμε και οι δύο ,ενα τηλεφωνακι τη ρεσεψιον και φερνανε,Τι λεει ο Ιωαννης.... τον ετρεχες για σκουφια???