athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.626
- Πόντοι
- 12.756
......και ντικ πικ μαζι με τα γκαφραΣτείλε PM, και όταν σου απαντήσει , το συζητάτε
......και ντικ πικ μαζι με τα γκαφραΣτείλε PM, και όταν σου απαντήσει , το συζητάτε
Το θεωρώ υποτιμητικό να πάω με τον όχλο και να στείλω PM, θα περιμένω να στείλει αυτή PM σε μένα και να με παρακαλέσειΣτείλε PM, και όταν σου απαντήσει , το συζητάτε
Πες ότι εισαι σπουδαίος στο μπου.Εγώ κύριε atinaie επειδή κατάγομαι από αριστοκρατική οικογένεια εφοπλιστών και από τα γενοφασκια παναθηναϊκών αν δώσω κάτι τίς περισσότερο στη κορασίδα πιστεύετε ότι έχω ελπίδες να προσπεράσω τη σειρά που έχει δημιουργηθεί?
Πάν κι αυτά δλδ... πέφτω απ΄τα σύννεφα ... τόσα πεζά πράγματα γίνονται εδώ μέσα, αν είναι δυνατόν, χωρίς ολίγη ρομαντζάδα;Βάλε και ένα ποσοστό που θέλουν να γαμησουν τσάμπα, και ένα ποσοστό που θέλει σοβαρή σχέση
Πόσα θες για να μεσολαβήσεις να πάρω κώλο;απλα ειμαι ευγενης,παρατηρητης,ενα ενεργο μελος της κοινωνιας μας
Ο αοιδός Στάθης ξένος αναφέρει: Μην κρατήσεισ τίποτα καβάτζαΠάν κι αυτά δλδ... πέφτω απ΄τα σύννεφα ... τόσα πεζά πράγματα γίνονται εδώ μέσα, αν είναι δυνατόν, χωρίς ολίγη ρομαντζάδα;
Μήν είσαι μουνής τώρα .......και κωλον
ΣυντάσσομαιΜήν είσαι μουνής τώρα ...
Εκφραζόμαστε ευγενικά διά την Καλλίπυγο δεσποινίδα του παρόντος νήματος που μας φιλοξενεί ...
Επαυξάνω..Συντάσσομαι
σε σκίσανε μωράκι??? ΨΥχραιμία...λοιπον παιδια να δηλωσω κατι, αυριο απογευμα δεν κανω ραντεβου, δινω ρεπο στον εαυτο μου καποιες ωρες, αμα το σ-κ ειχα απο 4 ραντεβου , σημερα εχω 3,και αυριο 2,και Τεταρτη 3,θελω και εγω να ξεκουραστω για λιγο
Θέλει ξεκούραση και υπομονή είναι στο χέρι σου ποσό θα δουλέψεις καλύτερα λίγο και ποιοτικά παρά μαζικά οποίος δεν έχει υπομονή άλλου .λοιπον παιδια να δηλωσω κατι, αυριο απογευμα δεν κανω ραντεβου, δινω ρεπο στον εαυτο μου καποιες ωρες, αμα το σ-κ ειχα απο 4 ραντεβου , σημερα εχω 3,και αυριο 2,και Τεταρτη 3,θελω και εγω να ξεκουραστω για λιγο
Από τα 4 του Σ-Κ δεν έχει κανείς να δώσει feedback ?λοιπον παιδια να δηλωσω κατι, αυριο απογευμα δεν κανω ραντεβου, δινω ρεπο στον εαυτο μου καποιες ωρες, αμα το σ-κ ειχα απο 4 ραντεβου , σημερα εχω 3,και αυριο 2,και Τεταρτη 3,θελω και εγω να ξεκουραστω για λιγο
λοιπον παιδια να δηλωσω κατι, αυριο απογευμα δεν κανω ραντεβου, δινω ρεπο στον εαυτο μου καποιες ωρες, αμα το σ-κ ειχα απο 4 ραντεβου , σημερα εχω 3,και αυριο 2,και Τεταρτη 3,θελω και εγω να ξεκουραστω για λιγο
πολλα υποσχομενο αυτο που λες.....πού να με δεις και επι τω εργω
λοιπον παιδια να δηλωσω κατι, αυριο απογευμα δεν κανω ραντεβου, δινω ρεπο στον εαυτο μου καποιες ωρες, αμα το σ-κ ειχα απο 4 ραντεβου , σημερα εχω 3,και αυριο 2,και Τεταρτη 3,θελω και εγω να ξεκουραστω για λιγο
μόνο έτσι θα το επιβεβαιωσεις,αν δουλεψω κ ερθεις να με συναντήσεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
όχι,ανεξάρτητη δεν θα γινόμουν με τίποτα,δεν θέλω μόνη μου να είμαι,να υπάρχει κ ετσι μια ασφαλεια,μια υπηρεσία
Καλησπέρα..πως κανονίζουμε; Θα μου στείλεις ένα τηλ;λοιπον παιδια να δηλωσω κατι, αυριο απογευμα δεν κανω ραντεβου, δινω ρεπο στον εαυτο μου καποιες ωρες, αμα το σ-κ ειχα απο 4 ραντεβου , σημερα εχω 3,και αυριο 2,και Τεταρτη 3,θελω και εγω να ξεκουραστω για λιγο
Όχι το παίζει προμότορας αλλά έχε χάρη που είναι εκτός Μεσσηνίας η νηματοθέτρια αλλιώς θα είχαμε ραντεβού θανάτου στα Γουβαλάρια του Δωρίου, έτσι να ζωντανέψει και η μάχη εναντίον του ΜπραΐμηΝταβάς είσαι ρε μουνή?