Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.484
το ξερω,το αμέλησαΜόνο για 4 χρόνια το ξέχασες ….
το ξερω,το αμέλησαΜόνο για 4 χρόνια το ξέχασες ….
Για τον "φίλο" τον αγάμητο ένα "ψυχικό" δε μπορείς να κάνεις όμως Σόρρυ γράψε λάθος, φαίνεσαι σοβαρό κορίτσι, δε κάνεις τέτοιασίγουρα ελεύθερο στοματικό πάντως, αυταρχικό ΟΧΙΙΙ
εγω πάντως σαν ελληνίδα που είμαι,το λεω ευθέως οτι και με αρκετούς αλβανούς έχω γαμηθεί,και ας κράζουν μερικοί ρατσιστές
Αθήνα θα εργαζεσαι;το ξερω,το αμέλησα
όχι,εργάζομαι σε τελείως αλλο πράγμα,ιδιωτική υπάλληλος είμαι,και 31 Ιουλίου θα μου τελειώσει η σύμβασηΑθήνα θα εργαζεσαι;
για τις άλλες όμως; που και αυτες δεν τον θέλουν,αρα δεν είμαι μόνο εγώ η παράξενηΓια τον "φίλο" τον αγάμητο ένα "ψυχικό" δε μπορείς να κάνεις όμως Σόρρυ γράψε λάθος, φαίνεσαι σοβαρό κορίτσι, δε κάνεις τέτοια
Σε έχει φορτώσει όλο το δυρράχιο, αλλά για τον φίλο που ο άνθρωπος και παρθένος είναι και ψάχνει κιόλας, μια βοήθεια δε μπορείς να προσφέρεις
Και να μεγαλώσει σλάβικο μπασταρδάκι τύπε;Οι Ελληνίδες δίνουν ελάχιστες ευκαιρίες.Ειδικά επαρχία είναι πολύ περιορισμένο το πεδίο γνωριμιών.Πρέπει να ξεκινήσει τα καμάκια στις ξένες το καλοκαίρι και να περνάει εκτεταμένα διαστήματα στο ανατολικό μπλοκ αφού είναι εισοδηματίας και τα βγάζει πέρα.Στη θέση του θα μάθαινα πολωνικά ονλάιν με μαθήματα και θα την έβγαζα πολωνική επαρχία που είναι φτηνά.Αμα μείνει σε μικρή πολωνική πόλη σε κανά μήνα το πολύ θα έχει γκόμενα.
Μία χαρά είσαι,και προσωπάκι όμορφο όπως φαίνεται έχεις,και την κωλαρα σου έχεις,και τις βυζάρες σου έχεις...μια χαρα είσαιγεια σας παιδιά,τι προτιμάτε; η ερώτησή μου είναι στον τίτλο,εγώ παράδειγμα έχω ύψος 1.72,και κιλά 57-58,βάζω και φώτο να έχετε μια εικόνα,σεβαστές και οι αρνητικές γνώμες.
μα και εγώ η ίδια το ξέρω οτι πρέπει να γινει αυτόγεια σου αγγελικη πολυ ωραιο το σωμα σου, απλα αυτο που θα προτεινα ειναι λιγο να γινοσουν πιο σφιχτη σε καποια σημεια
οχι ,τίποταμε χορο ασχολεισαι καθολου; πχ λατιν; τσιφτετέλια κλπ;
ε αυτός ειναι αστο,ιδιαζουσα περίπτωση,και το στούντιο είναι μια συναλλαγή,ενω αλλιώς τελείως η προσωπική μου ζωήΕδώ δεν κάνεις ψυχικό στον 32αρι φίλο σου, θα πας σε στούντιο;
Κάτι δεν μας λες καλά.
οχι ,αλλά δεν με φοβάμαι,θα τα καταφέρω σε αυτον τον τομέαΚαλησπέρα Αγγελική. Έχεις δουλέψει ποτέ στο παρελθόν?
Πες μας όμως και εσύ τι άντρες προτιμάς?γεια σας παιδιά,τι προτιμάτε; η ερώτησή μου είναι στον τίτλο,εγώ παράδειγμα έχω ύψος 1.72,και κιλά 57-58,βάζω και φώτο να έχετε μια εικόνα,σεβαστές και οι αρνητικές γνώμες.
Αν έρθει ο 32χρονος σαν πελάτης στο στούντιο τι θα κανεις;ε αυτός ειναι αστο,ιδιαζουσα περίπτωση,και το στούντιο είναι μια συναλλαγή,ενω αλλιώς τελείως η προσωπική μου ζωή
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οχι ,αλλά δεν με φοβάμαι,θα τα καταφέρω σε αυτον τον τομέα
οχι οχι,εδω με χιλια ζόρια να πάει μεχρι το Μοναστηρακι,και θα ταξιδεψει μέχρι το Αγρινιο;Αν έρθει ο 32χρονος σαν πελάτης στο στούντιο τι θα κανεις;
για αυτό και θα έχει ενημέρωση αν με πάρουν,και οποιος έχει αμφιβολίες για το αν είμαι αυτή που λέω,ας έρθει μόνος του να το διαπιστώσειΚαλή είσαι, Αγγελική, κάνεις για στούντιο.
Προχώρα.
ναι δεν μου αρέσει σαν πολη,αλλά με βολεύει γτ απο Μεσολογγι είμαι,και θέλω να τιμήσω τον τόπο μουΣτο Αγρίνιο θα δουλέψεις Αγγελική; Το ελληνικό Λας Βέγκας;
Κατάγεσαι από την Αιτωλοακαρνανία και θα δουλέψεις σε στούντιο του Αγρινίου;Όλο και κάποιος γνωστός θα σε πετύχει.Διάλεξε άλλο νομό.οχι οχι,εδω με χιλια ζόρια να πάει μεχρι το Μοναστηρακι,και θα ταξιδεψει μέχρι το Αγρινιο;
Τέτοια τιμή δε ξέρω αν μπορεί να την αντέξει η πόληναι δεν μου αρέσει σαν πολη,αλλά με βολεύει γτ απο Μεσολογγι είμαι,και θέλω να τιμήσω τον τόπο μου
φιλαράκι, αν δεν σκοπεύεις οικογένεια και παιδιά, μιά χαρά είσαι ξένοιαστος και πούτσα κάγκελο. Τώρα αντί να βρείς κανένα λαικό γιουβαρλάκι ή καμμιά θειά να ξεσκίζεσαι, αν θες μουνάρα δε γίνεται. Άσε τους ψυχολόγους και κοίτα την πραγματικότητα.Συμπάσχω με τον φίλο και τον καταλαβαίνω. Ένα όμοιο πρόβλημα υπάρχει κι εδώ. (32 προς 33 ετών). Ναι μένω με τους γονείς μου, δεν ντρέπομαι που το λέω. Κοπέλα δεν υπάρχει, οπότε η μοναξιά είναι δυστυχώς φίλη καλή. Όμως σε αντίθεση με τον γνωστό σου, φίλτατη Αγγελική, οι γονείς μου δεν έχουν την τέλεια οικονομική άνεση κι εγώ εργάζομαι κανονικά. Προς Θεού, δεν το λέω για να δειχτώ κάπου, ούτε να αποδείξω ότι είμαι καλύτερος. Της ίδιας κατηγορίας είμαι κι εγώ. Το θέμα είναι ότι μάλλον υπάρχει χαμηλή αυτοπεποίθηση (η γνωστή καραμέλα). Αυτό που χρειάζεται, κατά τη γνώμη μου και κάθε άποψη σεβαστή από όλους σας, είναι μια βοήθεια, ένα friendly push. Οι γυναίκες συνοδοί θα τον βοηθήσουν πάνω στο θέμα της "οικειότητας", φυσικά αν ο ίδιος θέλει, καμία πίεση. Επειδή έχω συζητήσει πολλάκις αυτό το θέμα, μην φτάσουμε στα άκρα να ζητήσουμε τη βοήθεια ενός ειδικού (π.χ. ψυχολόγου). Η αλήθεια είναι ότι ναι φοβόμαστε να μιλήσουμε λόγω της πιθανής απόρριψης. Προσπάθησε, μαζί με τον φίλο σου, να τον βοηθήσετε βήμα-βήμα να βελτιωθεί, διότι μετά θα υπάρχουν νεύρα, ξεσπάσματα και πιθανότητα κατάθλιψης. Αυτή είναι η γνώμη μου και με συγχωρείς αν ήταν επιθετική