teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Μηνύματα
- 4.687
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.973
- Πόντοι
- 2.306
Μπηκα στο σαϊτ τους, φαινονται πολυ δυνατοι, θα χτυπησω οσονουπωΓια Πάβλοβα θα πας palet στο καλαμάκι
Μπηκα στο σαϊτ τους, φαινονται πολυ δυνατοι, θα χτυπησω οσονουπωΓια Πάβλοβα θα πας palet στο καλαμάκι
Αυτός στην Κατεχάκη, στρίβοντας από Κηφισιάς με κατεύθυνση την Μεσογείων, στο δεξί μας χέρι, πως λέγετε ?Καποια προταση για πολυ δυνατη Παβλοβα υπάρχει?
Στην ανηφόρα λες?Αυτός στην Κατεχάκη, στρίβοντας από Κηφισιάς με κατεύθυνση την Μεσογείων, στο δεξί μας χέρι, πως λέγετε ?
Παυλίδης ?
(κάπου στο νούμερο 59 αν θυμάμαι καλά, είναι ένας γιατρός που πάω πιο δίπλα...)
ναιΣτην ανηφόρα λες?
Έχω χεονια να πάω νομοζω ήταν γνωστός για τις πράσινες και τις παβλοβες
Ναι τυπε πριν το φανάρι στη Πέτρου Ράλλη,πολύ καλός και μόλις περνάς το φανάρι δεξιά σου έχεις ένας πολύ καλή μπουγάτσα.υπαρχει ενα απεναντι απο το κρατικο νοσοκομειο της νικαιας επι της πετρου ραλλη....την κρεμα την γεμιζει μπροστα σου...επειδη εχω φαει στην θεσσαλονικη, αυτα πιστευω οτι ειναι τιμια προταση...
Επίσης υπάρχει ένας στη Μαδρίτη που τα παστελωνει τρία τρία!!!!Ναι τυπε πριν το φανάρι στη Πέτρου Ράλλη,πολύ καλός και μόλις περνάς το φανάρι δεξιά σου έχεις ένας πολύ καλή μπουγάτσα.
Βασιλόπιτα δεν εχω παρει ποτε. Δεν εχω ακουσει κατι. Για το τσουρεκι του ξερω.Ποιο είναι φημισμένο για τις βασιλόπιτες του, οέο ?
Το Σερανο ?
Ασημακόπουλος νο1 μακράν.Ποιο είναι φημισμένο για τις βασιλόπιτες του, οέο ?
Το Σερανο ?
Pavlov Νέα ΕρυθραίαΚαποια προταση για πολυ δυνατη Παβλοβα υπάρχει? Μαρεγκα γενικως.
Μαγαζι στην Αθηνα με καλα τριγωνα πανοραματος υπαρχει?
Ξερω οτι εχει ο κωνσταντινιδης αλλα λογω τιμων δεν παταω.
Καποτε καλλιθεα ειχε ενα καλο αλλα εκλεισε.
Πουθενά τυπε όπως και καρυδοπιτα πουθενά
κυριοι αν σας παρει ο δρομος δοκιμαστε στον Μπελεντεριδη.Η καρυδοπιτα οπως και το ραβανι εχει λογικη γτ μαλλον ειναι μικρο το κοινο που μπαινοντας σε ζαχαροπλαστειο με παστες και σιροπιαστα θα αγορασει αυτα, επισης ειναι πολυ πιο ευκολο να φιαχτει στο σπιτι σε σχεση με τα υπολοιπα.
Τριγωνα της προκοπης ομως ειναι κριμα να μην υπαρχουν.
Θα τον δοκιμάσουμε μαν.κυριοι αν σας παρει ο δρομος δοκιμαστε στον Μπελεντεριδη.
βρισκεται πλησιον στο μετρο Ανθουπολης.
τριγωνα δεν τρωω,δεν μου αρεσουν,αλλα τα υπολοιπα,καρυδοπιττες,ραβανι,σαμαλι,σοκολατοπιττες,πορτοκαλοπιττες κλπ παραδοσιακα ταψιου ειναι πολυ καλα.
επισης καλος για οσους τρωνε (εγω ουτε αυτο τρωω) ειναι ο χαλβας Φαρσαλων συμφωνα με γευσιγνωστη του περιβαλλοντος μου.
μονο γλυκα ταψιου εχω δει εδω,ουτε παστες ουτε λοιπα που εχουν τα αλλα.
Belenteridis
www.google.com
Ένα που είχα δοκιμάσει στην Σπάρτη και ήταν καλός είναι ο Γάββαρης...Να δούμε εδώ .... πόσοι ξέρουν άλλους νομούς πλην αττικής ....
Θέλω Λακωνία ... και νομό χανίων ....
Μαγαζι στην Αθηνα με καλα τριγωνα πανοραματος υπαρχει?
Ξερω οτι εχει ο κωνσταντινιδης αλλα λογω τιμων δεν παταω.
Καποτε καλλιθεα ειχε ενα καλο αλλα εκλεισε.
Πολύ φτωχή η πάστα σε αμύγδαλο και μάλιστα δεν είναι φιλέ αμυγδάλου δηλαδή φλούδες από ψύχα αμυγδάλου που στην συνέχεια καβουρδίζονται ή ψηνονται στον φούρνο...Λοιπόν επειδή θα μου έμενε αμανάτι, βοήθησε κ λίγο η τύχη κ ξαναπέρασα από τον τύπο (Μποζας) στην Κυψέλη. Ευτυχώς ήταν μια ευγενέστατη κοπέλα που εξυπηρετούσε. Τιμή στα 2.5 ευρώ το τεμάχιο (τίμιο κ κάτω από τον μ.ο. της αγοράς που είναι στα 2.8 με 3.2). Συσκευασία κλασική χωρίς πολλά πολλά άκυρα (κ άχρηστα) που έχουν τα επώνυμα patisserie.
Την ψιλιάστηκα όμως την δουλειά (παλιά πουτάνα στο κουρμπέτι κ 'γώ ..) και ζήτησα αν είναι εύκολο να μου βάλει κ μια "γωνία" δλδ ή το πρώτο ή το τελευταίο κομμάτι στον κορμό (υπάρχουν 3 κορμοί με πάστες είναι πάνω στο κάθε ταψί, όπως θα δείτε σε μια από τις φωτό). Δεν το αρνήθηκε, αντιθέτως το έκανε και με το παραπάνω.Δεν το ζήτησα γιατί η "γωνία" έχει παραπάνω ποσότητα, αλλά ήθελα το ένα κομμάτι να είναι από άλλο ταψί..Και θα καταλάβετε το γιατί, παρακάτω.
Πρώτο σχόλιο, η κρέμα του είναι πολύ καλή κ καλά χτυπημένη. Είχε "γεύση". Βάζω 9 στα 10. Ίδιο βαθμό βάζω κ στον Ασημακόπουλο (9).
Δεύτερο σχόλιο, η πάστα του είναι σχετικά μικρή (έως πολύ μικρή θα μπορούσα να πω..), για να "βγει" το 2μισάευρω. Βάζω 7 στο 10. Θα μου πει κάνεις ότι το γλυκό δεν είναι για χόρταση. Στον Ασημακοπούλο είναι 2πλασια σχεδόν, με τιμή 4.2 και Βαζω 8 στα 10. θα του έβαζα 9 μόνο αν ήταν ακόμη στα 4 ευρώ.
Τρίτο σχόλιο: Εμφάνιση 7 στα 10, γιατί απλά δεν είναι κάτι εξαιρετικό, να σε προδιαθέτει. Τυπικό γλυκό, δεκαετίας '80, με το τετριμενο γλασέ από πάνω.. Ελάχιστα αμύγδαλα, αλλά σωστά ψημένα. Ασημακόπουλο βάζω 9, για το πλούσιο γέμισμα με (ψημένο) αμύγδαλο, σε όλο το γλυκό.
Τέταρτο σχόλιο: Παντεσπάνι. 5 στα 10. Εδώ μάγκες αποτύχαμε, όσον αφορά τον μποζα. θυμηθείτε ότι ζήτησα την γωνία. Ο λόγος που ήθελα να είναι από άλλο ταψί, είναι γιατί το ταψί που σερβίριζε εκείνη την ώρα έδειχνε να είναι πιο παλιό κ το ταψί που μου έβαλε την "γωνία" έμοιαζε να είναι πιο πρόσφατο. Στο πιο παλιό λοιπόν το παντεσπάνι του ήταν ξερό κ φανερά "ετοιματζιδικο" (πολλά ζαχαροπλαστεία πλέον το αγοράζουν έτοιμο....). Αν ακόμη ήταν δικό του, τότε ήταν σίγουρα ημερών, για αυτό κ ήταν τόσο ξερό. Στο άλλο κομμάτι, ήταν λιγότερο ξερό αλλά κ αυτό έμοιαζε να είναι ημερών.. Παντεσπάνι στον Ασημακόπουλο 8/10.
Εν κατακλείδι, με βάση τις επιμέρους βαθμολογίες, το σκορ (μ.ο.) είναι 7 για τον Μποζα και για τον Ασημακόπουλο 8.5 (μ.ο.) .
Και όπως λένε κ οι influensers, περιμένω στα comments, τα σχόλια σας.
Πήγα πρόσφατα στης Γλυφάδας .. σε παστές ναι έπεσε αρκετά... Στο γαλακτομπούρεκο ΑΚΟΜΑ κορυφή
εγώ το είπα κ μερικές σελίδες νωρίτεραΠολύ φτωχή η πάστα σε αμύγδαλο και μάλιστα δεν είναι φιλέ αμυγδάλου δηλαδή φλούδες από ψύχα αμυγδάλου που στην συνέχεια καβουρδίζονται ή ψηνονται στον φούρνο...