Νέα

Αγαπημένα ζαχαροπλαστεία και γλυκά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα El Duderino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (6 μέλη και 13 επισκέπτες)

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.420
Πόντοι
456
Να προσθέσω δύο κορυφαία ζαχαροπλαστεία με λογικές τιμές και πολλά χρόνια παρουσίας στην αγορά.
Ο Κισκος στην Καλλιθέα Ανδρομάχης 112
Και ο Σπανός στον Χολαργό Υμηττού 7.
Κορυφαία κατ εμέ και τα δύο
Εκεί θα βρεις κυρίως κλασσικές παστές και γλυκά όχι πειραγμενα με νεοτερισμους για εντυπωσιασμό.
Ο κισκος μπορει να εχει πολυ καλα υλικα αλλα ως εκει, τρωω χρονια αλλα εχει μεινει πισω σε γευσεις και για αυτο παω λιγοτερο συχνα αποτι παλια.Γνωριζομαστε προσωπικα απο μικροι με τα παιδια που το εχουν και καμια φορα τους το λεω αλλα επιμενουν στο πιο παραδοσιακο.Στα συν οι καλες τιμες παντως.
Τα τελευταια 2 3 χρονια παω στο la maison που για μενα ειναι απο τα καλυτερα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.657
Πόντοι
42.697
Ο κισκος μπορει να εχει πολυ καλα υλικα αλλα ως εκει, τρωω χρονια αλλα εχει μεινει πισω σε γευσεις και για αυτο παω λιγοτερο συχνα αποτι παλια.Γνωριζομαστε προσωπικα απο μικροι με τα παιδια που το εχουν και καμια φορα τους το λεω αλλα επιμενουν στο πιο παραδοσιακο.
Ναι φίλε αυτό έγραψα και εγώ είναι το κλασσικό ζαχαροπλαστείο όπως το θυμομαστε πχ στη δεκαετία 80-90. Κλασσικές γεύσεις και γλυκά χωρίς νεοτερισμους αλλά με πολύ καλή πρώτη ύλη (και αγάπη).

• Like
Αντιδράσεις: soul3

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.964
Πόντοι
2.306
Λοιπόν αυτοψία και μετέπειτα γευσιγνωσία στην αμυγδάλου του Ασημακόπουλου.
Έχουμε κ λέμε:

1. ουρανίσκος .. "στεγνός από φαγητό" για ένα 3ωρο και αρκετό νερό για ουδετερη γεύση... (:cheesy::cheesy::cheesy:)

2. Τιμή: πλέον 4.2 euro, αύξηση 20 λεπτά το τεμάχιο (4 euro μέχρι τα Χριστουγενα).

3. Ποιότητα κ γεύση αξεπέραστη. ούτε να σε (ξε)λιγώνει, ούτε να σου κάνει ένα στομάχι σαν να είσαι 3 μηνών έγκυος.

Σταθερή αξία, αξεπέρασστη πχοιότητα (που έλεγε κ ο προσφάτως εκλιπών), νομίζω ότι δικαίως παίζει μπάλα μόνος του στην πάστα αμυγδάλου.
Δοκιμάστε ελεύθερα και με ευχαριστείτε ή με κράζετε αργότερα..

Μια κατηγορία μόνος του (overal review title).

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ με 2 φωτό να απεικονίζουν τις 2 από τις 4 πλευρές του τεμαχίου, δυο πιο σφαιρικές (από πάνω δλδ) και μια με το γλυκό σε εγκάρσια τομή για να αναδεικνύεταιι κ ο "εσωτερικός του κόσμος".
στο 4,2 ευρω εχασες το 90% του ακροατηριου.
επισης απο το φωτογραφικο υλικο τη βλεπω λιγο φτωχη σε αμυγδαλο….:confused:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.248
Πόντοι
1.206
Εύγε τυπε φοβερό ρεπορτάζ
Αν και το γλυκό είναι μόνο ότι είναι σοκολατένιο μπράβο
Υγ Μη χασει οβγερος 0.20 πάνω ρε αντε γανηθειτε
Κουλη μέχρι να σβήσει ο ηλιος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο Κωστής ο Μοσχατος εχειβκανει ποτέ ανακαίνιση?

tsichlas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Like
169
Πόντοι
0
Λοιπόν αυτοψία, για μετέπειτα γευσιγνωσία στην αμυγδάλου του Ασημακόπουλου.
Έχουμε κ λέμε:

1. ουρανίσκος .. "στεγνός από φαγητό" για ένα 3ωρο και αρκετό νερό για ουδετερη γεύση... (:cheesy::cheesy::cheesy:)

2. Τιμή: πλέον 4.2 euro, αύξηση 20 λεπτά το τεμάχιο (4 euro μέχρι τα Χριστουγενα).

3. Ποιότητα κ γεύση αξεπέραστη. ούτε να σε (ξε)λιγώνει, ούτε να σου κάνει ένα στομάχι σαν να είσαι 3 μηνών έγκυος.

Σταθερή αξία, αξεπέρασστη πχοιότητα (που έλεγε κ ο προσφάτως εκλιπών), νομίζω ότι δικαίως παίζει μπάλα μόνος του στην πάστα αμυγδάλου.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ με 2 φωτό να απεικονίζουν τις 2 από τις 4 πλευρές του τεμαχίου, δυο πιο σφαιρικές (από πάνω δλδ) και μια με το γλυκό σε εγκάρσια τομή για να αναδεικνύεταιι κ ο "εσωτερικός του κόσμο

Έχουμε κ λέμε:

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ με 2 φωτό να απεικονίζουν τις 2 από τις 4 πλευρές του τεμαχίου, δυο πιο σφαιρικές (από πάνω δλδ) και μια με το γλυκό σε εγκάρσια τομή για να αναδεικνύεταιι κ ο "εσωτερικός του κόσμος".

Έχουμε κ λέμε:

Για μένα, υπερβολική ποσότητα σε αμύγδαλο, τόσο πολύ που δεν ευχαριστιέσαι την κρέμα του. Επίσης τον βρισκω πολύ ακριβό τον Ασημακόπουλο (4,20 ευρώ η πάστα), αν λάβεις υπόψη σου και το πόσο έχει μικρύνει τα κομμάτια. Το σέρβις όμως εξαιρετικό. Για πάστα αμυγδάλου και σεράνο, ο Μπόζας στην Κυψέλη (και για τσουρέκι επίσης).

Για γαλακτομπούρεκο στην Αθήνα, Νο 1 η Στάνη στην Ομόνοια και Νο 2 το Κοσμικόν στον Αγ. Νικόλαο. Για μικρά γλυκά ταψιού το Πετέκ (Γ' Σεπτεμβρίου στη Βικτώρια) και ένα μικρό στη Γλάδστωνος στην Κάνιγγος.

Σταθερές αξίες για πάστες το Pastry Family στο Παγκράτι και το Desire στη Σούτσου και Δημοκρίτου.

Από τα μοντέρνα νεας γενιάς ζαχαροπλαστεία φοβερό το Ourse στη Γλυφάδα και το Σουίτ στο Π. Φάληρο.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.248
Πόντοι
1.206
Για μένα, υπερβολική ποσότητα σε αμύγδαλο, τόσο πολύ που δεν ευχαριστιέσαι την κρέμα του. Επίσης τον βρισκω πολύ ακριβό τον Ασημακόπουλο (4,20 ευρώ η πάστα), αν λάβεις υπόψη σου και το πόσο έχει μικρύνει τα κομμάτια. Το σέρβις όμως εξαιρετικό. Για πάστα αμυγδάλου και σεράνο, ο Μπόζας στην Κυψέλη (και για τσουρέκι επίσης).

Για γαλακτομπούρεκο στην Αθήνα, Νο 1 η Στάνη στην Ομόνοια και Νο 2 το Κοσμικόν στον Αγ. Νικόλαο. Για μικρά γλυκά ταψιού το Πετέκ (Γ' Σεπτεμβρίου στη Βικτώρια) και ένα μικρό στη Γλάδστωνος στην Κάνιγγος.

Σταθερές αξίες για πάστες το Pastry Family στο Παγκράτι και το Desire στη Σούτσου και Δημοκρίτου.

Από τα μοντέρνα νεας γενιάς ζαχαροπλαστεία φοβερό το Ourse στη Γλυφάδα και το Σουίτ στο Π. Φάληρο.
Ourse πολύ κονσεπτ κι έχω πλέον επιφυλάξεις μεγάλες για το φρέσκο του πράγματος

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.419
Πόντοι
606

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.999
Πόντοι
3.556
Απορώ πως δεν έχει αναφερθεί ο Κούτρας στη Νέα Σμύρνη κορυφαίο γαλακτομπούρεκο και καταιφι

• Like
Αντιδράσεις: soul3

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.168
Πόντοι
10.411
Να προσθέσω δύο κορυφαία ζαχαροπλαστεία με λογικές τιμές και πολλά χρόνια παρουσίας στην αγορά.
Ο Κισκος στην Καλλιθέα Ανδρομάχης 112
Και ο Σπανός στον Χολαργό Υμηττού 7.
Κορυφαία κατ εμέ και τα δύο
Εκεί θα βρεις κυρίως κλασσικές παστές και γλυκά όχι πειραγμενα με νεοτερισμους για εντυπωσιασμό.
Και το Mariz στον Χολαργό θα προσθέσω
Αλλά πανάκριβος

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
8
Πόντοι
6
Ναι φίλε αυτό έγραψα και εγώ είναι το κλασσικό ζαχαροπλαστείο όπως το θυμομαστε πχ στη δεκαετία 80-90. Κλασσικές γεύσεις και γλυκά χωρίς νεοτερισμους αλλά με πολύ καλή πρώτη ύλη (και αγάπη).
Ρε μάγκες, υπάρχει ακόμα ο Κίσκος????? Απίστευτο! Τη δεκαετία του '70 (δηλαδή 1979 )το θυμάμαι το μαγαζί να είναι τότε "Κίσκος - Πετσούκης" και στην απέναντι γωνία να υπάρχει η πιτσαρία "Νατάσσα 2" . Τι μου θυμήσατε....

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.419
Πόντοι
606
μια χαρα ξέρω που ειναι αυτη η μαλακία :coffee:
Σου αρέσει κ εσένα αυτό το παστακι που έχεις τιναξει την αμυγδαλιά από πανω και το πληρωνεις και τέσσερα και είκοσι? Δε θα μου κάνει καθόλου εντυπωση :coffee:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.826
Πόντοι
6.056
Να δούμε εδώ .... πόσοι ξέρουν άλλους νομούς πλην αττικής ....

Θέλω Λακωνία ... και νομό χανίων ....

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.420
Πόντοι
456
Απορώ πως δεν έχει αναφερθεί ο Κούτρας στη Νέα Σμύρνη κορυφαίο γαλακτομπούρεκο και καταιφι
Σωστος τον ξεχασα, παλια σταθερη αξια.Ειχε κλεισει ενα διαστημα αλλα ευτυχως ξανανοιξε

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.420
Πόντοι
456
Ρε μάγκες, υπάρχει ακόμα ο Κίσκος????? Απίστευτο! Τη δεκαετία του '70 (δηλαδή 1979 )το θυμάμαι το μαγαζί να είναι τότε "Κίσκος - Πετσούκης" και στην απέναντι γωνία να υπάρχει η πιτσαρία "Νατάσσα 2" . Τι μου θυμήσατε....
Δεν ηξερα οτι λεγοταν ετσι παλια, ειμαι μαλλον μκκροτερος.Απο τελη δεκαετιας 80 θυμαμαι να τρωω απο εκει.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.657
Πόντοι
42.697
Και το Mariz στον Χολαργό θα προσθέσω
Αλλά πανάκριβος
Πολύ καλό ζαχαροπλαστείο και αυτο. Όντως ακριβό . Ο Σπανός στον Χολαργό που ανέφερα έχει πολύ μεγαλύτερη ποικιλία γλυκών (και παγωτό τέλειο) και καλύτερες τιμες κατά την ταπεινή μου άποψη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom