Νέα

Αγαπημένα ζαχαροπλαστεία και γλυκά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα El Duderino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (7 μέλη και 9 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.985
Πόντοι
12.756
Πάω τώρα στον Άγιο Ελευθέριο για ένα, με καταιφι...... Δεν γαμιεται, από Στάμου και άλλους που έχω δοκιμάσει, δεν, άρα μονόδρομος το Κοσμικό.
Τα καθαρά -μετά από φόρους- κέρδη της εταιρείας, που συνεχίζει να ελέγχεται από τις οικογένειες των ιδρυτών της Λεωνίδα Παλαμήδη και ο Δημήτρη Τελώνη, ανήλθαν σε 1,829 εκατ. ευρώ από 1,473 εκατ. ευρώ το 2022, καταγράφοντας άνοδο της τάξης 24,16%.

Χωρίς δανεισμό τα ίδια κεφάλαια της εταιρείας στο 2023 διαμορφώθηκαν στο ποσό των 4.723.451 ευρώ, με κεφάλαιο εταιρείας ποσό 2.124.129 ευρώ, ενώ τη προηγούμενη χρήση του 2022 τα ίδια κεφάλαια ήταν στο ποσό των 4.329.404 ευρώ με το κεφάλαιο εταιρείας να ανέρχεται στο ποσό των 2.124.129 ευρώ.

2 μυρια βγαζουν οι αλλοι ρε μαλακα με γαλακτομπουρεκα ... να τρελενεσαι δηλαδη

John agri

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2024
Like
226
Πόντοι
20

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
8.046
Πόντοι
7.815
Τα καθαρά -μετά από φόρους- κέρδη της εταιρείας, που συνεχίζει να ελέγχεται από τις οικογένειες των ιδρυτών της Λεωνίδα Παλαμήδη και ο Δημήτρη Τελώνη, ανήλθαν σε 1,829 εκατ. ευρώ από 1,473 εκατ. ευρώ το 2022, καταγράφοντας άνοδο της τάξης 24,16%.

Χωρίς δανεισμό τα ίδια κεφάλαια της εταιρείας στο 2023 διαμορφώθηκαν στο ποσό των 4.723.451 ευρώ, με κεφάλαιο εταιρείας ποσό 2.124.129 ευρώ, ενώ τη προηγούμενη χρήση του 2022 τα ίδια κεφάλαια ήταν στο ποσό των 4.329.404 ευρώ με το κεφάλαιο εταιρείας να ανέρχεται στο ποσό των 2.124.129 ευρώ.

2 μυρια βγαζουν οι αλλοι ρε μαλακα με γαλακτομπουρεκα ... να τρελενεσαι δηλαδη
διαχειριστές είναι στην ουσία .. διαχειριση Τζίρου, προμηθευτών κ καταστημάτων (νοίκια, 70-80 άτομα προσωπικό)

Έσοδα - Έξοδα = Κερδος

Προφανως κάνουν συνετή ζωή, χωρίς φανφάρες κ επιδειξιομανία αλλιώς θα τους γνωρίζαμε όλοι

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.676
Πόντοι
42.697
Αυτός στην Κατεχάκη, στρίβοντας από Κηφισιάς με κατεύθυνση την Μεσογείων, στο δεξί μας χέρι, πως λέγετε ?

Παυλίδης ?

(κάπου στο νούμερο 59 αν θυμάμαι καλά, είναι ένας γιατρός που πάω πιο δίπλα...)
Ναι φίλε Παυλίδης. Το επισκεπτομουν τακτικά όταν εκεί κοντά λειτουργούσε η μασαζερι DBA

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.676
Πόντοι
42.697
Λοιπόν επειδή θα μου έμενε αμανάτι, βοήθησε κ λίγο η τύχη κ ξαναπέρασα από τον τύπο (Μποζας) στην Κυψέλη. Ευτυχώς ήταν μια ευγενέστατη κοπέλα που εξυπηρετούσε. Τιμή στα 2.5 ευρώ το τεμάχιο (τίμιο κ κάτω από τον μ.ο. της αγοράς που είναι στα 2.8 με 3.2). Σ

Και όπως λένε κ οι influensers, περιμένω στα comments, τα σχόλια σας. :D::P
Φοβερό ρεπορτάζ ζαχαροπλαστικής ηδονής!!!
Άξιος!
Απομένει μια ακόμα σύγκριση με την αντίστοιχη αμυγδάλου της Στάνης!

ΥΓ. Να αναφέρω ακόμα ένα πολύ τίμιο ζαχαροπλαστείο την Αθηναία στα όρια κυψέλης - Γκύζη Πριγκιποννήσων 12. Κορυφαία πάστα ποντικακι

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.161
Πόντοι
456
διαχειριστές είναι στην ουσία .. διαχειριση Τζίρου, προμηθευτών κ καταστημάτων (νοίκια, 70-80 άτομα προσωπικό)

Έσοδα - Έξοδα = Κερδος

Προφανως κάνουν συνετή ζωή, χωρίς φανφάρες κ επιδειξιομανία αλλιώς θα τους γνωρίζαμε όλοι
Oι οικογένειες (αυτή που κάνει κουμάντο είναι οι Τελώνηδες με αρχηγό τον Θανάση) είναι χαμηλών τόνων.Τους γνωρίζω όλους,απλοί άνθρωποι με λεφτά βέβαια αλλά όχι πουλ-μουρ.Είχανε την τύχη να έχουνε στα χέρια τους ένα καλό προϊόν και το διατηρήσανε χωρίς έξωθεν παρεμβάσεις...

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.382
Πόντοι
1.206
Όταν δεν ανοιχτές με δάνεια κτλ ειναι σχεδόν αδύνατον να πτωχεύσει
Άλλο να μην πας καλά με μαζεμένα κόστη και να κλείσεις και άλλο να κάνεις τζίρους αλλά ταβδανεια χρέη τκλ να πηγαίνουν καλπαζοντας γιατί θες να ανοίξεις μαγαζιά στη Μυκονο

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
8.046
Πόντοι
7.815
Φοβερό ρεπορτάζ ζαχαροπλαστικής ηδονής!!!
Άξιος!
Απομένει μια ακόμα σύγκριση με την αντίστοιχη αμυγδάλου της Στάνης!

ΥΓ. Να αναφέρω ακόμα ένα πολύ τίμιο ζαχαροπλαστείο την Αθηναία στα όρια κυψέλης - Γκύζη Πριγκιποννήσων 12. Κορυφαία πάστα ποντικακι
Ευχαριστώ mate!

θα το δοκιμάσω σύντομα, γιατί μένει ξαδέρφη στα 100μ.
Πάντως το συγκεκριμένο δείχνει να έχει "κουραστεί" λιγάκι .. Φαίνεται ότι κάποτε ήταν σε δόξες κ να γνώριζε μεγάλες στιγμές ..

Γαλακτομπούρεκο κ προφιτερόλ που δοκίμασα κάποτε ήταν μετριότητες

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
8.046
Πόντοι
7.815
Ναι φίλε Παυλίδης. Το επισκεπτομουν τακτικά όταν εκεί κοντά λειτουργούσε η μασαζερι DBA
Κάθε μασαζερί που σέβεται τους πελάτες της, πρέπει να είναι κοντά σε τέτοια σημεία για αποκατάσταση..

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
8.046
Πόντοι
7.815
ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΑΥΤΌ !!! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Ζαχαροπλαστείο Ανδριάς | Προφιτερόλ & Γλυκά
και έμεινα ΜΑΛΑΚΑΣ, προφανώς χώρισαν τα αδερφοξαδερφα και έτσι έγιναν δυο ΑΝΔΡΙΑΣ, εγώ όταν και όπου διαλαλώ για ΤΟ προφιτερόλ εννοώ της Φιλοθέης, δεν ήξερα ότι υπάρχει Αμπελόκηπους και Γέρακα ! Τι να πώ, ελπίζω της Φιλοθέης που τρώω να κερδάει τους άλλους ..................

Και γω μονο της φιλοθεης τον Ανδρια ξερω.
Ο Ανδριάς στην Σεβαστουπολεως (Αμπελοκήπους) είναι εκεί από το 1997 τουλάχιστον (έβλεπα έναν πελάτη μου τότε εκεί δίπλα κ μου τα είχε πρήξει με τον συγκεκριμένο Ζαχαροπλαστείο ..).

ΑΣΧΕΤΟ: θυμάστε κανένας το προφιτερόλ του πάλε ποτέ ΠΑΠΑΤΣΑΚΩΝΑ (Γλυφάδα, Κορωπι κ Ν.Σμύρνη) ?
(είχε κ εκπληκτικές κρέμες όπως κ το καλύτερο Cheesecake που έχω φάει ποτές ..)

Τελευταία τροποποίηση:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.973
Πόντοι
2.306
Αυτός στην Κατεχάκη, στρίβοντας από Κηφισιάς με κατεύθυνση την Μεσογείων, στο δεξί μας χέρι, πως λέγετε ?

Παυλίδης ?

(κάπου στο νούμερο 59 αν θυμάμαι καλά, είναι ένας γιατρός που πάω πιο δίπλα...)
Λες πανω στην ανηφορα? Εχει καλη Παβλοβα αυτος?

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.157
Πόντοι
3.846
Υπάρχει ένα γλυκό που δεν το βρίσκω πουθενά: Κυδωνόπαστα.
Δεν είναι θέμα κόστους, είναι προφανώς ξεπερασμένο γλυκό και δεν το παίρνει κανείς. Εγώ το θυμάμαι από όταν ήμουν μικρός και ακόμα και τότε μόνο σπιτικό δεν έχω δει ποτέ να πωλείται πουθενά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom