Νέα

Αγαπημένα ζαχαροπλαστεία και γλυκά

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα El Duderino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Μηνύματα
14.779
Κριτικές
2
Like
80.338
Πόντοι
12.056
Αν βρεθείτε στο κέντρο της Σαλονίκης να πάτε στο Γαλυφιανακη, το καλύτερο γαλακτομπούρεκο της πόλης και γενικά όλα τα σιροπιαστα
Ότι ποιο μάπα ειδικά στο γαλακτομπούρεκο
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.388
Κριτικές
492
Like
39.066
Πόντοι
42.697
Γνώμες για το ΠΕΤΕΚ, στην πλατεία Βικτωρίας....
Το έχω αναφέρει όπως και άλλοι συναγωνιστές . Πολυ καλό. Ειδικά τάρτες με φρούτα και σιροπιαστα ταψιού. Και λογικές τιμες
 

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Μηνύματα
5.471
Κριτικές
5
Like
8.876
Πόντοι
2.356
Γλυκά μόνο Χριστούγεννα Πάσχα γενέθλια και μόνο από ΜΑΜΑ
 

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Μηνύματα
10.644
Like
8.262
Πόντοι
2.456
Γνώμες για το ΠΕΤΕΚ, στην πλατεία Βικτωρίας....
Επειδή έχω φίλο κοντά έχω πάρει κατά καιρούς δυνατό
Έχει λίγο απ όλα κατ εμέ δεν αξίζουν όλα
Είναι φθηνό με σοβαρή ατομική μερίδα
Θα ελεγα πως παίρνουν πολύ σιροπιαστα και μελομακάρονα κτλ
Γαλακτομππυρεκο πήραμε σε ταψί κάνα 2 φορές πολύ καλό
Πάστες καλές και φθηνές έχει και περίεργες πχ του παβλοβα τύπο αμυγδαλωτες κτλ αλλά δεν εχω αποψη
Από κλασικές που έχω δοκιμάσει και τρούφα πολύ δυνατές
Ο φίλος λέει θέλει προσοχή γιατί σε βδομάδες χαμηλής ζήτησης όπως τώρα παίζει και μπαγιάτικο
 

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Μηνύματα
4.850
Κριτικές
1
Like
8.284
Πόντοι
2.306
Πολυ δυνατο cheesecake βασκικου τυπου απο το Choc ‘o Rock στον Χολαργο , Βουτσινα 105 πολυ κοντα στη Μεσογειων. εχει και e-food για τους παροικουντες.
τον ανακαλυψα απο banoffie, πολυ δυνατη!
 

olotyxeros

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Μηνύματα
1.403
Κριτικές
21
Like
2.283
Πόντοι
2.420
Για τσουρέκι που τρώγεται μετά και από 1 μήνα, που φτιάχνει και φοβερή βασιλόπιτα, είναι ο Ιωάννου στην Καλλιθέα.
Για προφιτερολ μου ειχε κάνει εντύπωση το Maxim στην Νέα Σμύρνη.
 

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Μηνύματα
4.342
Like
2.516
Πόντοι
456
λυπαμαι .δε θα συμφωνησω. υπερεκτιμημενος πολυδιαφημισμενος και ακριβος . ισως παλαιοτερα να αξιζε . προσωπικα δεν μου αρεσει .οσο για τους αντιγραφεις ,δεν υπαρχει παρθενωγεννεση στην ζαχαροπλαστικη. κι αυτος απο καπου πηρε την ιδεα και την εξελιξε και την εκμεταλλευτηκε. απο τα καλυτερα τσουρεκια που εχω δοκιμασει ειναι του τσιοκα στην νεα σμυρνη , αιγαιου 110 ανεβαινοντας προς αγιο δημητριο .
Καλος ο τσιοκας, οχι κατι συγκλονιστικο αλλα μενεις αρκετα ικανοποιημενος.
 

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Μηνύματα
4.342
Like
2.516
Πόντοι
456
Για τσουρέκι που τρώγεται μετά και από 1 μήνα, που φτιάχνει και φοβερή βασιλόπιτα, είναι ο Ιωάννου στην Καλλιθέα.
Για προφιτερολ μου ειχε κάνει εντύπωση το Maxim στην Νέα Σμύρνη.
Ποιος ειναι ο Ιωαννου, δεν τον εχω ξανακουσει.Καλα το maxim στο ειδος του ειναι εκτος συναγωνισμου, βεβαια πανακριβο.
 

olotyxeros

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Μηνύματα
1.403
Κριτικές
21
Like
2.283
Πόντοι
2.420
Ποιος ειναι ο Ιωαννου, δεν τον εχω ξανακουσει.Καλα το maxim στο ειδος του ειναι εκτος συναγωνισμου, βεβαια πανακριβο.
Σόλωνος 115,Καλλιθέα. Αν και τώρα πέρασε η εποχή τους, φτιάχνει και φοβερά μελομακάρονα με σοκολάτα, αλλά για το καλοκαίρι που έρχεται, φτιάχνει πολύ ωραία παγωτινια!
 
  • Like
Αντιδράσεις: soul3

Koyiot

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2021
Μηνύματα
80
Like
237
Πόντοι
20
Ότι ποιο μάπα ειδικά στο γαλακτομπούρεκο
Ότι πιο μάπα σε όλα τυπε τουλάχιστον μία δεκαετία που έχει χαλάσει την ποιότητα.εκλεισε το κατάστημα της Κηφισιάς περισυ , Βύρωνα βαράει μύγες και της Καισαριανής τα γλυκά ούτε για αστέγους
 

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Μηνύματα
461
Κριτικές
8
Like
928
Πόντοι
81

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Μηνύματα
1.468
Κριτικές
107
Like
8.127
Πόντοι
7.815
Πρώτο σχόλιο, η κρέμα του είναι πολύ καλή κ καλά χτυπημένη. Είχε "γεύση". Βάζω 9 στα 10. Ίδιο βαθμό βάζω κ στον Ασημακόπουλο (9).

Δεύτερο σχόλιο, η πάστα του είναι σχετικά μικρή (έως πολύ μικρή θα μπορούσα να πω..), για να "βγει" το 2μισάευρω. Βάζω 7 στο 10. Θα μου πει κάνεις ότι το γλυκό δεν είναι για χόρταση. Στον Ασημακοπούλο είναι 2πλασια σχεδόν, με τιμή 4.2 και Βαζω 8 στα 10. θα του έβαζα 9 μόνο αν ήταν ακόμη στα 4 ευρώ.

Τρίτο σχόλιο: Εμφάνιση 7 στα 10, γιατί απλά δεν είναι κάτι εξαιρετικό, να σε προδιαθέτει. Τυπικό γλυκό, δεκαετίας '80, με το τετριμενο γλασέ από πάνω.. Ελάχιστα αμύγδαλα, αλλά σωστά ψημένα. Ασημακόπουλο βάζω 9, για το πλούσιο γέμισμα με (ψημένο) αμύγδαλο, σε όλο το γλυκό.

Τέταρτο σχόλιο: Παντεσπάνι. 5 στα 10. Εδώ μάγκες αποτύχαμε, όσον αφορά τον μποζα. θυμηθείτε ότι ζήτησα την γωνία. Ο λόγος που ήθελα να είναι από άλλο ταψί, είναι γιατί το ταψί που σερβίριζε εκείνη την ώρα έδειχνε να είναι πιο παλιό κ το ταψί που μου έβαλε την "γωνία" έμοιαζε να είναι πιο πρόσφατο. Στο πιο παλιό λοιπόν το παντεσπάνι του ήταν ξερό κ φανερά "ετοιματζιδικο" (πολλά ζαχαροπλαστεία πλέον το αγοράζουν έτοιμο....). Αν ακόμη ήταν δικό του, τότε ήταν σίγουρα ημερών, για αυτό κ ήταν τόσο ξερό. Στο άλλο κομμάτι, ήταν λιγότερο ξερό αλλά κ αυτό έμοιαζε να είναι ημερών.. Παντεσπάνι στον Ασημακόπουλο 8/10.

Εν κατακλείδι, με βάση τις επιμέρους βαθμολογίες, το σκορ (μ.ο.) είναι 7 για τον Μποζα και για τον Ασημακόπουλο 8.5 (μ.ο.) .

Και όπως λένε κ οι influensers, περιμένω στα comments, τα σχόλια σας. :D::P

Σύντροφοι γλυκατζήδες επανέρχομαι με φρεσκαδούρα review, από πάστα αμυδγάλου που δοκιμάστηκε πριν κάνα 2ωρο, σερβιριζόμενη στην θρυλική ΣΤΑΝΗ.

θα τηρήσω την διαδικασία βαθμολόγησης όπως κ στον Μπόζα κ Ασημακόπουλο, για να έχουμε τον ίδιο μπούσουλα κ λογική.

Πρώτο σχόλιο, κρέμα: είναι καλή γενικώς, με "γεύση". Βάζω 8 στα 10. Μια ιδέα πιο κάτω από Μπόζα κ Ασημακόπουλο.

Δεύτερο σχόλιο, η πάστα σαν μέγεθος : αρκετά ικανοποιητικό μέγεθος, χορταίνεις κ μόνο που την κοιτάς. Χ-Large το αφεντικό, ξεκάθαρα βάζω 9 στο 10. Και πολύ τίμιo value for money , 3.2 ευρώ σερβιριζομενη σε τραπέζι. Το 9 λοιπόν το δικαιούται ξεκάθαρα. Καμία σχέση με την μισοριξιά του Μπόζα. Ελπίζω οι φωτό να αναδυκνύουν το αληθές που σας γράφω, όσον αφορά το μέγεθος.

Τρίτο σχόλιο: Εμφάνιση 8 στα 10. Περιτρυγυρισμένη από φλοιό αμυγδάλου, για τους λάτρεις του είδους (προτιμώ το μοντέλο Ασημακόπουλου στο αμύγδαλο, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό το τι γουστάρει ο καθένας ). Με χάλασε λιγάκι το τετριμμένο γλασέ πάνω, όπως κ στου Μπόζα.

Τέταρτο σχόλιο: Παντεσπάνι 7 στα 10. Εδώ δεν είχαμε την μπαγιατίλα κ το ετοιματζίδικο του Μπόζα, όσον αφορά τα δυο εσωτερικά (και πιο λεπτά στρώματα, δείτε την 9742 φωτό) αλλά το κάτω μέρος, δλδ η βάση της πάστας δεν είχε κ το καλύτερο παντεσπάνι, οπότε αυτός είναι κ ο λόγος για το 7.

Με βάση τις επιμέρους βαθμολογίες, το σκορ (μ.ο.) είναι 8 για την Στάνη.

Θυμίζω σκορ για τον Μποζα 7 (μ.ο) και για τον Ασημακόπουλο 8.5 (μ.ο.) .

Και εδώ, όπως κ στο προηγουμενο ποστ για Μπόζα κ Ασημακόπουλο, περιμένω στα comments, τα σχόλια σας (όπως λένε κ οι influensers).

Υ.Σ. Προσεχώς νέο post με review για το γαλακτομπούρεκο, το οποίο και αυτό δοκιμάστηκε 20 λεπτά μετά την αμυγδάλου.
 

Συνημμένα

  • IMG_9740.jpg
    IMG_9740.jpg
    408,1 KB · Εμφανίσεις: 9
  • IMG_9738.jpg
    IMG_9738.jpg
    371,7 KB · Εμφανίσεις: 9
  • IMG_9739.jpg
    IMG_9739.jpg
    351,9 KB · Εμφανίσεις: 9
  • IMG_9741.jpg
    IMG_9741.jpg
    394,8 KB · Εμφανίσεις: 10
  • IMG_9742.jpg
    IMG_9742.jpg
    401,6 KB · Εμφανίσεις: 10
  • IMG_9743.jpg
    IMG_9743.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 9

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Μηνύματα
16.586
Κριτικές
191
Like
55.697
Πόντοι
41.813
Πριν 10 λεπτά υπήρχαν.
Τώρα πέρασαν στη λήθη της ιστορίας.



Γαμιεσαι :confused::grin:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Από που είναι έτσι για το ιστροικο
Ασπρουδης στην Καλλιθέα.
 

Tekilass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2023
Μηνύματα
879
Κριτικές
4
Like
1.962
Πόντοι
486
Σύντροφοι γλυκατζήδες επανέρχομαι με φρεσκαδούρα review, από πάστα αμυδγάλου που δοκιμάστηκε πριν κάνα 2ωρο, σερβιριζόμενη στην θρυλική ΣΤΑΝΗ.

θα τηρήσω την διαδικασία βαθμολόγησης όπως κ στον Μπόζα κ Ασημακόπουλο, για να έχουμε τον ίδιο μπούσουλα κ λογική.

Πρώτο σχόλιο, κρέμα: είναι καλή γενικώς, με "γεύση". Βάζω 8 στα 10. Μια ιδέα πιο κάτω από Μπόζα κ Ασημακόπουλο.

Δεύτερο σχόλιο, η πάστα σαν μέγεθος : αρκετά ικανοποιητικό μέγεθος, χορταίνεις κ μόνο που την κοιτάς. Χ-Large το αφεντικό, ξεκάθαρα βάζω 9 στο 10. Και πολύ τίμιo value for money , 3.2 ευρώ σερβιριζομενη σε τραπέζι. Το 9 λοιπόν το δικαιούται ξεκάθαρα. Καμία σχέση με την μισοριξιά του Μπόζα. Ελπίζω οι φωτό να αναδυκνύουν το αληθές που σας γράφω, όσον αφορά το μέγεθος.

Τρίτο σχόλιο: Εμφάνιση 8 στα 10. Περιτρυγυρισμένη από φλοιό αμυγδάλου, για τους λάτρεις του είδους (προτιμώ το μοντέλο Ασημακόπουλου στο αμύγδαλο, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό το τι γουστάρει ο καθένας ). Με χάλασε λιγάκι το τετριμμένο γλασέ πάνω, όπως κ στου Μπόζα.

Τέταρτο σχόλιο: Παντεσπάνι 7 στα 10. Εδώ δεν είχαμε την μπαγιατίλα κ το ετοιματζίδικο του Μπόζα, όσον αφορά τα δυο εσωτερικά (και πιο λεπτά στρώματα, δείτε την 9742 φωτό) αλλά το κάτω μέρος, δλδ η βάση της πάστας δεν είχε κ το καλύτερο παντεσπάνι, οπότε αυτός είναι κ ο λόγος για το 7.

Με βάση τις επιμέρους βαθμολογίες, το σκορ (μ.ο.) είναι 8 για την Στάνη.

Θυμίζω σκορ για τον Μποζα 7 (μ.ο) και για τον Ασημακόπουλο 8.5 (μ.ο.) .

Και εδώ, όπως κ στο προηγουμενο ποστ για Μπόζα κ Ασημακόπουλο, περιμένω στα comments, τα σχόλια σας (όπως λένε κ οι influensers).

Υ.Σ. Προσεχώς νέο post με review για το γαλακτομπούρεκο, το οποίο και αυτό δοκιμάστηκε 20 λεπτά μετά την αμυγδάλου.
Η παστα αμυγδάλου θέλει λευκό παντεσπάνι. Νόμος
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom