- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.849
- Πόντοι
- 17.085
Παλιό, κλασικό, πολύ καλό. Κορυφαίες τουλούμπες!Γνώμες για το ΠΕΤΕΚ, στην πλατεία Βικτωρίας....
Παλιό, κλασικό, πολύ καλό. Κορυφαίες τουλούμπες!Γνώμες για το ΠΕΤΕΚ, στην πλατεία Βικτωρίας....
Η συνταγή κσι οι γνώσεις μου ως άνθρωπος του επαγγέλματοςποιος νόμος το λέει αυτό???
ο τελικος κριτης ειναι αυτος που τα τρωει οχι αυτος που τα φτιαχνει..........οποτε ...........Η συνταγή κσι οι γνώσεις μου ως άνθρωπος του επαγγέλματος
Γνώμη σου...σεβαστήο τελικος κριτης ειναι αυτος που τα τρωει οχι αυτος που τα φτιαχνει..........οποτε ...........
Εξαιρετικά,αρκεί τα φύλλα να είναι φρέσκα και τα σουδάκια φρέσκα επίσης...!Κάτι,έτσι για τη λιγούρα![]()
Συνήθως είναι λευκό το παντεσπάνι για να είναι το σύνολο άσπρο ούτως ώστε να κάνει αντίθεση με το καβουρδισμένο φιλέ αμυγδάλου αλλά τώρα περί ορέξεως,κολοκυθόπιτα!ποιος νόμος το λέει αυτό???
μεγαλη αληθεια ειναι δικε μου!!!!!!!!Γνώμη σου...σεβαστή
Εχει να κανει μονο με την παρουσιαση, προσωπικα δεν θυμαμαι να εχω δει αλλου κατι αλλο εκτος απο ασπρο αλλα αν η γευση ειναι καλη τοτε ολα καλα.Φαινεται εξαιρετικο παντως.ποιος νόμος το λέει αυτό???
Όλα είναι θέμα γεύσης στο τέλος...Εχει να κανει μονο με την παρουσιαση, προσωπικα δεν θυμαμαι να εχω δει αλλου κατι αλλο εκτος απο ασπρο αλλα αν η γευση ειναι καλη τοτε ολα καλα.Φαινεται εξαιρετικο παντως.
Πελίτ ! Φοβερό μιλφέιγ, στο φτιάχνει μπροστά σου !Πελιτ. Πλατεία Αμερικής στην οδό Σπάρτης. Καζάν Ντιπί και κορυφσιο μιλφειγ
Η Στάνη, γαλακτοπωλείο παλαιάς κοπής, πίσω από τον Hondos στην Ομόνοια. Ίσως το καλύτερο της Αθήνας.Μαγαζί στην Αθήνα κέντρο για καλό γαλακτομπούρεκο υπάρχει κάτι να αξίζει;
Σε ποια περιοχή;το κορυφαίο![]()
Κερατσίνι πειραιάΣε ποια περιοχή;
Κερατσίνι πειραιά
πολύ ωραία γλυκά πραγματικάδεν το ήξερα...
Έχει κάποιο στο επίκεντρο του.Πχ γαλακτομπούρεκο;πολύ ωραία γλυκά πραγματικά