shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
τυποι τα καλύτερα μελομακάρονά σπιτικά με αγνα υλικά τα φτιάχνει το μέλος @athinaios44
Πολύ δυνατό δείχνει, οπτικά τουλάχιστον.Πατσης.
10 λεπτα εκανε να τα φτιαξει.
3 λεπτα ηταν ολη κι ολη η ζωη τους. τα τσακισαμε.
και ειναι.Πολύ δυνατό δείχνει, οπτικά τουλάχιστον.
Περιστέρι είναι ο Πάτσης ε; Φημίζεται για το μιλφειγ του δηλαδή... interesting.και ειναι.
απαλη κρεμα χωρις μυρωδιες,τραγανη σφολιατα και μεγαλο σε μεγεθος.
δεν εχεις παρα να δοκιμασεις.
την επομενη φορα θα χτυπησω σοκολατοπιττα. πρεπει να γαμαει οπως την εκοψα φατσικα.
δυο καταστηματα στο Περιστερι κι ενα στα Βριλησσια.Περιστέρι είναι ο Πάτσης ε; Φημίζεται για το μιλφειγ του δηλαδή... interesting.
Θενξ, κατατοπιστικότατος όπως πάντα.δυο καταστηματα στο Περιστερι κι ενα στα Βριλησσια.
Μου εσπαγε την μυτη καθε φορα που πηγαινα στο ΠΑΠΕΙΠολυ καλο γαλακτομπουρεκο Μαστρονικολας στον Πειραια,οχι πολυ φυλο,αρκετη και καταπληκτικη κρεμα,και δεν το πνιγει στο σιροπι
Έχει καλά πράγματα αλλά το γαλακτομπούρεκό του δε με ενθουσίασε. Σχετικά με την τόση φασαρία που γίνεται! Θεωρώ πως το Μελιστάλαχτο στην Πειραιώς φτιάχνει καλύτερο!!!Ζαχαροπλαστείο Μαστρονικολας στον Πειραιά ,τρομερό γαλακτομπούρεκο ,παχιά γέμιση old school.
Δεν συνιστάται σε ανθρώπους που κάνουν δίαιτα
τι μου θυμισες. χρονια εχω να παω.βαρσος στην κηφισια τα γλυκα που τρωγαμε πριν 30 χρονια ιδια... κοκ μεγαλο, κορνες γιγας ,ποντικακι νουγκατινα φοβερες γευσεις
ο Παυλου εχει και πολυ καλο μιλφειγ.1. Παύλου (πλ. Αγ Θωμά στο Γουδί / Παπαδιαμαντοπούλου & Μιχαλακοπούλου) το προφιτερόλ.
2. Dolce casa (Αγ. Σοφίας κοντά στην Πλ. Άνοιξη στην Άνω Ν Σμύρνη) η τάρτα φυστίκι.
Χατζηνασιος στην πλατεια του ΓκύζηΓια macaron καλα εχει κανεις να προτεινει?
το ηθελε η μερα σημερα το γαλακτομπουρεκο,αν και δεν ειμαι και τοσο φιλος.
μονο που ειναι σπιτικο
Γαλακτομπούρεκο ζεστό κορυφήΠάω μια δίπλα μου έχω γαλλυφιανακη μου έφερες όρεξη
εγω πηρα απο Μαστρονικολα που ειναι σιγουρος οτι εχεις δοκιμασειΠάω μια δίπλα μου έχω γαλλυφιανακη μου έφερες όρεξη
Μια και δυοεγω πηρα απο Μαστρονικολα που ειναι σιγουρος οτι εχεις δοκιμασει
στο τελευταιο που εγραψες για τον χοντρο...- για γαλακτομπούρεκο, μετά από τόσα χρόνια δοκιμών, θεωρώ καλύτερο στα ζαχαροπλαστεία "Ιλιον" (αρχικά στο Ίλιον, αλλά τώρα έχει σε αρκετά μέρη της Αθηνας). Δεν έχει αυτή τη "βαρια" γεύση βουτύρου που έχει το κοσμικό (το οποίο παρόλα αυτά παραμένει από τα κορυφαια).
- μιλφειγ και τρίγωνα, Πατσης στο περιστέρι,μακράν τα κορυφαία.
- προφιτερολ, Ρώνης στην Αγίου Νικολάου στο Ίλιον.
- για παγωτά, δεν μπορώ να ξεχωρισω, άλλος μου αρέσει για παρφαί, άλλος για κλασικά παγωτα. Πάντως ο Βαρσος στο Χαλάνδρι νομίζω πως εξακολουθεί να έχει ωραίο παγωτό.
- ο Κωνσταντινίδης πουθενά δεν καταλαμβάνει την πρώτη θέση, αλλά overall ίσως είναι ο κορυφαίος, μιας και ό,τι έχω δοκιμάσει τόσα χρόνια, είναι από πολύ καλό και πάνω.
- όσο για τη μέλισσα στο περιστέρι, μια φορά η κοπέλα υπάλληλος επηζε να εξυπηρετήσει 3 πελάτες ταυτοχρονα, ο χοντρός ιδιοκτήτης αραχτός στο ταμείο δίπλα της, και την πίεζε με άσχημο (και προσβλητικο) τρόπο, αντί να τη βοηθήσει. Από τότε ορκιστηκα πως δεν θα ξαναπατησω.