You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγαπημένα ζαχαροπλαστεία και γλυκά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα El Duderino
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 80K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
μετα απο ενα καλο γευμα,το γλυκο ειναι must.Μεγαλώσαμε παιδιά. Τα γλυκά είναι για τα παιδάκια που δεν τρώνε το φαγητό τους...
αλλωστε δεν τρωμε και καθε μερα.
Τελευταία τροποποίηση:
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
Λιγοι προτεινουν μπελ βου ακομα και νεοσμυρνιωτες, εχει και φοβερο τσουρεκι πολιτικο ολο τον χρονο. Ο κουτρας ειπαν οτι εκλεισε πριν μηνες αλλα ηταν μαλλον μουφα.Στην λιστα μπαινει και τον ντιβαν κατα την γνωμη μου.Ζοζεφ δεν εχω δοκιμασει ποτε.Μικρή συνεισφορά για Νέα Σμύρνη- Παλαιό Φάληρο.
1. Belle vue στην Αγία Παρασκευή στην Νέα Σμύρνη. Ότι καλύτερο σε Καζάν Ντιπί και Ταού κιοκτσου έχουν να δείξουν τα νότια. Για τις παστες δεν έχω άποψη.
2. Κούτρας. Απέξω φαίνεται μπαρμπαδοκαφενειο- που είναι. Μέσα βρίσκεις το πιο συγκλονιστικό καϊμάκι της Αθήνας. Μαστίχωτο και σκέτη απόλαυση. Καλό γαλακτομπούρεκο με έντονο πορτοκαλί. Επίσης για καϊμάκι βλ. Γιώργος στην πλατεία
3. Ζοζέφ (παλαιό Φάληρο). Πολύ καλά ευρωπαϊκά και λιβανέζικα γλυκά ( λιγότερη ζάχαρη από τα κλασσικά ανατολίτικα)
4. Guloglou Αγίου Αλεξάνδρου 5 παλαιό Φάληρο. Τρομερά σιροπιαστα (και μόνο). Φαρμακείο σε τιμές.
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
Προσπαθουμε να μη τρωμε καθε μερα πες καλυτεραμετα απο ενα καλο γευμα,το γλυκο ειναι must.
αλλωστε δεν τρωμε και καθε μερα.
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
Θυμησε μου ηταν αυτο στην απεναντι γωνια των εβερεστ? Δεν θυμαμαι ονομα αλλα αν ειναι αυτο ηταν το καλυτερο ζαχαροπλαστειο των παιδικων μου χρονων.Υπηρχε απο πολυ παλια..., και το καλυτερο τσουρεκι της ζωης μου το εχω φαει σε ενα πολυ μικρο ζαχαροπλαστειο στην πλατεια της Νεα Σμυρνης το La Creme, που δυστυχως δεν υπαρχει πια...
El Duderino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.689
- Πόντοι
- 456
Divan πολύ δυνατό, φοβερό καζαντιπι.Λιγοι προτεινουν μπελ βου ακομα και νεοσμυρνιωτες, εχει και φοβερο τσουρεκι πολιτικο ολο τον χρονο. Ο κουτρας ειπαν οτι εκλεισε πριν μηνες αλλα ηταν μαλλον μουφα.Στην λιστα μπαινει και τον ντιβαν κατα την γνωμη μου.Ζοζεφ δεν εχω δοκιμασει ποτε.
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.736
- Πόντοι
- 2.306
O Karakoy εχει ανοιξει μαγαζι και στο κεντρο σε μια καθετη της Ερμου (Βουλης νομιζω). Σοροπιαστα μονο με πρασινο φυστικι οπως ειναι και απο τη μανα τους. πραγματικο ζωικο βουτυρο να ειναι βεβαιος οτι δεν θα γλυτωσεις το μπαλονακι καποια στιγμη. αν δεν τα καταφερεις τουλαχιστον πας ευτυχισμενος, εχοντας φαει το κορυφαιο σοροπιαστο.Μικρή συνεισφορά για Νέα Σμύρνη- Παλαιό Φάληρο.
1. Belle vue στην Αγία Παρασκευή στην Νέα Σμύρνη. Ότι καλύτερο σε Καζάν Ντιπί και Ταού κιοκτσου έχουν να δείξουν τα νότια. Για τις παστες δεν έχω άποψη.
2. Κούτρας. Απέξω φαίνεται μπαρμπαδοκαφενειο- που είναι. Μέσα βρίσκεις το πιο συγκλονιστικό καϊμάκι της Αθήνας. Μαστίχωτο και σκέτη απόλαυση. Καλό γαλακτομπούρεκο με έντονο πορτοκαλί. Επίσης για καϊμάκι βλ. Γιώργος στην πλατεία
3. Ζοζέφ (παλαιό Φάληρο). Πολύ καλά ευρωπαϊκά και λιβανέζικα γλυκά ( λιγότερη ζάχαρη από τα κλασσικά ανατολίτικα)
4. Guloglou Αγίου Αλεξάνδρου 5 παλαιό Φάληρο. Τρομερά σιροπιαστα (και μόνο). Φαρμακείο σε τιμές.
Τα πουλαει σε βιτρίνα κοσμηματοπωλείου και αντιστοιχη τιμη…
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.591
- Πόντοι
- 4.765
μονο της ερμου ειναι,του φαληρου που λέει ο τύπος απο πάνω δεν ειναι KG αλλα κάτι άλλο που φέρνει επίσης γλυκα απο τουρκιαO Karakoy εχει ανοιξει μαγαζι και στο κεντρο σε μια καθετη της Ερμου (Βουλης νομιζω). Σοροπιαστα μονο με πρασινο φυστικι οπως ειναι και απο τη μανα τους. πραγματικο ζωικο βουτυρο να ειναι βεβαιος οτι δεν θα γλυτωσεις το μπαλονακι καποια στιγμη. αν δεν τα καταφερεις τουλαχιστον πας ευτυχισμενος, εχοντας φαει το κορυφαιο σοροπιαστο.
Τα πουλαει σε βιτρίνα κοσμηματοπωλείου και αντιστοιχη τιμη…
χαλαβα σιμιγδαλενιο με πορτοκαλι στην αθηνα που μπορουμε να βρουμε αν ξερει κανας τυπος να μας πει
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.736
- Πόντοι
- 2.306
Γνωμη μου αν θες καλο χαλβα φτιαχτον μονος σου. Ειναι «ταπεινό» γλυκο και δεν τραβαει στα ζαχαροπλαστεια, τον βρισκεις μονο σε φουρνους και τους κανουν μπομπα, τιγκα στο φτηνο λαδι…συνηθως αηδια….μονο της ερμου ειναι,του φαληρου που λέει ο τύπος απο πάνω δεν ειναι KG αλλα κάτι άλλο που φέρνει επίσης γλυκα απο τουρκια
χαλαβα σιμιγδαλενιο με πορτοκαλι στην αθηνα που μπορουμε να βρουμε αν ξερει κανας τυπος να μας πει
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
σ' αυτο εχεις δικιο. οντως ετσι ειναιΠροσπαθουμε να μη τρωμε καθε μερα πες καλυτερα
Ntavelis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 563
- Πόντοι
- 311
μονο της ερμου ειναι,του φαληρου που λέει ο τύπος απο πάνω δεν ειναι KG αλλα κάτι άλλο που φέρνει επίσης γλυκα απο τουρκια
Μαρον στην αχαρνων αρτοζαχαροπλαστείο ωραίος καλά καβουρδισμένος και νόστιμος σιμιγδαλένιος χαλβάς
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.865
- Πόντοι
- 1.406
Πολυ καλο γαλακτομπουρεκο Μαστρονικολας στον Πειραια,οχι πολυ φυλο,αρκετη και καταπληκτικη κρεμα,και δεν το πνιγει στο σιροπι
redgarland
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.416
- Πόντοι
- 726
Θυμαμαι να υπαρχει ενα Εβερεστ στην απεναντι γωνια ναι, το La creme ηταν ενα μικρο μαγαζι.. Δυστυχως δεν θυμαμαι πολυ καλα γιατι δεν μενω εκει.. Σκεψου οτι το περιστατικο με το τσουρεκι, συνεβη πριν απο 20 περιπου χρονια και το θυμαμαι ακομη.. Η γυναικα μου εμενε στην Ν. Σμυρνη και με εχει διαβεβαιωσει οτι ηταν φοβερο ζαχαροπλαστειο.Θυμησε μου ηταν αυτο στην απεναντι γωνια των εβερεστ? Δεν θυμαμαι ονομα αλλα αν ειναι αυτο ηταν το καλυτερο ζαχαροπλαστειο των παιδικων μου χρονων.Υπηρχε απο πολυ παλια...
Το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να παρασκευάσει μόνος του σπιτικά γλυκά με αγνά υλικά και λίγες θερμίδες..... και τον βιασμό που κάνουν στο πάγκρεας !
Στα έτοιμα γλυκά που μπορεί να βρει κανείς πολύ εύκολα στο εμπόριο δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα...
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.756
- Πόντοι
- 2.816
Συγγρού Φιξ κανένα καλό ζαχαροπλαστείο; Τι γλυκό;
Παρόμοια θέματα