Άρχοντα,δεν ξέρω πόσα χρόνια "δοκιμάζεις" το γαλακτομπούρεκο του "Κοσμικόν" αλλά τα τελευταία εικοσιπέντε χρόνια έχει πέσει πολύ η ποιότητα και έχει εκβιομηχανοποιηθεί η παραγωγή.Παρόλα αυτά παραμένει καλή η ποιότητα.Εγώ που δούλευα εκεί τέλη δεκαετίας του 1980-αρχές του 1990,η ποιότητα του γαλακτομπούρεκου ήτανε φανταστική!Βούτηρο "Βοσκοπούλα" από τα Τρίκαλα,γάλα "ΑΓΝΟ" από την Θεσσαλονίκη σε πενηντόλιτρα πλαστικά δοχεία και φύλλο από βιοτεχνία με υλικά ΑΑΑ ποιότητας!Χτύπημα κρέμας πάνω από την φωτιά με ένα τεράστιο χτυπητήρι από άνθρωπο (για να καταλαβαίνει την αλλαγή σύστασης της κρέμας) και όχι από μηχάνημα.Κοσμικό το αγαπημένο μου γαλακτομπούρεκο (καλή χρόνια σε όλα τα παιδιά του φόρουμ ).
Μετά ήρθε η μαζική παραγωγή και το άνοιγμα νέων καταστημάτων οπότε επήλθε και η πτώση του προϊόντος...