jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Δε μ αρέσουν τα γλυκά ρε παπάρα, μόνο ένα συγκεκριμένο τσουρέκι και ένα συγκεκριμένο προφιτερόλ.
Τα ξινα;
Δε μ αρέσουν τα γλυκά ρε παπάρα, μόνο ένα συγκεκριμένο τσουρέκι και ένα συγκεκριμένο προφιτερόλ.
Χρυσα, τι γλυκο θα εφτιαχνες σε εναν κωλογερο, για να ξεχασει για λιγο την γεροντοκαψουρα του; :S
Χρυσα, τι γλυκο θα εφτιαχνες σε εναν κωλογερο, για να ξεχασει για λιγο την γεροντοκαψουρα του; :S
Συμπαρίσταμαι νοερά στο γολγοθά σου.
Απο το πανω κεφαλι, η, απο το κατω;Μαλλι της γριας
TΟ WaffelHaus στη Βουλα;υπάρχει ακομη;!
Έκτακτο...υπήρχε όμως μεγάλη αναμονή..
Το τσουρέκι του Τερκενλή φιλενάδα, το οριτζιναλ από Τσιμισκή/Αριστοτέλους είναι καλύτερο από σεξ.
Ονειρεμένα...πήγαινα πάντα με καλή παρέα και δεν με ενοχλούσε η αναμονή...
Τι εννοεις "στο φτιάχνει επιτόπου";!Το ορίτζιναλ ναι γιατί τα γιαλαντζι εδώ κάτω είναι χάλια.
Βασικα νο1 Ελενιδης τρίγωνο από Γούναρη,ότι καλύτερο σε φρέσκο γλυκο.(στο φτιάχνει επιτόπου)!!!
Εγώ μόνο από την Τσιμισκή το ξέρωΤο τσουρέκι του Τερκενλή φιλενάδα, το οριτζιναλ από Τσιμισκή/Αριστοτέλους είναι καλύτερο από σεξ.
Τι εννοεις "στο φτιάχνει επιτόπου";!
Εγώ μόνο από την Τσιμισκή το ξέρω
Πάει το συγχωρεμένο Από που ήταν; Φαίνεται ιδιαίτερο, διαφορετικό από τα συνηθισμένα μιας και δεν έχει (=είχε) άχνη από πάνω.
Η κρέμα του δεν έπρεπε να ήταν κίτρινη;
Στο Mιλφειγ..Δεν είναι κίτρινη η κρεμα;οχι. γιατι να ειναι?
Στο Mιλφειγ..Δεν είναι κίτρινη η κρεμα;
Πώς λέγεται αυτό το γλυκακι;τσου δεν ειναι.
σου προτεινω να δοκιμασεις το συγκεκριμενο.
Λουκουμάκια για την νηστεία..