iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.711
- Πόντοι
- 2.606
Δε μας νοιαζει αν ειναι καλη στο οραλ. Το θεμα ειναι να κανει καλες πιπες.
Δε μας νοιαζει αν ειναι καλη στο οραλ. Το θεμα ειναι να κανει καλες πιπες.
Μια άγνωστη σιτεμένη χαζογκόμενα έκανε μια τέτοια δήλωση μπας και βρει κανά μαλάκα να της πληρώνει τα έξοδα και τον ΕΝΦΙΑ...Μπορεί πριν 10 χρόνια να ήταν καλή,τώρα αν τη δεις το πρωί δε θα ξέρεις πού να κρυφτείς από το φόβο.Προσωπικά ούτε 20 ευρώ στη Φυλής δεν έδινα για δαύτην.
Φυσικά και δε θα είναι αυτή που δείχνουν οι φωτογραφίες (Φωτοτσόπ), όμως θα το σκεφτόμουν αν την πετύχαινα σε κάποιο μαγαζί της Φυλής (μέχρι 20, ούτε σεντ παραπάνω).
Ενφια τυπε πληρωνουν αυτοι που εχουνε ακινητη περιουσια τυπε.
Οι περισσοτερες απο αυτες ουτε 2ο βρακι να βαλουνε δεν εχουνε.
Άμα δεν σας αρέσει μπορείτε να μου τη συστήσετε άφοβα...
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις σιτεμένες σαν τη συγκεκριμένη...
εδω γαμαμε φοβερα μουνια φιλε ΜΟΝΟ!!!! οχι σαν αυτες..Άμα δεν σας αρέσει μπορείτε να μου τη συστήσετε άφοβα...
Άμα δεν σας αρέσει μπορείτε να μου τη συστήσετε άφοβα...
σιγα ρεεεεε μην ξοδευεσε....γαμας καλυτερες.Η συγκεκριμένη φωτογραφία,από μια αναζήτηση που έκανα είναι του 2008.6 ολόκληρα χρόνια πριν.Τότε ναι,άξιζε.Και τώρα αξίζει.Αλλά δεν κόβω και τις φλέβες μου για δαύτην.Ένα 20αρικο στη Φυλής θα της το έδινα.Για παραπάνω δεν είναι.
σιγα ρεεεεε μην ξοδευεσε....γαμας καλυτερες.
απλα μονο αν καθοταν διπλα σας θα ξεροχυνατε...ελεος ρε εδω μεσα.
ΥΓ και εγω δεν την θεωρω τρομερη γκομενα αλλα ημαρτον
καλα καλα μας επεισες....Ότι γαμάω καλύτερη αυτη την εποχή είναι σίγουρο.Αν εσύ είσαι λιγούρης και κάθε μία που ανοίγει το φόρεμα να φαίνονται οι βύζοι σε καυλώνει,δεν ισχύει για όλους.Μην τολμήσει κανείς να γράψει διαφορετική άποψη εδώ μέσα,αμέσως να στάξετε χολή.Πάντως η τύπισσα αυτό που ήθελε το πέτυχε.Ασχολούμαστε μαζί της επειδή είπε μια μαλακία.
.
ακου και εγω γαμαω καλυτερη γκομενα αυτη την στιγμη