Kostas15924
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 464
- Πόντοι
- 301
αγαπη αν δεν κατεβασεις την τιμη βλεπω να περιμενεις για πολυ καιρο τα μηνυματα μας.
χωρις κακια το λεω
χωρις κακια το λεω
...κατ'εμε, ΝΑΙ!!!!!!Αυτή είναι η πιο ωραία μου φωτογραφία δηλαδή ????
Για τρελό γλύψιμο....Αυτή είναι η πιο ωραία μου φωτογραφία δηλαδή ????
ΕΩΣ τώρα ναι, αλλά μπορείς να πας τις φώτο σου και στοοο επόμενοοο λεβελ..Αυτή είναι η πιο ωραία μου φωτογραφία δηλαδή ????
ΝαιιιιιιιιιΑυτή είναι η πιο ωραία μου φωτογραφία δηλαδή ????
Mέσα στη βδομάδα...
Σε περιμένουν ....
...μαγκα μου, αυτο ειναι λαικη απαιτηση ολων μας απο την κυρια, αλλα δεν....Κωλαρακι δίνεις???
εαν ειχες και απο πισω σου καθρεπτη θα ηταν κορυφαια ολων των εποχωνΑυτή είναι η πιο ωραία μου φωτογραφία δηλαδή ????
Μέχρι στιγμής είναι η καλύτερη και αναμένουμε κι άλλεςΑυτή είναι η πιο ωραία μου φωτογραφία δηλαδή ????
Από τις πιο ωραίες πάντως είναιΑυτή είναι η πιο ωραία μου φωτογραφία δηλαδή ????
ΤσουΚωλαρακι δίνεις???
εαν ειχες και απο πισω σου καθρεπτη θα ηταν κορυφαια ολων των εποχων
συμφωνω !!!!!!!!!αγαπη αν δεν κατεβασεις την τιμη βλεπω να περιμενεις για πολυ καιρο τα μηνυματα μας.
χωρις κακια το λεω
Έτσι λένε πολλοί....γούστα είναι αυτά ....εγώ λέω ότι σε θυμόμουν τουλάχιστον 10 κιλά ποίο αδύνατη.... αλλά γούστα είναι αυτά ...σε άλλες φωτογραφίες φαίνεται ποίο στεγνό μοντελε το κορμίΑυτή είναι η πιο ωραία μου φωτογραφία δηλαδή ????
Σταματα καλε!!!!!!Θέλω την βροχή που έρχεται να την περάσω σε ένα υδρομασάζ και να παίζω το πουλάκι σας !!!
Είναι καιρός για μέσα και αγκαλίτσες