Νέα

Αεροσυνοδοί

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Beluga

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
1.644
Πόντοι
201
Να ξέρεις μύστη ότι ότι φωτό ανεβάζεις ανεβάζουμε υπάρχει πάντα κριτική....έτσι είναι αυτά θα συμφωνήσω και εγώ με τον μύστη ότι οκ δεν φαίνεται κάτι ....αλλά για να το λες εσύ οκ....και εάν δεις σου έβαλα λαικ για την προσπάθεια....έτσι είναι αυτά εδώ μέσα θα δεις θα ακούσεις και θα σου απαντήσουν πολλοί σε πράγματα που θα λες ...τι λένε είναι καλά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και από ότι είδα είσαι αρκετά χρόνια γραμμένος εδώ άρα τα ξέρεις αυτά
Αδερφέ σχόλια από άτομα σαν εσένα με 5.500 μηνύματα είναι καλοδεχούμενα. Αλλά από άτομα με 5 κ χωρίς καμμία συνησφο΄ρα σόρρυ κιόλας αλλά όχι.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.519
Πόντοι
11.956
Αδερφέ σχόλια από άτομα σαν εσένα με 5.500 μηνύματα είναι καλοδεχούμενα. Αλλά από άτομα με 5 κ χωρίς καμμία συνησφο΄ρα σόρρυ κιόλας αλλά όχι.
Μπορεί να έχεις και δίκιο αλλά τα ξέρεις αυτά ότι θέλει λέει ο καθένας ....και εγώ βιαστικά απάντησα μετά μπήκα να δω ποτέ έκανες εγγραφή εάν το είχα δεί πόθο νωρίς δεν θα σου απαντούσα γιατί θα ειξερα ότι αυτά τα ξέρεις Χάχαχα

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.519
Πόντοι
11.956
Εεε μετά απογειώθηκε το αεροπλάνο και θα είχε δουλειά η κοπέλα χαχαχα ότι φωτογραφιες ανεβαίνουν εδώ είναι πάντα για καλό....οχιωστο συγκεκριμένο νήμα αλλά σε άλλα έχουν ανεβάσει πολλοί πολλά μπαζα... χαχα...αλλά πρέπει να β;ζούμε σε όλες τις φωτογραφίες λαικ...γα να συνεχίσουν οι μύστες να ανεβάζουν....αυτοί είναι η γνώμη μου

Beluga

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
1.644
Πόντοι
201
5BFFE9AE-07D4-4869-A91A-7838FE3C2D0B.jpg

Ο λαός απάιτησε κ πρέπει να ανταποκριθώ. Θα βρεθούν πολλοί να πουν δεν φαίνεται τίποτα. Οι φώτος μου παλικαράκια είναι real. Αν θέλετε fake ψάξτε στο internet, εγώ έχω μόνο αληθινές που ρισκάρω να τις βγάλω.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.482
Πόντοι
8.846
Και αν την αρπαξεις και την ξεσκισεις θα φταις μετα και υα σε δειχνουν και οι ειδησεις.... Φταιει ο βιαστης μετα.
τύπε πάντα φταίει ο βιαστής. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.
τι μαλακίες διαβάζω πρωί πρωί

No_limits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2020
Like
227
Πόντοι
21
τύπε πάντα φταίει ο βιαστής. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.
τι μαλακίες διαβάζω πρωί πρωί
Τυπε εννοειται.... Μαζι σου 1.00.000%. Βιαστες, παιδεραστες ακομα περισσοτερο και λοιπες κατηγοριες δεν ειναι για φυλακη αλλα για εκτελεστικο. Χαβαλε εκανα αλλα φανηκε μαλακια γιατι ο γραπτος λογος ευκολα παρεξηγειται. Δεν το πιστευω φυσικα και συμφωνω μαζι σου. Μαλακια χαβαλες ηταν.

athena 9

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2021
Κριτικές
24
Like
931
Πόντοι
990
Πτήση με Aegean πρωινή.Οι τυποι πρέπει να τις περνάνε από casting couch.Δεν εξηγείται αλλιώς.λες και βγήκαν από τσόντα ηταν
Μήπως έτυχε η πτήση;Γιατί προ ημερών κάτι σαν του κατηχητικού ηταν

OP
OP
Δ
Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
1.562
Πόντοι
206

athena 9

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2021
Κριτικές
24
Like
931
Πόντοι
990
Φίλος οπότε έχω πετάξει με Aegean είναι όλες τσόντες με κολαρες.
Ναι και εγώ έχω πετύχει τσόντες αλλά όχι πάντα
Ταξιδεύω συχνά κυρίως εσωτερικό βέβαια .Δε ξέρω μην τα καλά τα κρατάνε για άλλες πτήσεις...

john255

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
553
Πόντοι
4.240
Σαν πρωην υπαλληλος (Μηχανικος εδαφους) σε αεροπορικη εταιρεια πρεπει να σου πω οτι Κανουν ολες σαν παλαβες για το καυλι...Τετοιο πραγμα δεν ειχα ξαναδει....Στην Ελλαδα δεν ειναι τοσο αλλα εαν πας σε μεγαλη αεροπορικη ειναι τρελα....Για να καταλαβεις 30 χρονων εκει εμαθα τα ζελεδακια με γευση μπανανα και φραουλα που τα παιρνεις και γαμας ολη μερα....Ασε ολες ειναι τερμα πουτανες και αυτες που δεν ειναι γινονται

OP
OP
Δ
Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
1.562
Πόντοι
206
Σαν πρωην υπαλληλος (Μηχανικος εδαφους) σε αεροπορικη εταιρεια πρεπει να σου πω οτι Κανουν ολες σαν παλαβες για το καυλι...Τετοιο πραγμα δεν ειχα ξαναδει....Στην Ελλαδα δεν ειναι τοσο αλλα εαν πας σε μεγαλη αεροπορικη ειναι τρελα....Για να καταλαβεις 30 χρονων εκει εμαθα τα ζελεδακια με γευση μπανανα και φραουλα που τα παιρνεις και γαμας ολη μερα....Ασε ολες ειναι τερμα πουτανες και αυτες που δεν ειναι γινονται
Αδερφέ Aegen ήσουν?Δώσε μας περισσότερες λεπτομέρειες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom