Νέα

Αεροσυνοδοί

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αμα δεν ειναι 1Α η 1C  θεση μην ξαναποσταρεις τικετ ....ντροπη

εγω θαλεγα να μη ξαναποσταρετε φωτο αν δεν ειναι απο ιδιωτικο τζετ. σιγα τα αβγα της μπισνες. σε λιγο που καλοκαιριαζει θα ποσταρετε και τα vip απο τα σουπερφαστ.  :idiot:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Τραμου σβηστο γιατι θα μπει κανεις που ξερει και θα σε πηγαινει  :zfuck: μεχρι να βγαλεις αιμα ...

1Α εχει πανω απο ενα μετρο περιθωριο μεχρι τον τοιχο

και τι είναι ρε ένα μέτρο?? 1.92 είμαι πανάθεμα με... και ο τοίχος όσο και να σπρώχνεις δεν μετακινείται ενώ στην θέση 2  βολεύεις κάπως τα ποδάρια κάτω από το μπροστινό κάθισμα...

ασε ρε το έχω μελετήσει καλά το πράγμα... ωραίες θέσεις είναι στις εξόδους κινδύνου (με πολύ περισσότερο χώρο για τα πόδια ακόμα και από την business) αλλά έχουν το πρόβλημα ότι η πλα΄τη δεν πέφτει και είσαι σαν να έχεις καταπιεί σκεπάρνι σε όλη την πτήση...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.289
Πόντοι
12.756
εγω θαλεγα να μη ξαναποσταρετε φωτο αν δεν ειναι απο ιδιωτικο τζετ. σιγα τα αβγα της μπισνες. σε λιγο που καλοκαιριαζει θα ποσταρετε και τα vip απο τα σουπερφαστ.  :idiot:

θα στην χρωσταω το καλοκαιρι , για να ειναι και φρεσκια να μην με λες Λακη εμενα  ;)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.847
Πόντοι
2.606
μια φορα ομως μουνια για μην λετε μια υπευθηνη των λοστ εντ φαουντ ειχε κινησει γη και ουρανο και μονο που δεν μου φερε τις βαλιτσες στο χοτελι αποξω σε εσωτερικη πτηση στην ιταλια (οι βαλιτσες ειχαν παει στο μαντσεστερ)καντε ρε παιδια τα στραβα ματια μπορω να την βαφτισω αεροσυνοδο?  :uglystupid:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.289
Πόντοι
12.756
και τι είναι ρε ένα μέτρο?? 1.92 είμαι πανάθεμα με... και ο τοίχος όσο και να σπρώχνεις δεν μετακινείται ενώ στην θέση 2  βολεύεις κάπως τα ποδάρια κάτω από το μπροστινό κάθισμα...

ασε ρε το έχω μελετήσει καλά το πράγμα... ωραίες θέσεις είναι στις εξόδους κινδύνου (με πολύ περισσότερο χώρο για τα πόδια ακόμα και από την business) αλλά έχουν το πρόβλημα ότι η πλα΄τη δεν πέφτει και είσαι σαν να έχεις καταπιεί σκεπάρνι σε όλη την πτήση...

Τραμουντανα δεν  το φτανεις τον τοιχο οσο και να τεντώνεσαι ... μην εκτιθεσαι σου λεω ..απο την βαση της καρεκλας μεχρι τον τοιχο ειναι 1 μετρο και 40 περιπου , εσυ εισαι 1,92 με 1,40απο λεκανη μεχρι φτερνα ? δηλαδη το σωμα σου ειναι 52 ποντους ??Δυσμορφος εισαι ?

Ρε αυτο με τους μπουρδελιαριδες να θες να τους μαζεψεις και να βγαινουν να καιγονται μονοι τους  :headbang: :headbang:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
μια φορα ομως μουνια για μην λετε μια υπευθηνη των λοστ εντ φαουντ ειχε κινησει γη και ουρανο και μονο που δεν μου φερε τις βαλιτσες στο χοτελι αποξω σε εσωτερικη πτηση στην ιταλια (οι βαλιτσες ειχαν παει στο μαντσεστερ)καντε ρε παιδια τα στραβα ματια μπορω να την βαφτισω αεροσυνοδο?  :uglystupid:

ναι... εδάφους... υπα΄ρουν δύο είδη όπως και στους πυράυλους.. αεροσ..-αέρος και αεροσ..-εδάφους

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
και τι είναι ρε ένα μέτρο?? 1.92 είμαι πανάθεμα με... και ο τοίχος όσο και να σπρώχνεις δεν μετακινείται ενώ στην θέση 2  βολεύεις κάπως τα ποδάρια κάτω από το μπροστινό κάθισμα...

Τραμουντάνα, ποστάρισε μας την αρίδα σου στην σουίτα της emirates με το λάπτοπ πάνω στα πόδια, έτσι για να σκάσει ο Λάκης... Αν έχεις και την γκόμενα της φωτό αγκαλιά σε κάνουμε και τιμημένο!

URL]]

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τραμουντανα δεν  το φτανεις τον τοιχο οσο και να τεντώνεσαι ... μην εκτιθεσαι σου λεω ..απο την βαση της καρεκλας μεχρι τον τοιχο ειναι 1 μετρο και 40 περιπου , εσυ εισαι 1,92 με 1,40απο λεκανη μεχρι φτερνα ? δηλαδη το σωμα σου ειναι 52 ποντους ??Δυσμορφος εισαι ?

Ρε αυτο με τους μπουρδελιαριδες να θες να τους μαζεψεις και να βγαινουν να καιγονται μονοι τους  :headbang: :headbang:

URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom