Επισκέπτης
Θες να πεις δεν χωρας σε αυτή τη θεση;;; Ασε που το γεγονος ότι εχει ανοιχτο τραπεζακι δεν μειωνει τον χωρο στα ποδιαμαγκάκο τα σάπια αλλού΄... εκεί που σε παίρνει
Θες να πεις δεν χωρας σε αυτή τη θεση;;; Ασε που το γεγονος ότι εχει ανοιχτο τραπεζακι δεν μειωνει τον χωρο στα ποδιαμαγκάκο τα σάπια αλλού΄... εκεί που σε παίρνει
Θες να πεις δεν χωρας σε αυτή τη θεση;;; Ασε που το γεγονος ότι εχει ανοιχτο τραπεζακι δεν μειωνει τον χωρο στα ποδια
Αθήνα - Λονδίνο...
και η φωτό είναι από KLM δεν είναι από Aegean... αστα ρε παικτη τα σάπια...
ετσι για να ξεβρκώσω τον μαλάκα τον νιπλ
Θες να πεις δεν χωρας σε αυτή τη θεση;;; Ασε που το γεγονος ότι εχει ανοιχτο τραπεζακι δεν μειωνει τον χωρο στα ποδια
εγω σου το ειπα θα σε εκθεσει... Κανε ότι θες ;)προτιμώ να έχω τα πόδια τεντωμένα κάτω από το μπροστινό κάθισμα... έκεί δεν μπορώ να τεντώσω τα πόδια.. και μην ξεχνάς ότι η φωτό αυτή είναι τραβηγμένη με υπερευρυγώνιο που παραμορφώνει την εικόνα...
προτιμώ να έχω τα πόδια τεντωμένα κάτω από το μπροστινό κάθισμα... έκεί δεν μπορώ να τεντώσω τα πόδια.. και μην ξεχνάς ότι η φωτό αυτή είναι τραβηγμένη με υπερευρυγώνιο που παραμορφώνει την εικόνα...
ρε κθουλού ..δεν έχει θέση για τον μαρκαδόρο
* πού να πάρει πισοκολλητό ...με τον τοίχο στην μούρη
προτιμώ να έχω τα πόδια τεντωμένα κάτω από το μπροστινό κάθισμα... έκεί δεν μπορώ να τεντώσω τα πόδια.. και μην ξεχνάς ότι η φωτό αυτή είναι τραβηγμένη με υπερευρυγώνιο που παραμορφώνει την εικόνα...
αυτό είναι καραντομεστικ και ισως ελικοφωρο ρε παπαρα
ATR 72 ρεεεεεε.
Αεροπλανάρες.
μεχρι την Κω εχω παει και με προσευχεςATR 72 ρεεεεεε.
Αεροπλανάρες.
μεχρι την Κω εχω παει και με προσευχες
Ρε Τραβατρόμπα ... πριν λίγες μέρες ήσουν 1,94 ...
τώρα 1,92 ...
κόντυνες ;;;
ή φίδια ;;
Έχω έρθει μια φορά από Κω με ένα τέτοιο.
70 παπάδες, ο Σκανδαλίδης κι εγώ επιβάτες..
μεχρι την Κω εχω παει και με προσευχες
ανευασε το στο postimage και μετα ποσταρε το δευτερο λινκ μεπες μου ρε μαν πως να ανεβασω εικονα γιατι μου εχει ζαλισει τα αρχιδια ο τραβομουνης που πεταει με upgrade , επρεπε να το φανταστω ...