tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Πάμε ένα στοίχημα, ότι η Λουλού θα βρεί "μπανάλ" την εταιρεία;
το φαντάζομαι...
Πάμε ένα στοίχημα, ότι η Λουλού θα βρεί "μπανάλ" την εταιρεία;
Τυπε εχουν παρθει αεροσυνοδοι από την πλατεια Συνταγματος με μονη ατακα το do you want to saw you Acropolis? Τιποτα δεν μου φαινεται περιεργο στο καμακι ;)τυπε αυτα τα γνωριζει μονο ο λοπεζ το σπερμα του εχει φυλοξενηθει σε ιπταμενες μητρες ολων των εταιριων.κουτσουβελα του μπορεις να βρεις απο το καρακας το γιοχανεσμπουρκ το αικατερινεσμπουρκ το πιτσμπουρκ την αδελαιδα και λογω των ημερων της νησου του πασχα
Και τωρα το ιδιο γινεται απλα εγω δεν κανω καμακια
κανεις λάθος...οι ευκαιρίες έχουν λιγοστέψει διότι τα περισσότερα πληρώματα δεν διανυκτερεύουν πλέον και αυτά που διανυκτερεύουν στην Αθήνα οδηγούνται στο ξενοδοχείο του αεροδρομίου αργά το βράδυ και την κάνουν νωρίς το πρωί...
να γαμησω τιποτα μονο εγω ο μπετοστοκος δεν εχω γαμησει αεροσυνοδο?ειχα φτασει ως κοντα βεβαιαΤυπε εχουν παρθει αεροσυνοδοι από την πλατεια Συνταγματος με μονη ατακα το do you want to saw you Acropolis? Τιποτα δεν μου φαινεται περιεργο στο καμακι ;)
να γαμησω τιποτα μονο εγω ο μπετοστοκος δεν εχω γαμησει αεροσυνοδο?ειχα φτασει ως κοντα βεβαια
κανεις λάθος...
αντε να σε φτιαξω singapure Intercontinental, Emirates Caravel ;)
τυπε μια φορα η ιζι τζετ με βαλε στο φτερο και το θεωρησα μεγαλο κατορθωμαΑμα καθεσαι πισω στις τουαλετες γαμησε τα τυπε , κανα Πακι αν σου κατσει και αυτο απο επαναπατρισμο παλι καλα να λες
ε καλα μην φανταστείς και αυτές 1 μουνι εχουννα γαμησω τιποτα μονο εγω ο μπετοστοκος δεν εχω γαμησει αεροσυνοδο?ειχα φτασει ως κοντα βεβαια
όπως προανέφερα... αεροσυνοδούς γαμάνε οι ευρισκόμενοι εντός ή πλησίον του πιλοτηρίου... δηλαδή κυβερνήτες, συγκυβερνήτες και επιβάτες της διακεκριμένης θέσης... (business κατά πως λέγεται στα ελληνικά)...
Αμα δεν ειναι 1Α η 1C θεση μην ξαναποσταρεις τικετ ....ντροπη
τυπε μια φορα η ιζι τζετ με βαλε στο φτερο και το θεωρησα μεγαλο κατορθωμα
Και ο χιτλερ το ιδιο...Πολύ καταδεκτικό σας βρίσκω στα ακούσματα και θα έχετε προβλήματα με τον Λαικό Σύνδεσμο. Η Εσκενάζυ ήτο εβραία.
Αμα δεν ειναι 1Α η 1C θεση μην ξαναποσταρεις τικετ ....ντροπη
βασικα κρεμιομουν κι ειχα και το σακβουαγιαζ στον ομο ηταν λοου κοστ η πτησηΔίπλα; Ή πάνω.
Αφου ειναι μαλακς ο Μητσις και δεν κανει τιμες
Ξερεις πολλαΑμα δεν ειναι 1Α η 1C θεση μην ξαναποσταρεις τικετ ....ντροπη
δεν με βολεύουν... έχουν διαχωριστικό και δεν χωράνε τα πόδια μου