Νέα

Αεροσυνοδοί

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τυπε αυτα τα γνωριζει μονο ο λοπεζ το σπερμα του εχει φυλοξενηθει σε ιπταμενες μητρες ολων των εταιριων.κουτσουβελα του μπορεις να βρεις απο το καρακας το γιοχανεσμπουρκ το αικατερινεσμπουρκ το πιτσμπουρκ την αδελαιδα και λογω των ημερων της νησου του πασχα  :2funny:
Τυπε εχουν παρθει αεροσυνοδοι από την πλατεια Συνταγματος με μονη ατακα το do you want to saw you Acropolis? Τιποτα δεν μου φαινεται περιεργο στο καμακι ;)

Επισκέπτης
οι ευκαιρίες έχουν λιγοστέψει διότι τα περισσότερα πληρώματα δεν διανυκτερεύουν πλέον και αυτά που διανυκτερεύουν στην Αθήνα οδηγούνται στο ξενοδοχείο του αεροδρομίου αργά το βράδυ και την κάνουν νωρίς το πρωί...
κανεις λάθος...
αντε να σε φτιαξω singapure Intercontinental, Emirates Caravel ;)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.847
Πόντοι
2.606
Τυπε εχουν παρθει αεροσυνοδοι από την πλατεια Συνταγματος με μονη ατακα το do you want to saw you Acropolis? Τιποτα δεν μου φαινεται περιεργο στο καμακι ;)
να γαμησω τιποτα μονο εγω ο μπετοστοκος δεν εχω γαμησει αεροσυνοδο?ειχα φτασει ως κοντα βεβαια  :jerking:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.289
Πόντοι
12.756
να γαμησω τιποτα μονο εγω ο μπετοστοκος δεν εχω γαμησει αεροσυνοδο?ειχα φτασει ως κοντα βεβαια  :jerking:

Αμα καθεσαι πισω στις τουαλετες γαμησε τα τυπε , κανα Πακι αν σου κατσει και αυτο απο επαναπατρισμο παλι καλα να λες

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.847
Πόντοι
2.606
Αμα καθεσαι πισω στις τουαλετες γαμησε τα τυπε , κανα Πακι αν σου κατσει και αυτο απο επαναπατρισμο παλι καλα να λες
τυπε μια φορα η ιζι τζετ με βαλε στο φτερο και το θεωρησα μεγαλο κατορθωμα  :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.289
Πόντοι
12.756
όπως προανέφερα... αεροσυνοδούς γαμάνε οι ευρισκόμενοι εντός ή πλησίον του πιλοτηρίου... δηλαδή κυβερνήτες, συγκυβερνήτες και επιβάτες της διακεκριμένης θέσης... (business κατά πως λέγεται στα ελληνικά)...

Αμα δεν ειναι 1Α η 1C  θεση μην ξαναποσταρεις τικετ ....ντροπη

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Γεμίσαμε Βοδοσάκηδες εδώ μέσα!
Σταματήστε βρε παιδιά, μας πιάνει complex...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.289
Πόντοι
12.756
δεν με βολεύουν... έχουν διαχωριστικό και δεν χωράνε τα πόδια μου  :grin:

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Τραμου σβηστο γιατι θα μπει κανεις που ξερει και θα σε πηγαινει  :zfuck: μεχρι να βγαλεις αιμα ...

1Α εχει πανω απο ενα μετρο περιθωριο μεχρι τον τοιχο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom