Νέα

Adsl & σταθερό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Από 1 χρόνο και κάτι είχα ΟΤΕ (Conex) 1Μbps και χωρίς χρέωση για τις κλήσεις προς σταθερό δίκτυο ΟΤΕ μέσα σε όλη τη χώρα από 20:00 μέχρι 08:00 και όλο τα Σαβ/Κυρ.

Προ τριμήνου το έκανα 2Mbps και χωρίς χρέωση για τις κλήσεις προς σταθερό δίκτυο ΟΤΕ μέσα σε όλη τη χώρα όλο το 24ωρο.

Γενικώς είμαι ευχαριστημένος.
Η απόστασή μου από το τεχνικό κέντρο του ΟΤΕ (περιοχής) είναι (σε ευθεία) περίπου 4,5 km.

Ίσως είναι λίγο πιο ακριβός από άλλους, αλλά είναι ΜΕΓΑΛΟ το πλεονέκτημα να μη μπορεί αυτός που τηλεφωνάς να σου λέει: "Ξέρετε, φταίει κάποιος άλλος, και όχι εγώ που σας τα παίρνω".
Γιατί με ΟΛΟΥΣ τους εναλλακτικούς αυτό συμβαίνει, αν υπάρξει πρόβλημα.

Με τον ΟΤΕ θα βρείς (αυτή την εντύπωση έχω αποκομίσει) πιό εύκολα άκρη σε περίπτωση προβλήματος.

Τελικά οι διαφημίσεις του με το ιγκουάνα που δεν κελαϊδούσε και την καφετιέρα που δεν έφτιανε καφέ εκτός από καλόγουστες, ήταν και αληθινές νομίζω...

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
.....Τελικά οι διαφημίσεις του με το ιγκουάνα που δεν κελαϊδούσε και την καφετιέρα που δεν έφτιανε καφέ εκτός από καλόγουστες, ήταν και αληθινές νομίζω...
+100000000000
Τα ίδια έλεγα και εγώ όταν δούλευα πολύ παλιά σε άλλο πάροχο. φταίει ο ΟΤΕ.

Επισκέπτης
Με τον ΟΤΕ θα βρείς (αυτή την εντύπωση έχω αποκομίσει) πιό εύκολα άκρη σε περίπτωση προβλήματος.

και αμα σου αρχισουν τα "μα,μου,σου,του κλπ",τους αρχιζεις στα καντηλια κ τα γαλλικα κ τσακιζονται να σ'εξυπηρετησουν,αν οχι την ιδια μερα την επομενη εχουν κανει τον ελεγχο που ειναι απαραιτητος σε τυγχον προβληματα.

και εγω ευχαριστημενος απ'τον οτε,με τις ιδιες περιπτωσεις με τον σταυρος51.

αν βγαλει το στανταρ παγιο θα ειναι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΙΟΝ ή εστω να το ελλατωσει,γιατι δεν υπαρχει λογος να πληρωνουμε αναδρομικα τελη,τελος για adsl,τελος για τηλεφωνια,τελος για το πουλι μου που τραγουδαει απ'τα εξοδα κλπ κλπ κλπ.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ρε μανία με το πάγιο....

Η τάση ειναι σε λίγο να υπάρχει μόνο πάγιο και τίποτα πέρα από αυτό, και εσείς επιμένετε να καταργηθεί?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom