Νέα

Adsl & σταθερό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
ρε σεις, ο ΟΤΕ δεν ανακοινωσε οτι αυξανεται αυτοματως η κατωτατη ταχυτητα απο 768 στα 1Mbps?
Εμενα ακομα 768 ειναι και το κατεβασμα μεταξυ 75 και 80...
Παρ'ολα αυτα στον τελευταιο λογαριασμο γραφει σαφεστατα για 1Mbps και χρεωνει κανονικα 16,50Ε (συμφωνα με την ανακοινωση των νεων τιμολογιων δλδ... σ'αυτο δεν εχω παραπονο)
Αλλα το 1Mbps δεν το βλεπω ακομα
Εσεις που ειχατε 768 σας εγινε αυτοματα 1Mbps?

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ρε σεις, ο ΟΤΕ δεν ανακοινωσε οτι αυξανεται αυτοματως η κατωτατη ταχυτητα απο 768 στα 1Mbps?
Εμενα ακομα 768 ειναι και το κατεβασμα μεταξυ 75 και 80...
Παρ'ολα αυτα στον τελευταιο λογαριασμο γραφει σαφεστατα για 1Mbps και χρεωνει κανονικα 16,50Ε (συμφωνα με την ανακοινωση των νεων τιμολογιων δλδ... σ'αυτο δεν εχω παραπονο)
Αλλα το 1Mbps δεν το βλεπω ακομα
Εσεις που ειχατε 768 σας εγινε αυτοματα 1Mbps?
Αμα με 768 έχεις download 75-80 μη μιλας καθόλου. Εγώ  με 1 Mbps κατέβαζα σταθερά με 95-100, αλλά την τελευταία περίοδο βλέπω από 80 μέγιστο έως 20!

Επισκέπτης
Αμα με 768 έχεις download 75-80 μη μιλας καθόλου. Εγώ  με 1 Mbps κατέβαζα σταθερά με 95-100, αλλά την τελευταία περίοδο βλέπω από 80 μέγιστο έως 20!
ρε συναγωνιστές η ταχύτητα εξαρτάτε και από τι σου δίνει ο άλλος, μόνο κάποια τεστ όπως του περιοδικού  pcw μπορείς να πάρεις ενδεικτικές μετρήσεις.

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Εγώ έχω 768 και το σταθερό είναι 60-70 και μερικές φορές σέρνεται όχι αστεία...Μιλάμε μέχρι και με 19αρι κατέβαζε.. :jerking:

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ρε συναγωνιστές η ταχύτητα εξαρτάτε και από τι σου δίνει ο άλλος, μόνο κάποια τεστ όπως του περιοδικού  pcw μπορείς να πάρεις ενδεικτικές μετρήσεις.
Εντάξει δεν ήθελα να μπώ σε λεπτομέρειες. Υπάρχουν test, υπάρχουν  sites που μετράνε. Εγώ το λέω σαν μέσο όρο από τα sites που κατεβάζω και είναι τα ίδια ένα χρόνο τώρα.

Επισκέπτης
Εντάξει δεν ήθελα να μπώ σε λεπτομέρειες. Υπάρχουν test, υπάρχουν  sites που μετράνε. Εγώ το λέω σαν μέσο όρο από τα sites που κατεβάζω και είναι τα ίδια ένα χρόνο τώρα.
αν υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση από το κάθε site που ζητάμε δεδομένα σίγουρα επηρεάζετε η ταχύτητα.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Καλά τα λες. Μένω περίπου 15 χλμ έξω από τα Χανιά και ΜΟΝΟ ο ΟΤΕ υποστηρίζει την περιοχή μου και αυτό ΜΟΝΟ μέχρι 2Mbit..........Τώρα έχω 1Mbit αλλά πάει πολύ καλά. Κατεβάζω με μέσο όρο 103Κβ. Για τηλεφωνία μέχω του ΟΤΕ δρομολογούμαι σε Αλτεκ σε ένα σταθερό πρόγραμμα πιο οικονομικό του ΟΤΕ χωρίς πάγιο.
Σονυ,εγω μενω μεσα στην πολη.Στο σαιτ του οτε εγραψα το τηλεφωνο μου και βγαζει οτι με καλυπτει για ολες τις ταχυτητες(και 24 δηλαδη).Βεβαια το βγαζει απο αυτοματη φορμα και ετσι δεν ξερω αν ισχυει.Εσυ ξερεις αν δινει ο ποτε μεσα στα Στην πολη 8 και 24 οντως??Για τον πουτσο παντως ο οτε.Ακομα θυμαμαι που για μισο χρονο και...Στην 1mbit δεν ειχα πιασει ποτε ταχυτητα πανω απο 45k/s.Kai αυτο,ενω πριν απο τον οτε ειχα ιντερνετ απο κομβο της vivodi και επιανα σταθερα 110.Οπότε ειχα μετρο συγκρισης και ο οτε ηταν για γελια.Τωρα η 1mbit στον οτε εχει στρωσει απο πλευρας ταχυτητας,αλλα βλεπω αν αγορασω 24αρα,να τρεχει σαν 4σσαρα.Δεν νομιζω το δικτυο του να μπορει να προσφερει στο συνολο τις ταχυτητες που λεει,αλλα το κανει για εντυπωσιασμο,να ακουγεται ωραιο!!!!Εχετε επισης την εντυπωση οτι θα εριχνε τοσο πολυ τις τιμες αν δεν ειχαν αναπτυξει οι υπολοιποι τα ιδιοκτητα δικτυα??Για καλο ειναι ο ανταγωνισμος και για να μην μας πιανει κοροιδα ο καθενας.

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
καλα αλλα πριν η αυξηση της κατωτατης ταχυτητας με 768, κατεβαζα με ταχυτητα 78 μεγιστη...
Ε και τωρα που υπιτιθεται οτι πηγε στο 1Mbps, ΠΑΛΙ με 77 κατεβαζω... Δεν θαπρεπε να εχει παει γυρω στο 90-100?

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Εγώ τα έχω με την γαμημένη την ΠΟΤΕΝΕΤ. Το κόνεξ στο 1mbit έχω και κατεβάζω στα 90-100.
Αλλά κάθε πότε? Να ναι καλά που κάθε δυο και τρείς πέφτει η κωλογραμμή τους.
Γαμώ την ΠΟΤΕΝΕΤ τους  :argue: :argue: :argue: :argue: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Επισκέπτης
πάντως θέλω να δώσω μια συμβουλή σε μερικούς 1ον σε τακτά διαστήματα καλό είναι να κλείνουν τελείως τα ρούτερ τους η τα μόντεμ, και 2ον να αναζητούν και να ενημερώνουν το φαιρ γουολ του ρούτερ τους η μόντεμ με νέες εκδόσεις.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.444
Πόντοι
506
για vividi υπάρχει καμιά ενημέρωση;

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Δευτέρα απόγευμα τηλεφώνησα στο 134 για αναβάθμιση του Conn-X στα 24 Mbps και χτες το βράδυ είδα στο εικονίδιο ότι τώρα είναι 9 Mbps. Η ταχύτητα κατεβάσματος στο Azureus που έφτανε το πολύ 70-72 τώρα είδα οτι φτάνει πάνω από 600, κοντά στα 700, κατέβασα μια ταινία σε 10-15 λεπτά!

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δευτέρα απόγευμα τηλεφώνησα στο 134 για αναβάθμιση του Conn-X στα 24 Mbps και χτες το βράδυ είδα στο εικονίδιο ότι τώρα είναι 9 Mbps. Η ταχύτητα κατεβάσματος στο Azureus που έφτανε το πολύ 70-72 τώρα είδα οτι φτάνει πάνω από 600, κοντά στα 700, κατέβασα μια ταινία σε 10-15 λεπτά!
φίλε μου σε ποιά περιοχή μένεις και πόσο πάει το μαλλί?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
πάντως θέλω να δώσω μια συμβουλή σε μερικούς 1ον σε τακτά διαστήματα καλό είναι να κλείνουν τελείως τα ρούτερ τους η τα μόντεμ, και 2ον να αναζητούν και να ενημερώνουν το φαιρ γουολ του ρούτερ τους η μόντεμ με νέες εκδόσεις.

εγω που εχω 24αρα,αλλα βαζοντας το καλωδιο του ethernet δεν το αναγνωριζει γιατι υπαρχει ειτε προβλημα με το καλωδιο ειτε με καποια καρτα του pc...ακομη δουλευω με usb και δεν παει πανω απο 8....τί με συμβουλευεις?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
εγω που εχω 24αρα,αλλα βαζοντας το καλωδιο του ethernet δεν το αναγνωριζει γιατι υπαρχει ειτε προβλημα με το καλωδιο ειτε με καποια καρτα του pc...ακομη δουλευω με usb και δεν παει πανω απο 8....τί με συμβουλευεις?

Είναι το DHCP ενεργό στο router? Η κάρτα δικτύου στο PC είναι με σταθερό ΙΡ ή σεταρισμένη να παίρνει ΙΡ από το router? Γενικά ξέρεις από αυτά?

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Είναι το DHCP ενεργό στο router? Η κάρτα δικτύου στο PC είναι με σταθερό ΙΡ ή σεταρισμένη να παίρνει ΙΡ από το router? Γενικά ξέρεις από αυτά?
Και να προσθέσω. Το καλώδιο είναι ιδιοκατασκευής(δοκίμασε με ένα φιξ του εμπορίου) και έχεις  κάρτα δικτύου σε pci ή η onboard στο motherboard;Είναι ενεργοποιημένη από τη διαχείριση συσκευών);

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Παρε μια ασύρματη(usb) ρε Vaso να βρεις την υγειά σου,και τέρμα τα καλώδια..
:sunglasses:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Παρε μια ασύρματη(usb) ρε Vaso να βρεις την υγειά σου,και τέρμα τα καλώδια..
:sunglasses:
Και εάν έχει πρόβλημα με τις usb θύρες τi θα κερδίσει; Ακόμα και ασύρματα να συνδεθεί άντε να έχει 54Mbps από το pc στο modem router και μετά πάλι 8.

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Εεεε..αν έχει πρόβλημα ΚΑΙ με τις usb....πέταμα απ'το παράθυρο!
:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom