Νέα

80's ροκάδικα και ζόρικα στέκια (Αθήνα & νησιά)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cliterus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6
Δεν ξέρω καθόλου. Εγώ θυμάμαι το Le Roi στην Αγ. Γλυκερίας (η προέκτασή της, ματά τη διασταύρωση με τη Γαλατσίου είναι η Βεϊκου), χαλαρό, με κήπο κλπ.
Αλλά, από μουσική, έδινε ρέστα.
πηγαινα στον κηπο εκει με ενα γκομενακι

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6
Ευχαριστώ για την πληροφόρηση. Μάλλον επειδή γερνάμε αρχίζουμε και ξεχνάμε κιόλα.
ναι και εγω τα περισσοτερα τα ειχα ξεχασει βλεποντας εδω αλλους να γραφουν σιγα σιγα αρχισα να θυμαμαι μερικα, μας πιανει αλτσχαιμερ μαλλον  :)

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6
Ακομα θυμηθηκα τωρα οτι κατω απο το χωρις ανασα ειχε ενα τελειωμενο σκυλαδικο

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
Δεν ξέρω καθόλου. Εγώ θυμάμαι το Le Roi στην Αγ. Γλυκερίας (η προέκτασή της, ματά τη διασταύρωση με τη Γαλατσίου είναι η Βεϊκου), χαλαρό, με κήπο κλπ.
Αλλά, από μουσική, έδινε ρέστα.
το le roi ειναι τωρα χαλαδρι και εχει γινει κυριλε ακομα ο φοκ σπαιντερ κανει προγραμμα εκει
να αναφερω ενα μαγαζι που επαιζε πολυ ξυλο και δεν το εχουμε αναφερει ηταν ο μαγος του οζ πλατεια αμερικης
μετα τα λαιβ απο ασοε βιλλα και εξαρχεια εσκαγαν εκει ολοι ,μιλαμε μεσα εχω δει πολυ ξυλο ....
ηταν ενα δυοροφο νεοκλασσικο τωρα εχει γυνει κυριλε φαγαδικο

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6
αυτο ειναι το καινουργιο ανασα που εχει γινει γυμναστηριο ηταν μια προσπαθεια του χαρη να κανει ενα κυριλε μαγαζι
πριν τον απαγαγουν οι γυφτοι
Ναι ειναι μετεπειτα απο το παλιο αυτο. Ο Χαρης ποιος ειναι ? Και τι σχεση εχουν οι γυφτοι ?

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Το περιοδικο <<αγκαθι>> το θυμαται κανεις?????

OP
OP
C

Cliterus

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Αυτό είναι το καινούριο "Χωρίς Ανάσα".
Καμία σχέση με το παλιό.
Το χειρότερο ήταν ότι διατηρούσαν τα ίδια ονόματα, με αποτέλεσμα να πλαστογραφούν την ιστορία όχι μόνο των μαγαζιών, αλλά και της εποχής. Τα χρόνια του '70-'80 είναι μοναδικά και δεν ξανάρχονται.
Απόψεις τύπου ότι όλες οι εποχές αξίζουν κλπ είναι παπάτζες- σαφώς υπάρχουν καλύτερα και χειρότερα χρόνια. Ακμή και παρακμή.
Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, ότι εξιδανικεύουμε εποχές και καταστάσεις.

Το Αγκάθι ήταν ένα σατιρικό έντυπο. Νομίζω ο εκδότης-συντάκτης του είχε τραβηχτεί τότε με διάφορα και αναγκάστηκε να το κλείσει.

Τον Μάγο του Οζ τον θυμάμαι αρχές '90. Έπαιζε μουσική που αντιπαθώ (εναλλακτικό, grunge κλπ) και στη ζούλα κανά Motorhead.
Ήταν πλ. Αμερικής (την οδό προσπαθώ να θυμηθώ: Αγαθουπόλεως; Παίζει κάτι τέτοιο;).
Η Rebound ήταν πολύ κοντά, εν πάσει περιπτώσει.
Στον Μάγο μουσική έπαιζε σε κάποια φάση ένα απ' τα άτομα που παλιού Pop Eleven (ή θυμάμαι λάθος;).
Ο Φωκίων ο Spider ήταν περιπτωσάρα.
Μέσα σε μια νύχτα από ultra thrasher έγινε pop-μεταλάς.
Κάποια στιγμή δήλωνε και σχεδιαστής ρούχων.
Τρέχα γύρευε.

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6
Αυτό είναι το καινούριο "Χωρίς Ανάσα".
Καμία σχέση με το παλιό.
Το χειρότερο ήταν ότι διατηρούσαν τα ίδια ονόματα, με αποτέλεσμα να πλαστογραφούν την ιστορία όχι μόνο των μαγαζιών, αλλά και της εποχής. Τα χρόνια του '70-'80 είναι μοναδικά και δεν ξανάρχονται.
Απόψεις τύπου ότι όλες οι εποχές αξίζουν κλπ είναι παπάτζες- σαφώς υπάρχουν καλύτερα και χειρότερα χρόνια. Ακμή και παρακμή.
Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, ότι εξιδανικεύουμε εποχές και καταστάσεις.

Το Αγκάθι ήταν ένα σατιρικό έντυπο. Νομίζω ο εκδότης-συντάκτης του είχε τραβηχτεί τότε με διάφορα και αναγκάστηκε να το κλείσει.

Τον Μάγο του Οζ τον θυμάμαι αρχές '90. Έπαιζε μουσική που αντιπαθώ (εναλλακτικό, grunge κλπ) και στη ζούλα κανά Motorhead.
Ήταν πλ. Αμερικής (την οδό προσπαθώ να θυμηθώ: Αγαθουπόλεως; Παίζει κάτι τέτοιο;).
Η Rebound ήταν πολύ κοντά, εν πάσει περιπτώσει.
Στον Μάγο μουσική έπαιζε σε κάποια φάση ένα απ' τα άτομα που παλιού Pop Eleven (ή θυμάμαι λάθος;).
Ο Φωκίων ο Spider ήταν περιπτωσάρα.
Μέσα σε μια νύχτα από ultra thrasher έγινε pop-μεταλάς.
Κάποια στιγμή δήλωνε και σχεδιαστής ρούχων.
Τρέχα γύρευε.
Μα τωρα και εσυ τι πλαστογραφια λες ? Ο ιδιος το ειχε ο ιδιος το ανοιξε λιγο πιο κατω γιατι ειχε προβληματα με το ενοικιαστηριο. Γιατι να μην χρησιμοποιηση το ιδιο ονομα ? Δικο του δεν ηταν ? Τωρα αν δεν επιασε και ηταν κατωτερο του αρχικου αυτο ειναι μια αλλη ιστορια

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το "Αγκάθι" ήταν το περιοδικό του Θάναση Μάνθου.
Μια τεράστια μορφή των 80'ς που δε ζει πια.
Τα είχε βάλει με τους πάντες.
Πραγματικά άξιος.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Τυποι το οζ που αναφερθηκε πριν, εβγαζε και ενα rock fanzine σε στυλ ΝΜΕ, ουσιαστικα ηταν η πρωτη μουσικη εφημεριδα στην ελλαδα. Αρχισυντακτης ηταν ο Αντωνης Πανουτσος :o

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
Ναι ειναι μετεπειτα απο το παλιο αυτο. Ο Χαρης ποιος ειναι ? Και τι σχεση εχουν οι γυφτοι ?
αυτος που ειχε το ανασα ,τον ειχαν απαγαγει κατι γυφτοι λογοι νοων νοητω  απο οτι λεγανε τοτε
ειχε παιξει και στα καναλια και στις εφημεριδες η ιστορια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom