nostre999
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Οχι αυτο ηταν το Libo . Το Ηχοχρωμα ηταν στην Θηβων κατεβαινοντας αριστεραΑυτό το ηχόχρωμα ήταν λοξώς απέναντι από το Χωρίς Ανάσα ή κάνω λάθος;
Οχι αυτο ηταν το Libo . Το Ηχοχρωμα ηταν στην Θηβων κατεβαινοντας αριστεραΑυτό το ηχόχρωμα ήταν λοξώς απέναντι από το Χωρίς Ανάσα ή κάνω λάθος;
πηγαινα στον κηπο εκει με ενα γκομενακιΔεν ξέρω καθόλου. Εγώ θυμάμαι το Le Roi στην Αγ. Γλυκερίας (η προέκτασή της, ματά τη διασταύρωση με τη Γαλατσίου είναι η Βεϊκου), χαλαρό, με κήπο κλπ.
Αλλά, από μουσική, έδινε ρέστα.
Οχι αυτο ηταν το Libo . Το Ηχοχρωμα ηταν στην Θηβων κατεβαινοντας αριστερα
ναι και εγω τα περισσοτερα τα ειχα ξεχασει βλεποντας εδω αλλους να γραφουν σιγα σιγα αρχισα να θυμαμαι μερικα, μας πιανει αλτσχαιμερ μαλλονΕυχαριστώ για την πληροφόρηση. Μάλλον επειδή γερνάμε αρχίζουμε και ξεχνάμε κιόλα.
το le roi ειναι τωρα χαλαδρι και εχει γινει κυριλε ακομα ο φοκ σπαιντερ κανει προγραμμα εκειΔεν ξέρω καθόλου. Εγώ θυμάμαι το Le Roi στην Αγ. Γλυκερίας (η προέκτασή της, ματά τη διασταύρωση με τη Γαλατσίου είναι η Βεϊκου), χαλαρό, με κήπο κλπ.
Αλλά, από μουσική, έδινε ρέστα.
Ναι ειναι μετεπειτα απο το παλιο αυτο. Ο Χαρης ποιος ειναι ? Και τι σχεση εχουν οι γυφτοι ?αυτο ειναι το καινουργιο ανασα που εχει γινει γυμναστηριο ηταν μια προσπαθεια του χαρη να κανει ενα κυριλε μαγαζι
πριν τον απαγαγουν οι γυφτοι
για βοηθα γιατι μονο το ταρατατα μου ερχετεΤο περιοδικο <<αγκαθι>> το θυμαται κανεις?????
Μα τωρα και εσυ τι πλαστογραφια λες ? Ο ιδιος το ειχε ο ιδιος το ανοιξε λιγο πιο κατω γιατι ειχε προβληματα με το ενοικιαστηριο. Γιατι να μην χρησιμοποιηση το ιδιο ονομα ? Δικο του δεν ηταν ? Τωρα αν δεν επιασε και ηταν κατωτερο του αρχικου αυτο ειναι μια αλλη ιστοριαΑυτό είναι το καινούριο "Χωρίς Ανάσα".
Καμία σχέση με το παλιό.
Το χειρότερο ήταν ότι διατηρούσαν τα ίδια ονόματα, με αποτέλεσμα να πλαστογραφούν την ιστορία όχι μόνο των μαγαζιών, αλλά και της εποχής. Τα χρόνια του '70-'80 είναι μοναδικά και δεν ξανάρχονται.
Απόψεις τύπου ότι όλες οι εποχές αξίζουν κλπ είναι παπάτζες- σαφώς υπάρχουν καλύτερα και χειρότερα χρόνια. Ακμή και παρακμή.
Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, ότι εξιδανικεύουμε εποχές και καταστάσεις.
Το Αγκάθι ήταν ένα σατιρικό έντυπο. Νομίζω ο εκδότης-συντάκτης του είχε τραβηχτεί τότε με διάφορα και αναγκάστηκε να το κλείσει.
Τον Μάγο του Οζ τον θυμάμαι αρχές '90. Έπαιζε μουσική που αντιπαθώ (εναλλακτικό, grunge κλπ) και στη ζούλα κανά Motorhead.
Ήταν πλ. Αμερικής (την οδό προσπαθώ να θυμηθώ: Αγαθουπόλεως; Παίζει κάτι τέτοιο;).
Η Rebound ήταν πολύ κοντά, εν πάσει περιπτώσει.
Στον Μάγο μουσική έπαιζε σε κάποια φάση ένα απ' τα άτομα που παλιού Pop Eleven (ή θυμάμαι λάθος;).
Ο Φωκίων ο Spider ήταν περιπτωσάρα.
Μέσα σε μια νύχτα από ultra thrasher έγινε pop-μεταλάς.
Κάποια στιγμή δήλωνε και σχεδιαστής ρούχων.
Τρέχα γύρευε.
Το "Αγκάθι" ήταν το περιοδικό του Θάναση Μάνθου.
Μια τεράστια μορφή των 80'ς που δε ζει πια.
Τα είχε βάλει με τους πάντες.
Πραγματικά άξιος.
αυτος που ειχε το ανασα ,τον ειχαν απαγαγει κατι γυφτοι λογοι νοων νοητω απο οτι λεγανε τοτεΝαι ειναι μετεπειτα απο το παλιο αυτο. Ο Χαρης ποιος ειναι ? Και τι σχεση εχουν οι γυφτοι ?