nostre999
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Δεν δουλευαν απλα πελατες ητανΔύσκολο να δούλευαν οι βουκελατοι που ήταν αιγαλεωτες σε κλαμπ στο Χαϊδάρι πόρτα ..,
Δεν δουλευαν απλα πελατες ητανΔύσκολο να δούλευαν οι βουκελατοι που ήταν αιγαλεωτες σε κλαμπ στο Χαϊδάρι πόρτα ..,
Ναι οντως ειχε πλακα. Παντως το χωρις ανασα παιζει να ηταν και το πιο σκληρο μαγαζι της Αθηνας εκεινη την εποχη. Το ξυλο ηταν σε εβδομαδιαια βαση ειδικα οταν επαιζε motorheadΆσχετο αλλά είχε πλάκα που οταν γίνονταν ένα μαχαίρωμα σε κλαμπ της εποχής τον επόμενο καιρό άκουγες όλους να λένε ήμουν κι εγω εκεί , το Ολυμπιακό στάδιο να ήταν δεν θα χωρούσε τόσους ..., αφορμή για αυτο θυμήθηκα τη λοντονερ στον Πειραιά μετέπειτα μπλαστ
ναι επεφτε πολυ καφριλα οταn epaize motorheadΝαι οντως ειχε πλακα. Παντως το χωρις ανασα παιζει να ηταν και το πιο σκληρο μαγαζι της Αθηνας εκεινη την εποχη. Το ξυλο ηταν σε εβδομαδιαια βαση ειδικα οταν επαιζε motorhead
Άσχετο αλλά είχε πλάκα που οταν γίνονταν ένα μαχαίρωμα σε κλαμπ της εποχής τον επόμενο καιρό άκουγες όλους να λένε ήμουν κι εγω εκεί , το Ολυμπιακό στάδιο να ήταν δεν θα χωρούσε τόσους ..., αφορμή για αυτο θυμήθηκα τη λοντονερ στον Πειραιά μετέπειτα μπλαστ
Ενταξη δεν ηταν και λεωφοριοπειρατεια μην τα παραλεμε. Τελευταιο νυχτερινο ηταν και αντι ακαδημια που σταματαγε κατοπιν εθελουσιας συμφωνιας και λιγο φωνες απο wolfie κατεβηκε μερικα μετρα πιο κατω Ομονοια και αποβιβαστηκαν ολοι εκει αφου εκει θα κατηφορηζαν ετσι κι αλλιως. Και το λεωφορειο θα πηγαινε αμαξοστασιο Πετρου Ραλλη οποτε δεν εγινε και τιποτα ουσιαστιακα. Το ωραιο με το λεωφορειο ηταν στις 3 το βραδυ που εφευγαν απο ompre και γινονταν ντου τσαμπα απο ολους μεσα.Κλάσικ
Όπως και στη φάση με τη λεωφορειοπειρατεία στην Ombre.
Η μισή Αθήνα είχε κάνει ρεσάλτο.
Τέλος πάντων, η αθωότητα που λέγαμε.
Όπως πχ, κάθε γειτονιά είχε τους δικούς της μύθους - συνοκιακούς τσαμπουκάδες (που συνήθως διέπρεπαν σε κάποια θύρα),
οι οποίοι, κατά τις αφηγήσεις, ήταν τουλάχιστον κάτοχοι 4 μαύρων ζωνών ο καθένας, χώρια τα νταν.
Ωστόσο, πράγματι στα σκηνικά της εποχής έβλεπες μεγάάάλες μορφές.
Τον Παυλή τον Σιδηρόπουλο που ανέφερε ο φίλος παραπάνω, τον είχα δει σε παρόμοια (ετοιμόρροπη) κατάσταση στο Άλσος της Ν. Σμύρνης. Είπε 2-3 τραγούδια μισο-τρεκλίζοντας και κατέρρευσε.
Καναδυό χρόνια πριν την κάνει.
Στα καπάκια, για να καταλάβουν όσι διαβάζουν το πνεύμα της εποχής, ανέβηκε ερασιτεχνικό group (τα παιδιά είχαν πάει στο live ως θεατές) κι έπαιξε live (διασκευές ροκ και μέταλ) με τα όργανα των Απροσάρμοστων.
Ναι μαγκα που το θυμιθηκες τζασμιν το παλιο βεβαια. Με μια ωραια γκαρσονα Ελενη με μεγαλα βυζια. Το λεωφορειο καθε βραδι γινοταν αυτο απο ομπρε. Ηταν συνιθισμενο φαινομενοΕντάξει, ως πειρατεία είναι γνωστή.
Εγώ πάντως ανήκω στη μειοψηφία που δεν ήταν παρούσα στη φάση
Πω πω, μ' αυτό με το νυχτερινό με αποτελείωσες. Τι καταστάσεις :'(
Τώρα μου έσκασε και η Jasmin στο Γουδί.
Ασφαλώς πιο ήσυχο μέρος, αλλά με μουσικάρα.
Που θυμιθηκες τον Σοφο. Μορφη.Έχω χρόνια να κατέβω Κυκλάδες, εκεί κι αν έχει ξενερώσει το σύμπαν από αμνημονεύτων.
Πιο πολύ θυμάμαι Ίο (Homer's, Jonis electric, Ios club, Πήγασος, Soul Kitchen- το τελευταίο το είχε νομίζω ένας αυστριακός, που τον έδιωξαν κάποιοι ντόπιοι, αφού πρώτα του έφαγαν το αυτοκίνητο). Στους δε γαύρους του site κάτι θα λέει το όνομα Σοφούλης.
Μια που μιλάμε για λαϊβάδικα και για Παύλο, θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην αναφερθεί το Αν στη Σολωμού, στα Εξάρχεια.
Το ροδον ηταν του ΜπομπολαΕπίσης η " La Luna" στην Αγία Παρασκευή στη λεωφόρο Μεσογείων στο ρεύμα προς Αθήνα.'Ηταν ίδια εποχή με την 'Ομπρε και εξίσου ζόρικο μέρος.Προς τα τέλη των 80'ς υπήρχε στην Πανόρμου η Maze.Έπαιζε μουσική ο Βάιος και άκουγες ψυχεδέλειες,γκαράζ πανκ,psychobilly γενικότερα underground rock το πρώτο μαγαζί που έπαιζε τέτοια και θαμώνες θρυλικές μορφές της ελληνικής underground rock φάσης.
Η πιο σταθερή αξία πάντως ήταν το Ρόδον το πρώτο λαιβάδικο με προδιαγραφές εξωτερικού....
To spiders ηταν αυτο με τα συρματοπλεγματα στα παραθυρα για να μην πετανε μπουκαλια στους περαστικους?