Νέα

80's ροκάδικα και ζόρικα στέκια (Αθήνα & νησιά)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cliterus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6
Η παλιά rainbow δεν ήταν στην πλατεία καλογήρων όταν έγινε το σκηνικό με το μαχαιρώματα των φιλάθλων γιατί έτυχε να είμαι μέσα. Ήταν λίγο πριν to lidl
ένα δυόρωφο κτίριο στην Λεωφόρο όπως πας για Γλυφάδα. πρέπει να έχει γκρεμιστεί τώρα. Τρία τέσσερα άτομα μπήκαμε στις τουαλέτες και την σκαμπουλάραμε. Έπαιζε στο Μπραχάμι και η Utopia ώραίο ήσυχο μαγαζί. Ακόμα και η Ρed Fox στον Υμητό. Αρκετά καλά μαγαζάκια εκεί τιγύρω στην Γυμναστική Ακαδημία. Από εκεί ξεκινάγαμε και μετά όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στην Rainbow. Διάσταση ένα άλλο μαγαζίροκάδικο.
Επίσης έχει αναφερθεί και το σκηνικό που άτομα στην Obre  προάστια αφού τα ήπιαν μπήκαν σε ένα από εκείνα τα διπλά λεωφορεία με δρομολόγιο Αγ. Στέφανος Δέλτα Φαλήρου και είπαν στον οδηγό να τους πάει Γλυφάδα. Αφού αντέδρασε ο οδηγός τα έκαναν λίμπα. Ξέρω ότι ακόμα κάποιο τραβιόνται με αυτά. Κάποια από τα παιδιά έχουν πεθάνει από καταχρήσεις ή απότην ζωή που διάλεξαν

Άρης, Trip, Χρυσό Κλειδί και αργότερα Skylab, Tiffany's και πολλά άλλα. Pinocio κτλ. Easy rider στην Γλυφάδα.

Μπορείτε να ενημερωθείτε από αυτό το blog αν και δεν μου πολύ αρέσει ο τύπος που γράφει αλλά έχει πολύ μα πολύ υλικό και του αξίζουν συγχαρητήρια .

:birdman:
Ωραιο το μπλογκ σου φιλε. Στην Rainbow το πεσιμο εγινε απο Νικαιωτες και μαχαιρωσαν 2 - 3 ατομα. Πηγαν στην ψειρου καποιοι για το περιστατικο.
Την φαση με το λεωφορειο την εγραψα πιο  πανω. Δεν ηταν τιποτα το τρομερο και δεν εγινε σε δρομολογιο δελτα φαληρου κτλ. Δεν υπηρχε τετοιο δρομολογιο. Ηταν μονο ενα νυχτερινο δρομολογιο απο Κηφισια ως Ακαδημια απο τις 1 το βραδυ μετα 2.15 μετα 3 και 4 το τελευταιο. Στο τελευταιο εγινε και απλα πηγε λιγο πιο κατω Ομονοια με συμφωνια. Ολα τα υπολοιπα ειναι λιγο αστικος ροκ μυθος

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6
Μια και αναφερα την ψειρου μεγαλη μορφη που τον καταπιε ομως εκει, ηταν ο Προεστος

zorbas the greek

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Like
119
Πόντοι
6
Φίλε το μπλογκ που πόσταρες είναι ψαγμένο.Ο δε τύπος που το διαχειρίζεται θυμήθηκα από το επώνυμο του, έχει γράψει και βιβλίο για τους Doors-Jim Morisson το οποίο το έχω......
Επίσης ένα άλλο στα τέλη των 80'ς ήταν και το Αγκάθι στην Κυψέλη.Ζόρικο μέρος πολλοί τσαμπουκάδες μέσα και κυρίως έξω από το μαγαζί και επίσης τρώγανε και μπουφάν.Την είχε πατήσει και κολλητός...

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε το μπλογκ που πόσταρες είναι ψαγμένο.Ο δε τύπος που το διαχειρίζεται θυμήθηκα από το επώνυμο του, έχει γράψει και βιβλίο για τους Doors-Jim Morisson το οποίο το έχω......
Επίσης ένα άλλο στα τέλη των 80'ς ήταν και το Αγκάθι στην Κυψέλη.Ζόρικο μέρος πολλοί τσαμπουκάδες μέσα και κυρίως έξω από το μαγαζί και επίσης τρώγανε και μπουφάν.Την είχε πατήσει και κολλητός...
Αγκαθι νομιζω ηταν και στα κτελ στον Κηφισο και μετα πλατεια αττικης αλλα πολυ πιο μετα

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Ωραιο το μπλογκ σου φιλε. Στην Rainbow το πεσιμο εγινε απο Νικαιωτες και μαχαιρωσαν 2 - 3 ατομα. Πηγαν στην ψειρου καποιοι για το περιστατικο.
Την φαση με το λεωφορειο την εγραψα πιο  πανω. Δεν ηταν τιποτα το τρομερο και δεν εγινε σε δρομολογιο δελτα φαληρου κτλ. Δεν υπηρχε τετοιο δρομολογιο. Ηταν μονο ενα νυχτερινο δρομολογιο απο Κηφισια ως Ακαδημια απο τις 1 το βραδυ μετα 2.15 μετα 3 και 4 το τελευταιο. Στο τελευταιο εγινε και απλα πηγε λιγο πιο κατω Ομονοια με συμφωνια. Ολα τα υπολοιπα ειναι λιγο αστικος ροκ μυθος

τώρα που το λες ναι ήταν το νυχτερινό Κηφισιάς. Υπήρχε τέτοιο δρομολόγιο αλλά σταμάταγε στις 12.00 καποια από τα παιδιά τα ήξερα. Το τι ακριβώς έγινε δεν ήμουν παρόν. Ξέρω ότι τραβιόντουσαν στα δικαστήρια. Τα ΄τομα έσκασαν από την Victoria

zorbas the greek

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Like
119
Πόντοι
6
Εχουν περάσει τα χρόνια το αγκάθι το θυμάμαι στην Κυψέλη,όχι πλατεία Αττικής.Ήταν υπόγειο κατέβαινες σκάλες για να μπεις μέσα....Αν το θυμάται κανένας φίλος? Τέλη δεκαετίας '80....... :think:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Ο τύπος που το γράφει είναι όντως πολύ ψαγμένος αλλά ζει μια πολυτελής μποέμικη ζωή. To freedom βγαίνει μάλλον από ένα μπαράκι που επισκεπτόταν στο Διδυμότειχο όταν υπηρετούσε ως δόκιμος.

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6
τώρα που το λες ναι ήταν το νυχτερινό Κηφισιάς. Υπήρχε τέτοιο δρομολόγιο αλλά σταμάταγε στις 12.00 καποια από τα παιδιά τα ήξερα. Το τι ακριβώς έγινε δεν ήμουν παρόν. Ξέρω ότι τραβιόντουσαν στα δικαστήρια. Τα ΄τομα έσκασαν από την Victoria
Στις 12 σταματαγε το κανονικο δρομολογιο απο κανινγκος κηφισια. Μετα τις 1 ειχε τα νυχτερινα δρομολογια απο ακαδημια κηφησια και αντιστροφα εκει εγινε. Αλλα δεν ηταν τιποτα. Απλα αντι ακαδημια πηγε μερικα μετρα πιο κατω ομονοια. ετσι κι αλλιως σχολαγε ο οδηγος.
Το περιστατικο Rainbow  ναι εγινε απο ατομα απο victoria Νικαια. Η Νικαια τοτε ηταν φοβος και τρομος

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Εχουν περάσει τα χρόνια το αγκάθι το θυμάμαι στην Κυψέλη,όχι πλατεία Αττικής.Ήταν υπόγειο κατέβαινες σκάλες για να μπεις μέσα....

Υπόγειο ήξερα κάπου εκεί τριγύρω την Rebound κάπως έτσι. Που και εκεί κάποια σκηνικά παίχτηκαν και δεν ξανα άνοιξε.
Είχε βραίες γκόμενες μέσα. Αυτές οι άσπρουλιάρες με τα βαμένα μωβ χείλη και το μαύρο ντύσιμο.

OP
OP
C

Cliterus

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Το καινούριο (90's) Αγκάθι πρέπει να άλλαξε καναδυό φορές στέγη.
Το ένα ήταν σίγουρα εκεί που λες (ΚΤΕΛ). Ως γνωστόν, σε κάποιο φεγγάρι, ήταν και λαϊβάδικο.
Dj ήταν ο πρώην τραγουδιστής των Rust.
Στην Κυψέλη δεν το θυμάμαι, αν και ψιλοπήγαινα Pique και σε καναδυό προβάδικα (Ηχουργείο και On stage).
Μιλώντας για Κυψέλη, για λόγους καθαρά ιστορικούς, μια και δεν ήταν καθόλου ζόρικο, αλλά μόνο και μόνο επειδή έπαιζε μουσικάρα και επέμεινε ποιοτικά και ροκ και στα 90's, θα αναφέρω το Le Roi, στα σύνορα Κυψέλης - Γαλατσίου.
Για παρόμοιους λόγους, το τρομερό underground ζαχαροπλαστείο "Ρασταφάρι", στην πλ. Κυψέλης, με τα τρελά γλυκά ταψιού (και μην πάει ο νους σα στο πονηρό  :grin:).
Εκεί κοντά (Βικτώρια) ήταν και το μόνο ίσως μαγαζί των 90's που αξίζει να αναφερθεί σ' αυτό το thread, γιατί συνέχιζε, κατά κάποιον τρόπο, τη παράδοση της μουσικής και της ανελέητης καφρίλας, το Πιράγχα (εκεί δέρνονταν όλοι με όλους, του ιδιοκτήτη συμμετέχοντος  :grin:).

zorbas the greek

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Like
119
Πόντοι
6
Η Rebound πρέπει να υπάρχει ακόμα.Σκάγανε κυρίως death-new wave φάση άτομα και επίσης εμφανιζόντουσαν και σκινάδες.Άλλο μαγαζί το αγκάθι.Ζόρικη φάση και η Rebound....

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Νομιζω η rebound ειναι ακομα ανοικτη

Δεν γνωρίζω, μου αρέσει να ενημερώνομαι για τα τεκτενόμενα αλλά δεν συμμετέχω σε αυτά πλέον. Καμιά φορά κάνω καμια τσάρκα έτσι για να ανπαολώ το παρελθόν.

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6
θυμηθηκα και το Ηχοχρωμα στο Αιγαλεω και ενα Φιλος στον Πειραια

zorbas the greek

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Like
119
Πόντοι
6
το Le Roi άνοιξε μετά στο Χαλάνδρι η κάνω λάθος? :think:

zorbas the greek

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Like
119
Πόντοι
6
Δεν γνωρίζω, μου αρέσει να ενημερώνομαι για τα τεκτενόμενα αλλά δεν συμμετέχω σε αυτά πλέον. Καμιά φορά κάνω καμια τσάρκα έτσι για να ανπαολώ το παρελθόν.
Φίλε κι εγώ ακριβώς στην ίδια φάση είμαι.....

OP
OP
C

Cliterus

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
το Le Roi άνοιξε μετά στο Χαλάνδρι η κάνω λάθος? :think:

Δεν ξέρω καθόλου. Εγώ θυμάμαι το Le Roi στην Αγ. Γλυκερίας (η προέκτασή της, ματά τη διασταύρωση με τη Γαλατσίου είναι η Βεϊκου), χαλαρό, με κήπο κλπ.
Αλλά, από μουσική, έδινε ρέστα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom