nostre999
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ωραιο το μπλογκ σου φιλε. Στην Rainbow το πεσιμο εγινε απο Νικαιωτες και μαχαιρωσαν 2 - 3 ατομα. Πηγαν στην ψειρου καποιοι για το περιστατικο.Η παλιά rainbow δεν ήταν στην πλατεία καλογήρων όταν έγινε το σκηνικό με το μαχαιρώματα των φιλάθλων γιατί έτυχε να είμαι μέσα. Ήταν λίγο πριν to lidl
ένα δυόρωφο κτίριο στην Λεωφόρο όπως πας για Γλυφάδα. πρέπει να έχει γκρεμιστεί τώρα. Τρία τέσσερα άτομα μπήκαμε στις τουαλέτες και την σκαμπουλάραμε. Έπαιζε στο Μπραχάμι και η Utopia ώραίο ήσυχο μαγαζί. Ακόμα και η Ρed Fox στον Υμητό. Αρκετά καλά μαγαζάκια εκεί τιγύρω στην Γυμναστική Ακαδημία. Από εκεί ξεκινάγαμε και μετά όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στην Rainbow. Διάσταση ένα άλλο μαγαζίροκάδικο.
Επίσης έχει αναφερθεί και το σκηνικό που άτομα στην Obre προάστια αφού τα ήπιαν μπήκαν σε ένα από εκείνα τα διπλά λεωφορεία με δρομολόγιο Αγ. Στέφανος Δέλτα Φαλήρου και είπαν στον οδηγό να τους πάει Γλυφάδα. Αφού αντέδρασε ο οδηγός τα έκαναν λίμπα. Ξέρω ότι ακόμα κάποιο τραβιόνται με αυτά. Κάποια από τα παιδιά έχουν πεθάνει από καταχρήσεις ή απότην ζωή που διάλεξαν
Άρης, Trip, Χρυσό Κλειδί και αργότερα Skylab, Tiffany's και πολλά άλλα. Pinocio κτλ. Easy rider στην Γλυφάδα.
Μπορείτε να ενημερωθείτε από αυτό το blog αν και δεν μου πολύ αρέσει ο τύπος που γράφει αλλά έχει πολύ μα πολύ υλικό και του αξίζουν συγχαρητήρια .
Την φαση με το λεωφορειο την εγραψα πιο πανω. Δεν ηταν τιποτα το τρομερο και δεν εγινε σε δρομολογιο δελτα φαληρου κτλ. Δεν υπηρχε τετοιο δρομολογιο. Ηταν μονο ενα νυχτερινο δρομολογιο απο Κηφισια ως Ακαδημια απο τις 1 το βραδυ μετα 2.15 μετα 3 και 4 το τελευταιο. Στο τελευταιο εγινε και απλα πηγε λιγο πιο κατω Ομονοια με συμφωνια. Ολα τα υπολοιπα ειναι λιγο αστικος ροκ μυθος