Νέα

30χρονος σκότωσε 26χρονη στη Φολέγανδρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 711
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216

Kyrios Hou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2021
Κριτικές
11
Like
493
Πόντοι
291
Θα αρχισουν να μας σπανε τα αρχιδια οτι και οι 2 επεσαν θυμα της κακης πατριαρχιας και οτι το συστημα ειναι λανθασμενο και αλλα τετοια κουλα που λενε οι αριστερομπουφοι του ελλαδισταν.Τους εχω επισης ικανους να πουνε οτι η κοπελα προερχοταν απο δεξια οικογενεια λογο καταγωγης...
Πεθαίνω να βλέπω κάτι τέτοια..για γέλια μόνο..

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Τσίπρας:
"Άλλη μία γυναικοκτονία για την οποία ευθύνεται μία “κακιά στιγμή”. Μάλλον κάτι δεν πάει καλά στην κοινωνία μας. Όσο βαθύτερα το συνειδητοποιήσουμε, τόσο περισσότερο θα φροντίσουμε να μεγαλώσουμε τους γιους μας με τρόπο που να σέβονται και να εκτιμούν κάθε γυναίκα"

Με ευνουχισμό και strapon πρέπει να τα μεγαλώνουν Αλέκο. Να τις σέβονται όλες τις γυναίκες ανεξαιρέτως και τις αφέντρες τους.
Σας τα λέγαμε κάποτε ότι η μωβ σημαιούλα στη Συριζοσημαία σημαίνει φεμινισμός. Τώρα τον έχουμε να μας διδάσκει για γυναικοκτονίες ?

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Αναμενουμε δηλωση του Γιανη...:confused::confused::confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Καθόλου κρίμα,ας έβρισκε έναν ανάλογο
Καπου διαβαζα σημερα σε κατι σχολια, κατι που σε αντιπροσωπευει τελειως.

Ελεγε ο σχολιαστης, οτι η χειροτερη κατηγορια ανδρων, ειναι αυτοι που κλαψουριζουν οτι η μακαριτισσα δεν διαλεξε αυτους που ειναι καλα παιδια και διαλεξε τον αληταρα, αρα καλα να παθει.

Λες και αυτοι που κλαψουριζουν, πηγαν να της ζητησουν να τα φτιαξουνε και τους αρνηθηκε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καθόλου κρίμα,ας έβρισκε έναν ανάλογο
Το χαιρεσαι δηλαδη. Δεν ειναι μονο οτι εχεις βαρια ψυχολογικα προβληματα, βγαζεις και κακία κιολας.
Ο χειροτερος συνδυασμος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ρε άνθρωπε σε κράζουν δικαιολογημένα (πάρα πολύ συχνά) αλλά σήμερα που ξεπέρασες τον εαυτό σου στις μαλακίες που γράφεις,αντί να καταλάβεις τι γκάφες ολκής πέταξες,επιτίθεσαι κι από πάνω?
Μα αυτος ειναι.
Δεν ειναι μονο ψυχωτικος, ειναι και ΚΑΚΟΣ.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Κι εμείς δεν πάμε στα καλά κορίτσια, πάμε στις κουνίστρες. Καλά έκανε το κορίτσι και πήγε όπου πήγε.
Το ζώο όμως άνθρωπος δε γίνεται και μπορεί να σε δαγκώσει ενίοτε.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Καπου διαβαζα σημερα σε κατι σχολια, κατι που σε αντιπροσωπευει τελειως.

Ελεγε ο σχολιαστης, οτι η χειροτερη κατηγορια ανδρων, ειναι αυτοι που κλαψουριζουν οτι η μακαριτισσα δεν διαλεξε αυτους που ειναι καλα παιδια και διαλεξε τον αληταρα, αρα καλα να παθει.

Λες και αυτοι που κλαψουριζουν, πηγαν να της ζητησουν να τα φτιαξουνε και τους αρνηθηκε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το χαιρεσαι δηλαδη. Δεν ειναι μονο οτι εχεις βαρια ψυχολογικα προβληματα, βγαζεις και κακία κιολας.
Ο χειροτερος συνδυασμος.
Θα σου επιτεθεί κι εσένα,που θα πάει...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Στο διόρθωσα λιγάκι
Εγω ημουνα βεβαιος οτι μπαινοντας εδω μεσα, θα δω απο τον συγκεκριμενο καποιο σχολιο του τύπου "καλα να παθει αφου διαλεξε αυτον" (και εννοειται δεν διαλεξε εμενα που ειμαι "λαμπρο" παιδι).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Κι εμείς δεν πάμε στα καλά κορίτσια, πάμε στις κουνίστρες. Καλά έκανε το κορίτσι και πήγε όπου πήγε.
Το ζώο όμως άνθρωπος δε γίνεται και μπορεί να σε δαγκώσει ενίοτε.
Α οχι τύπε, να μιλας για τον εαυτο σου.
Εγω παντα παω σε κοριτσια που διακρινω ποιοτητα.
Κι ας μην εχουν ουτε τις τελειες αναλογιες ουτε το τελειο σωμα, ουτε το τελειο υψος.
Και δεν το μετανιωσα ποτέ.
Αλλά φυσικα, αρκετοι απο εμας τους ανδρες εχουν τετοιου ειδους κριτηρια, να ειναι κουνιστρα, να εχει ωραιο κωλο κλπ κλπ
Λες και ειμαστε 18 χρονων δηλαδη

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Εγω ημουνα βεβαιος οτι μπαινοντας εδω μεσα, θα δω απο τον συγκεκριμενο καποιο σχολιο του τύπου "καλα να παθει αφου διαλεξε αυτον" (και εννοειται δεν διαλεξε εμενα που ειμαι "λαμπρος" μαλάκας).

Άλλη μια διόρθωση
1.01 έδινε το στοίχημα να γράψει τέτοιο σχόλιο.
Τελευταία απασφαλίζει εύκολα ή ιδέα μου?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Άλλη μια διόρθωση
1.01 έδινε το στοίχημα να γράψει τέτοιο σχόλιο.
Τελευταία απασφαλίζει εύκολα ή ιδέα μου?
Οταν συνανταει απαντηση σε ζητηματα που αρνειται να διαπραγματευθει, εκρηγνυται γιατι αν το κανει θα καταρρευσει ολο το οικοδομημα των αλλοθι που εχει χτισει, προκειμενου να μην αποδεχθει (και να μην αντιμετωπισει) τα προβληματα του.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Eχουμε και τις κουβέντες κατά καιρούς για ελεύθερη οπλοφορία, οπλοχρησία πως διάολο την λένε.
Εαν γίνει σε κάνα χρόνο θα μείνουμε οι μισοί σε αυτήν τη χώρα.
Κρίμα στο κορίτσι .
Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Α οχι τύπε, να μιλας για τον εαυτο σου.
Εγω παντα παω σε κοριτσια που διακρινω ποιοτητα.
Κι ας μην εχουν ουτε τις τελειες αναλογιες ουτε το τελειο σωμα, ουτε το τελειο υψος.
Και δεν το μετανιωσα ποτέ.
Αλλά φυσικα, αρκετοι απο εμας τους ανδρες εχουν τετοιου ειδους κριτηρια, να ειναι κουνιστρα, να εχει ωραιο κωλο κλπ κλπ
Λες και ειμαστε 18 χρονων δηλαδη
Αν το εννοείς αυτό μπράβο σου. Αλλα μετά αυτές θέλουν σχέση γάμο και τέτοια. Ενώ οι άλλες, πάλι θέλουν γάμο και τέτοια αλλά ξέρεις ότι και να μην πάρουν δεν θα χουμε δράματα.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Οταν συνανταει απαντηση σε ζητηματα που αρνειται να διαπραγματευθει, εκρηγνυται γιατι αν το κανει θα καταρρευσει ολο το οικοδομημα των αλλοθι που εχει χτισει, προκειμενου να μην αποδεχθει (και να μην αντιμετωπισει) τα προβληματα του.

Κρατιέται στάνταρ με το ζόρι να μην ρίξει γαμώμανες.

Decipher

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
1.352
Πόντοι
201
Eσκασε μυτη ο αρχιμαλακας....

OFF-topic, αλλά…

Αυτός στεναχωριέται που πλέον, λόγω θεσμικότητας, δεν μπορεί να καπηλευτεί το κύμα αντιεμβολιασμού - νέο-αγανακτισμένων, γιατί άλλο τρόπο να ανεβάσει τα ποσοστά του κόμματος δεν έχει. Διαφορετικά θα είχε κατεβάσει το κόμμα στις πλατείες να μάχεται κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, θα χτύπαγε 40% στις εκλογές και με την εξουσία ξανά στα χέρια θα θέσπιζε καθολική υποχρεωτικότητα για το καλό του λαού!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αν το εννοείς αυτό μπράβο σου. Αλλα μετά αυτές θέλουν σχέση γάμο και τέτοια. Ενώ οι άλλες, πάλι θέλουν γάμο και τέτοια αλλά ξέρεις ότι και να μην πάρουν δεν θα χουμε δράματα.
Γιατι να θελουν γαμο? Μα τι ειναι αυτα που λετε? Τι πακετακια εχετε φτιαξει στο μυαλο σας?
Καλη κοπελα + μετρια εμφανιση + εχεις το κεφαλι ησυχο αλλά = θελει γαμο
Κακή κοπελα + μουναρα + στα πρηζει = τουλαχιστον δεν θελει γαμο

Δηλαδη εγω θα επρεπε να εχω παντρευτει καμια δεκαρια φορες ως τωρα.
Κοψτε τα κλισεδακια και βαλτε τα στην ακρη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom