Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.155
- Πόντοι
- 506
Η Βία δεν εχει φύλο
Αντώνη Δ. Μαγγανά, Καθηγητή Τομέα Εγκληματολογίας Παντείου Πανεπιστημίου
κι εγώ αυτό σκέφτηκα, τι μαλακία πήγε και είπε, αλλά συγχωρείται τουλάχιστον επειδή βρίσκεται σε σοκ, δεν είναι απλό από τη μια στιγμή στην άλλη να σου λένει οτι το παιδί σου πέθανε
Σκασε επιτελους ρε αγαμητε, λες και εισαι εσυ ο αναλογος, ΒΛΑΚΑ.Καθόλου κρίμα,ας έβρισκε έναν ανάλογο
Σκασε επιτελους ρε αγαμητε, λες και εισαι εσυ ο αναλογος, ΒΛΑΚΑ.
Ρε άνθρωπε σε κράζουν δικαιολογημένα (πάρα πολύ συχνά) αλλά σήμερα που ξεπέρασες τον εαυτό σου στις μαλακίες που γράφεις,αντί να καταλάβεις τι γκάφες ολκής πέταξες,επιτίθεσαι κι από πάνω?Ρε α γαμήσου ξεβράκωτη
Κλωνάρι μου!Σκασε επιτελους ρε αγαμητε, λες και εισαι εσυ ο αναλογος, ΒΛΑΚΑ.
Και παλι παραμενουν σε εφηβικη ηλικια συναισθηματικα.Κουτοπονηρα θηλυκα με μυαλο μικρου παιδιου.Οι λίγες παρθένες πριν 20 χρόνια που θυμάμαι έπαυαν να είναι παρθένες στο πρώτο έτος κιόλας.... Σήμερα καμία δεν περιμένει στα 18 να το κάνει...
Τον εθιξες τωρα.Ρε α γαμήσου ξεβράκωτη
Ισχυει,ηθελα και εγω λιγο να διαβασω τους σερλοκ χομ του internet για το ποιος την εφαγε κλπ.Φιλε, δεν ξερω τι λες αλλα το εγκληματολογικο του μπου εχασε μια καλη ευκαιρια να δειξει παλι την αξία του.
Η πακιστανόφατσα προδοθηκε αμέσως.
Θα γουσταραμε να ηταν κυβερνητης υποβρυχίου και να τον περιμενε ο παπανικολης να τον παει στην ελευθερη αλεξάνδρεια για να συνεχισει τον αγωνα.
Ετσι θα κερδιζαμε χρονο ως τις 23 αυγουστου που ξεκιναει ο εισαγγελάτος.
Δεν ειχε καλη εξελιξη το εγκλημα. Κριμα.
Αν δω καποια να γυαλιζει το ματι της κοβω αμεσωςτι καλα να παθουνε ρε ξεφτιλισμενε?
Κονταροχτυπιεσαι με το σαντμαν για το βραβειο του καραμαλακα του νηματος.Ανακουφιστηκαν τα καθυστερημενα της νδ του μπου.
Ο δραστης δεν ηταν ξενος.
Πως θα ταν αλλωστε αφου οι λαθρο εδω δεν κανουν τετοια
Η αληθεια ειναι οτι δεν το ευχαριστηθηκαμε.Ισχυει,ηθελα και εγω λιγο να διαβασω τους σερλοκ χομ του internet για το ποιος την εφαγε κλπ.
E σιγα μωρε next time...σε κανα μηνα ελπιζωΗ αληθεια ειναι οτι δεν το ευχαριστηθηκαμε.
Δεν έχουν στόχο την εκθήλυνση των αγοριών οι φεμινίστριες.Μπα, είναι γραμμή στην προοδευτική δύση το πούστρεμα των αγοριών και φαίνεται η μαντάμ είναι "διαβασμένη". Μπορεί να αρχίσουν πάλι να μας πρήζουν τα ούμπαλα οι χοντρές φεμιναζί στα κανάλια.
Θα βάλουν εκατερωθεν πανάκριβους δικηγόρους γιατί πάνω απ όλα νοιαζόμαστε για τους πολίτες που τους πίνουν το αίμα..αλλά είμαστε κ με δεξιές τσέπες όσο αναφορά τον κωλο μας..Σκατο υποκριτέςKαλα,τα αριστερα παρταλια παντως εχουν κλαψει αποψε και προσπαθουν να τα μπαλωσουν χαχαχαχα οτι δεν ηταν δικος τους και αλλα τετοια.Περιμενουμε οι αναρχικες ομαδες και οι συλογικοτητες να βγαλουν ανακοινωσεις και να μας πουνε τι εφταιξε με τον οργανομενο αναρχομπαχαλο βρωμιαρη.....
Θα αρχισουν να μας σπανε τα αρχιδια οτι και οι 2 επεσαν θυμα της κακης πατριαρχιας και οτι το συστημα ειναι λανθασμενο και αλλα τετοια κουλα που λενε οι αριστερομπουφοι του ελλαδισταν.Τους εχω επισης ικανους να πουνε οτι η κοπελα προερχοταν απο δεξια οικογενεια λογο καταγωγης...Θα βάλουν εκατερωθεν πανάκριβους δικηγόρους γιατί πάνω απ όλα νοιαζόμαστε για τους πολίτες που τους πίνουν το αίμα..αλλά είμαστε κ με δεξιές τσέπες όσο αναφορά τον κωλο μας..Σκατο υποκριτές