Καλησπέρα με λένε Νίκο και είμαι 21 ετών παρθένος.Είχα μια τραυματική εμπειρία όταν ήμουν 16 με ιερόδουλη(δεν μου σηκώθηκε),γενικά αυτή φέρθηκε πολύ σκατά ήταν πολύ επιθετική δεν με άφηνε να πιάνω τίποτα είχε πάει σκατά η όλη φάση.Μετά έκανα 2-3 σχέσεις μέχρι τα 19 αλλά ακομη και με πολλά προκαταρτικά(δάχτυλα,γλυφομούνια κλπ) δεν μου σηκωνότανε η σηκωνότανε για λίγο και μετά γάμησε τα.Πιστεύω ότι ήταν καθαρά ψυχολογικό γιατί κατα τα άλλα όταν είμαι μόνος δεν έχω θέμα.Τον τελευταίο χρόνο έχω πάει αρκετές φορές τσάρκα με φίλους,γουστάρω την όλη φάση άσχετα από εκείνο το περιστατικό αλλά δεν έχω μπει γιατί φοβάμαι μην με πάρουν πρέφα και πέσει το δούλεμα της αρκούδας
Πιο πολύ γουστάρω βέβαια στριπτητζάδικα όπου πάω 2-3 φορές τον μήνα...Τα λέω όλα αυτά και ελπίζω να με βοηθήσετε γιατί δεν ξέρω τι να κάνω θέλω να πάω σε μπουρδέλο με σκόπο να γαμήσω και όχι την τσάρκα αλλά δεν ξέρω φοβάμαι μην με διώξει αν με πάρει πρέφα η μην γίνω ρόμπα.Θα πήγαινα σε γιατρό και το χω σκεφτεί αλλά δεν νομίζω ότι έχω κάτι σωματικό αλλα μάλλον στο κεφάλι μου είναι.Τι προτείνετε?