grousouzis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ειρωνικό ήταν το ποστ του μάριου, μεγάλε μου
Τότε συγνώμη, λάθος μου...
Είναι και βράδυ και ο εγκέφαλος υπολειτουργεί!!!
ειρωνικό ήταν το ποστ του μάριου, μεγάλε μου
+1000Καλα ζωα ηταν και αυτοι. Τοσοι στοχοι υπηρχαν και αυτοι πηγαν και εδωσαν αξια στο τιποτα.
Και οταν εγινε αυτο η ανεξαρτητη και χωρις φιμωτρο δημοσιογραφια του τροκτικου σιωπησε.
Ειχα στεναχωρηθει παρα πολυ οταν ειχε κλησει το troktiko διοτη ηταν το μονο μπλογκ που ελεγε αληθειες, εκει εμαθα πραγματα που δεν ξεραμε καν.. Μιζες ιατρων, μισθους και παρανομα επιδοματα δημοσιογραφων,τι αλλο θες? Περιουσιακα στοιχεια βουλευτων εγκυρα και οχι της παπαριες που βγαζουν τα σημερινα..
τον φαγανε ανανδρα, αυτοι η δηθεν επαναστατες του κωλου, που ειναι τωρα που ο ελληνικος λαος τραβαει κουσουρια,που ειναι οι επαναστατες της πουτσας να χτυπησουν εκει που πρεπει?
RIP..
2 χρονια συμπληρωνονται απο την αδικη δολοφονια του μεγαλυτερου bloger στην ελλαδα
μιλαμε 1000% για πληρωμενο συμβολαιο θανατου
γι' αυτό ρε τύπεΌταν λες άδικη??
με τι δυναμικη που ειχε το τροκτικο αν υπηρχε σημερα δεν θα φταμε σ αυτο το σημειο ως χωρα
γι' αυτό ρε τύπε
να υποθέσω ότι δεν σε πέτυχαν τα συντρόφια του κολασούλη το ΣΚ. Να πω στη δικηγόρο μου, λήξη συναγερμού?Αυτά είναι..
Τι κατάρα για τη χώρα αυτή η εκτέλεση.
Υ.Γ. Όπως θα'λεγε κι ο τράνυ, ο Γκόλιας έβγαλε τα ποδάρια του έξω απ'την κουβέρτα κι έφαγε το κεφάλι του.
Δεν έμαθε απ'το δάσκαλό του μέχρι που θα πέπει να φτάνουν οι εκβιασμοί..
να υποθέσω ότι δεν σε πέτυχαν τα συντρόφια του κολασούλη το ΣΚ. Να πω στη δικηγόρο μου, λήξη συναγερμού?
άσχετο, έχεις πολλά φιλάκια από τη σαννυ, ήταν στο σπίτι μας το ΣαββατοΆσε ρε φίλε και τρέμω σαν το ψάρι από την ώρα που με απείλησε
άσχετο, έχεις πολλά φιλάκια από τη σαννυ, ήταν στο σπίτι μας το Σαββατο
(Φαντάζομαι δεν εννοείς την κουμπάρα σου )..
που ήταν το χρυσό μου?Την είδα το Σάββατο και σε θυμήθηκα..
Στο μέγκαπου ήταν το χρυσό μου?
α καλάΣτο μέγκα
Εαν δεν ηταν καποιος απο πισω απο την δολοφονια του ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΛΕΙΝΑΝ..!Δεν μπορει να ηξερε μονο αυτος...!Ειχε συνεργατες..!Απλα η δολοφονια του ηταν μηνυμα προς πασα κατευθυνση...!Και σιγα μην το εκανε η ΣΕΧΤΑ και ποια ειναι η ΣΕΧΤΑ δλδ?χαχαχα ελα ρε μην τρωτε κουτοχορτο....!ΣΕΧΤΑ ειναι απο τον απλο πολιτη μεχρι το ιδιο το κρατος..η καθε ΣΕΧΤΑ μπορει να ειναι η προαναφεροντες!